Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo (žaidimų) kedutės - bendra tema

Mes irgi turime Chicco poly 2 in 1 smile.gif labai patenkinti ja, o rinkausi, ją dėl to, kad ji bene vienintelė, kurios lankstiosi tik nugarėlės atrama, be sėdimos dalies smile.gif Mums buvo svarbu, kad jau nuo 4 mėn. galėtume ja naudotis, tai thumbup.gif variantas smile.gif Bet kaina , tai jau jo doh.gif
Atsakyti
[quote=Wilka,2009 02 09, 11:12]
Pas man yra medine kedute, kuri veliau transformuojasi i staliuka ir kedute. As labai ja patenkinta, nes mazoji ir dabar joje megsta sedeti, prie savo staliuko ir valgyti kartais uzsimano, ir siaip rankdarbiais uzsiimti megsta.

as plastmasines atmeciau- kazkodel nepatiko man tie gargarai. O medine kedute su staliuku pliusas tas, kad galima naudot keip eiline kede, vaikas gali pats uzsilipti. Atejus daugiau vaiku- nesam i vaiku kambari kaip stala ir kede zaidimui: patogu piesti, vartyti knygeles. Jei reiktu- pirkciau tiktai tokia medine su staliuku.
Atsakyti
QUOTE(Audrita @ 2009 02 14, 19:43)
sveikos...
neapsisprendziu kurios kedutes noriu ar chico polly 2 in 1, ar fp rainforest.....
gal padesit sudet pliusus ir minusus....

drinks_cheers.gif prisidedu ir as ax.gif patarkit mamytės, kurios turit tokias kėdutes...
Mes taip pat iš šių dviejų renkamės... kiek teko skaityti tai supratau kad chico polly 2 in 1 žymiai didesnė unsure.gif o kaip yra iš tiesų?? Nes dydis mums svarbus blush2.gif Kuri patogesnė?Ar abiejų kėdučių medžiagytės pralaidžios orui? Apie fp rainforest randu kur kas mažiau nuomonių g.gif
man asmeniškai mielesnė gal fp rainforest kėdutė blush2.gif bet vis dar svarstau, kad paskui netektų gailėtis bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi ilgai svarsciau ,bet nusprendziau isigyt chico polly 2in1 tongue.gif aisku dar mes jos neisbandem bet uzsisakem 4u.gif
Atsakyti
Mes turime peg pergero prima papa .... nu labai faina, patogi ir graži...tik bėda kad mano damutė mieliau įsitaiso mamai ant kelių nei kėdutėje biggrin.gif
Atsakyti
faina kedute thumbup.gif pirmajam tai turejom chicco happy snack... na ju dabar nera, tokia paprastesne uz polly, bet dabar manau pirkciau polly ir kaimyne tai atlosus maximaliai vaikiuka nuo keliu menesiuku jau ikeldavo... radau va filmuka polly kedutes: Be to as tai mastau taip, kai perki zinoma ir gera daikta, tai visada susigrazinsi dali pinigu, nes tikrai atsiras kas ja nupirks kai nereikes uz 200-300 Lt... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2009 02 23, 21:45)
Mes turime peg pergero prima papa .... nu labai faina, patogi ir graži...tik bėda kad mano damutė mieliau įsitaiso mamai ant kelių nei kėdutėje biggrin.gif

lotuliukas.gif nei vienoj kėdutėj nebus taip gera, kaip šalia MAMOS wub.gif
Atsakyti
Kai mes su zmona rinkom dukrytei kedute, pradzioj nusprendem kad uz ja daugiau nei 300 moketi neverta,o dar mieliausia mums pasirode medine, kuri transformuojasi smile.gif . Tada pradejom dometis, rinkti info apie keduciu privalumus ir trukumus, skaityti forumus, apziurejome keleta nebrangiu variantu Vaikutyje ir nusprendeme, kad visgi reikia saugios kedutes savo mazylei, i medine kudikio nepasodinsi-is ten kudikis gali isslysti, kitu stovai pasirode nestabilus... Taigi nusprende , kad verta visgi sumoketi brangiau, isejome apziureti geriausiu tarp mamyciu laikomu - Prima Pappa Diner ir Polly 2in 1, bet nebuvo ta diena mums patikusiu spalvyciu, o dar isgasdino Polly kedutes juoda plastmase, tokia niuri mums pasirode. Tada netycia zmona internete atrado Fisher Price Rainforest ir mes likom suzaveti sia kedute, uzsimanem tik tokios, ir pasiseke ja rasti Lietuvoje!
Esame labai patenkinti, nes funkcionalumu ji nenusileidzia toms dviem kedutem, bet spalva tokia zaisminga! -svarbiausia kad dukrytei taip patiko-ji taip megsta ziureti i kedute, o kai sedi vis bando ciupineti gyvunelius ant kedutes biggrin.gif
Atsakyti
mes chicco kedute naudojame jau 2 metus, bet pas mus ratukai ir prieky ir gale. kada jos issizadesim nezinia, nes labai patogi. tikrai nesigaili brangiai sumokeje thumbup.gif
Atsakyti
o aš gan ilgai ieškojau savo mažyliams staliuko, nes norėjau kad komplekte būtų dar dvi kėdutės ir suoliukas žaislams susidėti. Ir didžiam savo džiaugsmui radau lotuliukas.gif
Dar prieš Kalėdas nusipirkome ir esame labai patenkinti. Sūnui labai patinka ant jo piešti ir knygeles bei kreideles i suoliuka susideti bigsmile.gif
Papildyta:
štai koks mūsų staliukas biggrin.gif
atsiprašau už prastą nuotraukos kokybę blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(birmyte @ 2009 03 01, 17:13)
o aš gan ilgai ieškojau savo mažyliams staliuko, nes norėjau kad komplekte būtų dar dvi kėdutės ir suoliukas žaislams susidėti. Ir didžiam savo džiaugsmui radau  lotuliukas.gif
Dar prieš Kalėdas nusipirkome ir esame labai patenkinti. Sūnui labai patinka ant jo piešti ir knygeles bei kreideles i suoliuka susideti  bigsmile.gif
Papildyta:
štai koks mūsų staliukas  biggrin.gif
atsiprašau už prastą nuotraukos kokybę  blush2.gif

user posted image

labai fainas, tokio ir mes norėtume bigsmile.gif įdomu kur pirkot?
Atsakyti
aha mes irgi is babymarket.lt pirkom kedute ten mazdauk 10% pigiau negu pardose...
kas man patiko kad ten super aptarnavimas, musu suluzo kedute senoji, tai norejosi kuo greiciau gauti, paskambinom susitarem kad padarys ka gales, tai isryto paskambine vakare turejom... nu gal del to kad vilnius... nezinau... vienu zodziu sakaladas.... lotuliukas.gif
Atsakyti