Jei pajunti, užkloju, o jei ne tai taip ir išmiega. Šiaip, vaikutį aprengiu šilčiau miegeliui. Bodikiuką, pėdutes, multininius šliaužtukus

Manoji miega miegmaisiukyje

As rengiu siltai: siltas sliauztinukas su pedutem ir ilgom rankovem, po apacia maikute su ilgom rankovem ir medvilnines kojinytes, bet vistiek rankos saltos buna. Jei atsikeliu nakti, tai uzkloju, jei ne, miega kaip gaunas, bet nuo to susirges nei karto nebuvo. O jau ropineja per visa lova per miegus pabudes ir vel krenta miegot

silciau aprengiu prie miega vaika
o kadango vaiko lovyte visai salia manosios,tai visada pamatau,kaip jis nusispardo kaldryte

Kantriai uzklojinejiu atsibudusi,kad ir kelis kartus per nakti.Po kiek laiko ipranta ,miega daug ilgiau nenusispardes.Man atdodo,gali priristi,kaldra ar kitaip,visteik jie pasieks savo,o jei neis pasiekti,tai atsibus nakti nervoti,suirze,sunku usmigdyri ir t.t.

Manasis nemiega miegmaisiukyje

Tiesiog šilčiau aprengiu - bodžiuką ir šliaužtukus ilgom rankovėm ir pėdukėm
Kojynyčių papildomai nededu
o nors ir būna rankytės ar nosytė vėsokos, bet dar nė sykio nebuvo prabudęs ir susirgęs nei vienas vaikutis, kad miegojo nusispardęs

Mūsų sūnytis taip pat nusispardo, susisuka iš kaldros kamuoliuką ir miega užpakaliuką iškėlęs į viršų
Kiek be klosi vis tiek jis daro, taip kaip jam patogiau
Tai mes aprengiam jį šilčiau

musu irgi nusispardo , tai aprengiu silciau ir tiek , klok neklojus vistiek be kaldros miega

Mes miegmaisiuka nupirkome
bet kai buvo dideli salciai tai kaldra klojau - miegmaisy per salta, o jei ant virsaus kaldra uzkloji, tai klykia-nepatinka.

viena jei vaikas nusispardo galima i miegmaisiuka nakciai det, antra reiktu mazesnes lovytes, kad nebutu daug laisvos vietos

MIELOS MAMYTES,TRUPUTI PAAUGS PATS NORES UZSIKLOTI TRAUKS I SAVE KALDRYTE,O KOL TO NEPADARO GALIMA NUPIRKTI AR PASIUTI TIESIOG MINKSTUS SLIAUZTUS AR KOKIA PIZAMA SILTA MINKSTA KOINYTES IR BUS GERAI NEMANAU KAD REIKIA CIA SUKTI GALVA DEL TO JUK YRA DIDESNIU PROBLEMU VAIKO AUGIME MIELOSIOS!!!!
O GALIAUSIAI GALIMA TRUPUTI DIDESNIAM SUGALVOTI KAZKOKIA PASAKA,MES TAIPAT DAROM DABAR KAD MIEGOTU BE MUSU,JA RADAU SUPERMAMOJ ESU LABAI PATENKINTA

O GALIAUSIAI GALIMA TRUPUTI DIDESNIAM SUGALVOTI KAZKOKIA PASAKA,MES TAIPAT DAROM DABAR KAD MIEGOTU BE MUSU,JA RADAU SUPERMAMOJ ESU LABAI PATENKINTA