Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausios KET pataisos

QUOTE(vovere74 @ 2008 08 09, 17:56)
Taip pat ir mus mokė, kad į žiedą įvažiuojant posūkio rodyt nereikia, tik išvažiuojant. Man aiškino, kad žiedas kaip ir kelio vingis - nereikia rodyt posūkio, nes gali tik ta kryptim važiuot.

drinks_cheers.gif taip pat
Atsakyti
Taip,ivaziuojant rodyti nereikia,tik isvaziuojant rodai desini posuki.Bet jeigu ivaziuodama i zieda stovi pirmoj juostoj o ivaziuoti tau truks plys reikia i antra-tada jau rodai kairi posuki ivaziuodama,nes rikiuojiesi i kita juosta.Bet geriau ta padaryti dar pries ivaziavima,nes ivaziavime i zieda rikiuotis labai bjauru(su autobusu pastoviai tenka taip vaziuoti,aisku niekas neuzleidzia unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(1975Neringa @ 2008 08 09, 16:11)
Sveikutės  4u.gif , gal kuri galėsit man padėti , neradau kur galėčiau paklausti , tai paklausiu jūsų temelėj  blush2.gif ,gal žinot ar reikia rodyt posūkį įvažiuojant į žiedą ? Niekaip niekur nerandu tikslaus atsakymo  doh.gif

Posukis ziedinej sankryzoj rodomas tik isvaziuojant is jos ir ziedinej sankryzoj tik desinysis posukis mirksiukas.gif Sita sakini instruktorius man kiekvienakart vaziuojant ziede kartodavo ir liepe ismokt kaip "Teve musu...", nes as sazininga vairuotoja, kai tik sukdavau - taip posuki rodydavau, nesvarbu kad aplink zieda vaziuoju doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti

O isvaziuojant is ziedo (na galima pasinaudoti draudimu) ir vadovautis kam kliutis is desines ir negailint auto galima pasinaudoti KET,
reikia tik nebijoti ir pasitiketi savimi, o svarbiausia nepasiduokit merginos tiem vyram kurie mano, kad mergina už vairo,tai tipo mirtis uz kampo smile.gif
na mielos vairuotojos na,zaios ar ne zalios ar jau su satzu, bet pasakysiu toki dalyka, kad greitis ir nardymas tarp masinu ateina su laiku
Atsakyti