Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo (žaidimų) kedutės - bendra tema

QUOTE(monila @ 2009 02 15, 22:38)
Didelis aciu!Super kedute! Atrodo viskas yra ko reikia ir dar grazi, ir dar kaina  nepadoriai maza( lyginant su TT, o ir kai kuriom kitom plastmasinem kedutem). Vaziuosim naturoj apziureti, tikiuosi nenusivilsim

Labai grazios kedutes. Ieskau kazko panasaus. Tik nesupratau, kur galima naturoje pasiziureti?
Atsakyti
Po intensyvaus ieskojimo mediniu keduciu, pagal kaina dar sitos nieko (irgi kazkas is Tripp Trapp stiliaus):

http://www_obabytrad...mp;item_id=1441
http://www_obabytrad...l...&item_id=16
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
norejau paklaust ar zinot ka apie chicco kelionines kedutes? kazkaip susigundziau tokia bet nezinau ar verta g.gif gal kas turi tokia ar yra girdejes atsiliepimu apie ja? smile.gif
http://skelbimai.bal...o.php?id=531322
Papildyta:
oi nepastebejau pasisakymo virsuj apie sia kedute doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2009 06 19, 17:47)
mums padovanojo tokia kedute naudojam jau 3 men, ir likom labai patenkinti
user posted image

Gal zinote kur tokia kedute galima isigyti?
Atsakyti
user posted image
QUOTE(klimte @ 2009 07 25, 16:54)
Gal zinote kur tokia kedute galima isigyti?

mačiau forume viena tarpininkė pardavinėja šią kėdutę mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal zinote daugiau atsiliepimu apie sia fisher price kedute? labai jau pasimeciau ar tokia pirkti ar kitokia g.gif
P.S. radau pas viena is SM mamu, naujas po ąš9lt pardavineja 4u.gif
Atsakyti
kokia patartumet kedute pirkti 4 men maziukui ax.gif ?as galvoju,kad arba chicco poly, arba peg perego primo papa dinner g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2009 07 27, 19:29)
kokia patartumet kedute pirkti 4 men maziukui  ax.gif ?as galvoju,kad arba chicco poly, arba peg perego primo papa dinner  g.gif

Mes naudojam Fisher Price Rainforest, esam labai patenkinti, viskas ten gerai reguliuojasi - 7 aukscio padetys, 3 atsilosimo, bet svarbiausia- mums labai grazi, ir dukrytei labai tie gyvuneliai patinka thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edita888 @ 2009 07 27, 20:18)
Mes naudojam Fisher Price Rainforest, esam labai patenkinti,  viskas ten gerai reguliuojasi - 7 aukscio padetys, 3 atsilosimo, bet svarbiausia- mums labai grazi, ir dukrytei labai tie gyvuneliai patinka thumbup.gif
user posted image

o tas buomelis tarp koju kaip nusiima?
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2009 07 27, 18:29)
kokia patartumet kedute pirkti 4 men maziukui  ax.gif ?as galvoju,kad arba chicco poly, arba peg perego primo papa dinner  g.gif

As irgi is situ 2 rinkausi smile.gif - nusipirkau Peg Perego Prima Pappa Dinner - labai patenkinta smile.gif. Maziukas dar neisbande lotuliukas.gif
Atsakyti
Ech,mamos...susibalamutinau visai,nes buvau nusiteikusi medinuke pirkti,o dabar praktiskai persigalvojau... g.gif man sesuo pataria medine,vien todel,kad paprasciau ja isvalyti nei plastikines su paminkstinimais ir panasiai...uk mazylis maisto tai tikrai pritasko visur kur imanoma ir nelabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 07 28, 09:22)
Ech,mamos...susibalamutinau visai,nes buvau nusiteikusi medinuke pirkti,o dabar praktiskai persigalvojau... g.gif  man sesuo pataria medine,vien todel,kad paprasciau ja isvalyti nei plastikines su paminkstinimais ir panasiai...uk mazylis maisto tai tikrai pritasko visur kur imanoma ir nelabai smile.gif

as, kai pamaciau medines, tai man praejo noras pirkti jas :mirksiu: :
pirmiausia, man jos yra nesaugios ir daug vietos uzima
antra,noresiu naudoti, kai maziui wub.gif bus 4men,o jose atlosas nesireguliuoja arba jeigu reguliuojasi, tai nedaug, be to nera ratuku,t.y. reikes visur ja nesioti...
trecia, mediena irgi nera lengva isvalyti mirksiukas.gif ,o plastmase ir medziaga lengva.
ketvirta, planuojam dar tureti leliuku, tai transformerio neapsimoka,nes tada vistiek teks arba pirkti nauja kedute, arba atimti is vyresnelio rolleyes.gif

cia buvo mano pagrindiniai kriterijai renkantis,bet vat dabar renkuosi jau is triju doh.gif doh.gif doh.gif is chicco poly (truputeli atbaido,nes parase,kad greit susidevejo apmusalas), peg perego dinner ir fisher price doh.gif doh.gif doh.gif dabar sirdele linksta link FP,bet...

kas turit parasykit, kaip nesiojasi FP apmusalas bei ar tas buomelis tarp keduciu lieka, kai nusiima padekliukas. klausiu del buomelio,nes yotubei buvo filmukas apie chicco, tai ten buomelis su padekliuku nusiima, tai kai didesnis vaikas sedi,tai jisai tiesiog slysta nuo tos kedutes,jeigu nera pilnai prisegtas.
Atsakyti