Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo (žaidimų) kedutės - bendra tema

QUOTE(beatek @ 2010 03 15, 19:06)
Mes turim chicco polly 2 in 1, tai mums ji labai patinka
O tas buomelis tarp kojyciu nusiema  mirksiukas.gif

Vat dėl to, kad tas buomelis ant Polly nusiima, greičiausiai ją ir pirksim ax.gif
Atsakyti
Ka mastot apie maitinimo kedutes - tranformerius? Ar jos patogesnes, stabilesnes ar yra kokiu esminiu skirtumu lyginant su netransformeriais?
Atsakyti
Sveikutes, mano leliui dar tik 3 su puse menesiuko, betjau pradejau dairytis matinimo kedutes. Perskaiciau cia Jusu atsiliepimus ir dar norejau pasitairauti is Jusu patirties, kaip manote ar geriau kai tas buomelis tarp koju nusiima, kaip pvz. Chicco Poly, ar geriau kai jis nenusiima kaip pvz. FP? Ir dar norejau paklaust nuo kokio amziaus pradejote vaikukus sodinti i sitas kedutes?
Atsakyti
Mes tai kolkas mąstom apie medine maitinimo kedute kuri persidaro i staliuka ir kedute. Aš už tokia -sesuo naudojo tikrai neblogas variantas. Tik reikia imti kur stalviršiukas kedutės neturi atviro medvarščio. Nes ten nuo dregmes ima puti jei pribega. O siaip man tas variantas liuksinis bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kuri turite Peg Perego kedute Tatamia? Kazkaip kol kas ties ja apsistojau, tik idomu ar stabili jinai, nes juk ne su keturiom kojom, kaip kitos kedutes. Ir idomu ar naudingos tos kitos jos funkcijos, nes vis del to nepigi doh.gif
Atsakyti
sakykit, 320lt gera kaina uz fisher price rainforest nauja kedute ? g.gif ar dabar ir pigiau galima rast? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulle @ 2010 03 23, 17:27)
Gal kuri turite Peg Perego kedute Tatamia? Kazkaip kol kas ties ja apsistojau, tik idomu ar stabili jinai, nes juk ne su keturiom kojom, kaip kitos kedutes. Ir idomu ar naudingos tos kitos jos funkcijos, nes vis del to nepigi doh.gif

Na, tikriausiai as busiu pirmoji parasiusi atsiliepima apie ja biggrin.gif

Mes dvi dienos kaip naudojame sia kedute ir kol kas esu laaabai patenkinta thumbup.gif o dizainas ir isvaizda man isvis nereali cool.gif
Dabar kol kas sia kedute naudoja pirmagimis (sveriam nepilnai 11 kg), o veliau - laukiamas broliukas wub.gif

Siaip tikrai stabili, labai patogu, kad judeti gali tik kai yra spaudziami keli mygtukai, nes siaip ji su stabdziais, sedyne labai minksta, dirzai patogus ir tvirti. Supyneje supome kol kas tik meskiuka, bet irgi patiko tongue.gif Labai patogiai ir lengvai susilanksto, pati sedimoji dalis pasikelia i kelis aukscius ir pan.

Tikiuosi ir toliau sekmingai naudosim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauroone: 25 kovo 2010 - 18:05
QUOTE(Cinnamona @ 2010 02 13, 00:04)
Sveiki, mes iš naujo renkamės kėdutę, dabar apsistojau ties dviem: bebe confort omega ir FP. Kaži kaip ar vaikas neprakaituoja toje omegoje? O vat įdomu FP tikriausiai yra medžagėlė, ne cerata, tai neprakaituoja... bet tada labai tepasi, jeigu vaikas sugalvoja nešvariom rankom prasisukt  g.gif ir kaži kaip tas FP kedutes buomas tarp kojeliu - ar  neuzsigauna vaikiukai, t.y. berniukai? Gal zinote kur butu galima tokia kedute gyvai apziureti?

QUOTE(hopegirl @ 2010 03 13, 11:13)
Kiek teko girdėti, Polly 2in1 stabilesnė nei Magic.

Dar turiu klausimėlį dėl to buomelio tarp kojų. Ar jis po to netrukdys vyresniam vaikučiui pačiam atsisėsti?
Niekaip negaliu apsispręsti kuri kėdutė geresnė FP ar Chicco Polly.

vat, del buomelio ir man kyla abejoniu g.gif Jau buvau nusiziurejus Peg perego prima pappa dinner, bet joje, berods nenusiima buomelis, ar as klystu g.gif Atsiliepkit, kas turit tokia 4u.gif
Atsakyti
O kokie pliusai, kad nusiima buomelis?
Atsakyti
QUOTE(lauroone @ 2010 03 25, 18:59)
Na, tikriausiai as busiu pirmoji parasiusi atsiliepima apie ja  biggrin.gif

Mes dvi dienos kaip naudojame sia kedute ir kol kas esu laaabai patenkinta  thumbup.gif  o dizainas ir isvaizda man isvis nereali  cool.gif
Dabar kol kas sia kedute naudoja pirmagimis (sveriam nepilnai 11 kg), o veliau - laukiamas broliukas  wub.gif

Siaip tikrai stabili, labai patogu, kad judeti gali tik kai yra spaudziami keli mygtukai, nes siaip ji su stabdziais, sedyne labai minksta, dirzai patogus ir tvirti. Supyneje supome kol kas tik meskiuka, bet irgi patiko  tongue.gif  Labai patogiai ir lengvai susilanksto, pati sedimoji dalis pasikelia i kelis aukscius ir pan.

Tikiuosi ir toliau sekmingai naudosim.

Na dekui uz atsiliepimus, as irgi apsisprendziau, imu Tatamia, kai panaudosim parasysiu savo nuomone apie ja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulle @ 2010 03 28, 11:13)
Na dekui uz atsiliepimus, as irgi apsisprendziau, imu Tatamia, kai panaudosim parasysiu savo nuomone apie ja 4u.gif

Sekmes naudojant 4u.gif
As vis dar negaliu i ja atsiziureti blush2.gif , o mano mazasis bevalgydamas dar ir pailseti joje sumasto - ji tokia minksta, platoka ir matyt labai patogi - tad pavargus valgyti galima ir pailseti biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turite nauja ABC Design maitinimo kedute?
Va tokia http://www.vaikams.e...ymas/modelis/62

Patiko, kad jos aukstis reguliuojamas. O gal visu keduciu galima reguliuoti.
Gal kas patarsite ar ji verta demesio, o gal geriau kiti variatai. Cia daug girtos Chicco kedutes.
Atsakyti