Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo (žaidimų) kedutės - bendra tema

sveikos mamytes!!!

ziurekite kokia as kedute nusipirkau, tokios gal dar niekas ir neturi Lietuvoje ax.gif
labai esu patenkinta biggrin.gif . Jei kas ir tokios nori galite man rasyti, as duosiu kontaktus

user posted image[/URL][/IMG]
Atsakyti
QUOTE(Leila27 @ 2009 04 17, 11:53)
sveikos mamytes!!!
ziurekite kokia as kedute nusipirkau...

kokia faina drinks_cheers.gif labai panaši į FP kėdutę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(M@mulyte @ 2009 04 17, 12:49)
kokia faina drinks_cheers.gif  labai panaši į FP kėdutę bigsmile.gif

cia ir yra Fisher Price ax.gif tik naujiena!!!
Atsakyti
QUOTE(Leila27 @ 2009 04 17, 13:28)
cia ir yra Fisher Price  ax.gif tik naujiena!!!

Rimtai bigsmile.gif nu geras..
Mes jau turim kėdutę.. gaila nebuvo kai ieškojau ax.gif thumbup.gif kėdutė
Atsakyti
QUOTE(Leila27 @ 2009 04 17, 12:53)
sveikos mamytes!!!

ziurekite kokia as kedute nusipirkau, tokios gal dar niekas ir neturi Lietuvoje  ax.gif
labai esu patenkinta  biggrin.gif . Jei kas ir tokios nori galite man rasyti, as duosiu kontaktus

nu kokia nereali kedute, super. wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

mes medine turejome kaip kede, tai prie satalo sededavo mazasis su mumis labai patikdavo. thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau as Chicco polly Magic kedute. Tai tikrai nereali. Pirkau internetu uz 450, o parduotuve maciau kainuoja 680 Lt. doh.gif Plesikai!!!!
[URL=http://hotimg23.fotki.com/p/a/78_59/146_25/pagrind.jpg][IMG]
Atsakyti
O mes tai turim va tokią kėdutę ir esam patenkinti thumbup.gif ji visiškai neužima vietos, čia aktualu pas ką mažai vietos, nes tvirtinasi ant kėdės; be to dukrytė paagus galės kartu sėdėt prie bendro stalo; labai lengvai ir kompaktiškai susilanksto todėl ją visada pasiimame kai važiuojame kad ir pas močiutes, dar ji nebrangi thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Mes turim NAKKO matinimo kedute,esu patenkinta 100% wub.gif nes esu bisky pasinesusi ant sios firmos doh.gif turejau vezimeli NAKKO,o db nusipirkau sketuka wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leila27 @ 2009 04 17, 11:53)
sveikos mamytes!!!

ziurekite kokia as kedute nusipirkau, tokios gal dar niekas ir neturi Lietuvoje  ax.gif
labai esu patenkinta  biggrin.gif . Jei kas ir tokios nori galite man rasyti, as duosiu kontaktus

kėdutė superinė, taaaip žaismingai atrodo
Atsakyti
Mes irgi turim Fisher Price Rainforest maitinimo kedute, tikrai esam labai patenkinti, plius dar isigijom Fisher Price Rainforesttvirtinama kedute prie kedes kelionems, labai kompaktiska, dar su zaislais graziais, galima bus naudoti iki kokiu 3-4 metuku, nes reguliuojasi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edita888 @ 2009 04 25, 12:39)
Mes irgi turim Fisher Price Rainforest maitinimo kedute, tikrai esam labai patenkinti, plius dar isigijom Fisher Price Rainforesttvirtinama kedute prie kedes kelionems, labai kompaktiska, dar su zaislais graziais, galima bus naudoti iki kokiu 3-4 metuku, nes reguliuojasi
user posted image

tai kiek jus Edita keduciu turite???? Jau kelinta jusu atsiliepima skaitau apie kedutes, ir vis jus turite... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.skelbiu.l...uo-4663810.html
Atsakyti