Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo (žaidimų) kedutės - bendra tema

mano sesute pirko chicco happy snack modeliuka.. Irgi faina kedute, nesikeicia tik kedutes aukstis, bet jai si funkcija neaktuali buvo.. o uz Polly gerokai pigesne, mokejo cipoline apie 300, kazkas tokio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgulaukas @ 2009 06 02, 21:29)
mano sesute pirko chicco happy snack modeliuka.. Irgi faina kedute, nesikeicia tik kedutes aukstis, bet jai si funkcija neaktuali buvo.. o uz Polly gerokai pigesne, mokejo cipoline apie 300, kazkas tokio  mirksiukas.gif

O kiek Polly kainuoja, jeigu kokiu 100 litu brangiau tai gal tikrai neverta pirkti vien tik del to kad aukstis reguliuojasi ax.gif nors aisku tas reguliavimasis kartais gali buti labai svarbus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2009 06 04, 13:44)
O kiek Polly kainuoja, jeigu kokiu 100 litu brangiau tai gal tikrai neverta pirkti vien tik del to kad aukstis reguliuojasi  ax.gif  nors aisku tas reguliavimasis kartais gali buti labai svarbus  smile.gif

Polly parduotuvėje kainuoja 599, jeigu gerai atsimenu g.gif
Bet mes pirkom naują pagal skelbimą už 420 thumbup.gif
Puiki kėdutė wub.gif Tos aukščio reguliavimo funkcijos dar nenaudojom, bet geriau funkcijų daugiau nei mažiau, o jeigu kada prisireiks ir nebus biggrin.gif
Atsakyti
Man tai tos chicco griozdiskos labai...is pradziu norejau pirkti, bet kai pamaciau naturoj, tai issigandau, kad uzgruzins visa virtuve doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2009 06 05, 10:18)
Polly parduotuvėje kainuoja 599, jeigu gerai atsimenu  g.gif
Bet mes pirkom naują pagal skelbimą už 420  thumbup.gif
Puiki kėdutė  wub.gif Tos aukščio reguliavimo funkcijos dar nenaudojom, bet geriau funkcijų daugiau nei mažiau, o jeigu kada prisireiks ir nebus  biggrin.gif

Nezinau kokioj cia brangioj tokioj parduotuvej tu ziurejai, va Cipoline maciau sita kedute 489 litai mirksiukas.gif O tos aukscio funkcijos manau dar Jums prisireiks, nebereikalo pirkot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2009 06 09, 11:35)
Nezinau kokioj cia brangioj tokioj parduotuvej tu ziurejai, va Cipoline maciau sita kedute 489 litai  mirksiukas.gif O tos aukscio funkcijos manau dar Jums prisireiks, nebereikalo pirkot smile.gif

Dabar Tindi rindi akcija -,399 mirksiukas.gif
Bent jau buvo, gal tebesitesia... rolleyes.gif
Atsakyti
jau ir as noriu ir noretusi uz kokius 400 Lt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga83: 15 birželio 2009 - 14:17
ko taip aprimo diskusijos apie kėdutes biggrin.gif keliam temą į viršų thumbup.gif
Atsakyti
as kazkaip nusiziurejus chicco polly 2in1 arba peg perego prima pappa. Labai simpatules ir kas svarbiausia funkcionalios. Aisku tai nera pigios, bet kokybiskos kedutes.. be to man pasirode, kad ju kainos vaiku mieste ir cipoline sumazejo.. atrodo, kad buvo brangesnes. Mano viena drauge naudoja kedute visiskai atlosu ir 4 menesiu kudikiui, aisku neilgai laiko ten jis praleidzia bet biski pabuna... smile.gif apie kitas kedutes net negalvojau.. smile.gif
Atsakyti
Man tai simpatiskiausios yra Fisher Price maitinimo kedutes. Maciau dabar yra is naujausios Fisher Price kolekcijos kedute Precious planet
user posted image
Mes tai naudojam Fisher Price Raiforest kedute, tai dalykas thumbup.gif
7 aukscio padetys, 3 atloso, labai lengvai staliukas nusiima ir uzsifiksuoja...o svarbiausia tokia svelni plaunama medziagele ir dar su tokias graziais gyvuneliais - tai kai dukryte nelabai nori sestis valgyti, sakau jai - "ziurek kaip taves draugai pasiilgo ir sypsosi tau ir zirafa ir papugele ir tigriukas"-tai suklusta, atsiseda, bando liesti tuos piesinukus, sypsosi smile.gif ...
O chicco polly 2 in 1 medziagele tokia siurksti yra, nepralaidi orui. Dziaugiuosi, kad Fisher Price atradau,o ir kaina jos mazesne nei Chicco...
Atsakyti
na ruosiames ir mes pirkt kedute. galvoju tik apie plastikine, ne medine. buvau isitikinus kad noriu chicco polly, nes ir apziurejom visas vaiku mieste tai ji labiausiai patiko - plati, susilanksto lengvai ir visos dalys reguliuojasi lengvai, ko nepasakyciau apie preg perego. bet va cia paskaicius susidomejau fisher price. tai siandien vaziuosim jos ieskot ir apziuret. bet dabar net nezinau kurioj parduotuvej ju buna, nes vaiku mieste ir akropolyje lyg nemaciau.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(argentinaiii @ 2009 06 17, 12:04)
na ruosiames ir mes pirkt kedute. galvoju tik apie plastikine, ne medine. buvau isitikinus kad noriu chicco polly, nes ir apziurejom visas vaiku mieste tai ji labiausiai patiko - plati, susilanksto lengvai ir visos dalys reguliuojasi lengvai, ko nepasakyciau apie preg perego. bet va cia paskaicius susidomejau fisher price. tai siandien vaziuosim jos ieskot ir apziuret. bet dabar net nezinau kurioj parduotuvej ju buna, nes vaiku mieste ir akropolyje lyg nemaciau....  g.gif

kiek užmačiau,kad jomis prekiauja per skelbiu.lt ir turbūt būtų galimybė gyvai apžiūrėt rolleyes.gif http://www.skelbiu.l...et-6144005.html
Atsakyti