Jei jau matai, kad pati nesusitvarkai, geriau kreipkis pagalbos. Mano pusseserei geruoju neatsiėjo... teko net smulkią operaciją daryti...
Oi geriau nelauk,kol prades koja tinti... MAn buvo iauges nagas,tai dar teko kuri laika gydyti infekcija,uzdegima...Tik poto galejo man padaryt mini operacija. SIaip nebaisu...
As antakalnio poliklinikoj dariausi...PAs viena super daktareli, tik pavardes neprisimenu, zinau,kad labai trumpa pavarde. Fainas vyras.
Geriau nelauk!!! NEs as dar po operacijos, negalejau niekur eiti... kol uzgijo. Geirua anksciau,gal neteks operuoti.
As antakalnio poliklinikoj dariausi...PAs viena super daktareli, tik pavardes neprisimenu, zinau,kad labai trumpa pavarde. Fainas vyras.
Geriau nelauk!!! NEs as dar po operacijos, negalejau niekur eiti... kol uzgijo. Geirua anksciau,gal neteks operuoti.
mano vyrui dare Grybo g. tokia operacija. apkarpe naga is visu pusiu, dar kazkokiu vaistu prileido, kad nagas nebeataugtu, garantija dave 5 metams. jau kokie 3 metai - jokiu problemu. buvo nepigu, bet vertejo
Aha suprtau, kad cia ne juokas, bet jus visos lyg ir vilniui operavotes, o gal kur kaune zinot?
Man nestumo pabaigoj iaugo. Nuo to laiko praejo 7 men. bet vis dar kovoju su ta problema. Kaip suprantu, yra vienintelis budas ta dalyka pasalinti saugiai- pasirinkti brangia operacija

QUOTE(Dzimute @ 2005 04 24, 23:05)
Man nestumo pabaigoj iaugo. Nuo to laiko praejo 7 men. bet vis dar kovoju su ta problema. Kaip suprantu, yra vienintelis budas ta dalyka pasalinti saugiai- pasirinkti brangia operacija 

Greičiausiai tai teisinga mintis vien dėl savęs pačios, nes operacija nėra viena iš maloniųjų ir pirštas gyja ilgokai

Mano vyrui tai buvo iauge abieju koju didieji pirstai
Tai vargsas, kokias 6 operacijas per abi kojas iskente...
Padaro operacija sako po kiek laiko turi isaugti kazkokia kremzle, ja reikia pasalinti... operuojant vel ten matricu siaurinimas, salinimas...Vienu zodziu baisu...mes ilga laika kovojom ir va paskutine operacija buvo padaryta pries koki menesi ir isvyko i uzsieni...
Kol kas nesiskundzia...tikiuosi tai bus pabaiga visu kanciu...
O moralas butu toks: kreipkites pas gydytojus kuo anksciau kol nesulaukete, kad reiktu daryti operaciju...

Padaro operacija sako po kiek laiko turi isaugti kazkokia kremzle, ja reikia pasalinti... operuojant vel ten matricu siaurinimas, salinimas...Vienu zodziu baisu...mes ilga laika kovojom ir va paskutine operacija buvo padaryta pries koki menesi ir isvyko i uzsieni...
Kol kas nesiskundzia...tikiuosi tai bus pabaiga visu kanciu...
O moralas butu toks: kreipkites pas gydytojus kuo anksciau kol nesulaukete, kad reiktu daryti operaciju...

Pries operacija verciau apsilankykit diabetines pedos kabinete (buvo toks Ortopedijos centre, Savanoriuose, Kaune). Ten padaro higienini pedikiura, sutvarko ta iaugusi naguti ir nereikia jokios operacijos. Juolab, kad ta operacija nepasalina priezasties, t.y. ir veliau gali iaugti.
Ir as turejau sita sh...
Du kart polikninikoj operavo- daug kraujo, skausmo ir liko tas pats.Poto ligoninej viena karta, irgi patyriau soka kai poto ispjaustytas ismesinetas pirstas uzpuliavo nes inese infekcija.Vienu metu ciut paeit galejau, vos ziema su slepetem neisejau i svarbu rengini kaip skaudejo.
Kazkas minejo American Baltic clinic.Negailekit babkiu!Bala nemate tu 200lt, bet sutvarkys visam gyvenimui.Jie su tokia rugstim dar pridegina, labai graziai ir gerai sutvarko.As iskart po operacijos galejau ikist koja i batus ir varyt i tusa.Tikrai verta!
Du kart polikninikoj operavo- daug kraujo, skausmo ir liko tas pats.Poto ligoninej viena karta, irgi patyriau soka kai poto ispjaustytas ismesinetas pirstas uzpuliavo nes inese infekcija.Vienu metu ciut paeit galejau, vos ziema su slepetem neisejau i svarbu rengini kaip skaudejo.
Kazkas minejo American Baltic clinic.Negailekit babkiu!Bala nemate tu 200lt, bet sutvarkys visam gyvenimui.Jie su tokia rugstim dar pridegina, labai graziai ir gerai sutvarko.As iskart po operacijos galejau ikist koja i batus ir varyt i tusa.Tikrai verta!
sweikos , turiu klausimeli gal esate kas nors susidure ir zinot gal kaip gydyti tokia beda...matyt nuo per itin siauros avalynes iaugo nagas, as ji bandziau iskrapstyti, ir dabar tie krastai apie naga tokie patine, kraujuoja ir puliuku atsirade, gal zinot kokiu geru vaistu ar tepaliuko kad gydytu zaizda, nes dabar ta vieta tokia izziojejus...patarkit ka nors..
Vakare pagarink , poto nakciai visnevskis po savaites praeis . Dukrai taip isgydeme.