Pragulejau savaite pas ja. Niekam nepatarciau. Tyrimus padare ir atsakymo nepasake, nors sesute sake, kad atsakymai ta pacia diena jau yra. Dabar einu israso pasiimti jau trecia diena, nes kiek ateinu tai nieko neveikia, bet uzsiemusi ir sako kita diena ateik, o rezultatu tyrimu taip ir nezinau
. Is viso jokios informacijos negavau. Ateidavo i palata 3min per kurias net nieko nespeji paklausti. Sesute atejusi klausdavo ar statyti laselines dar siandien, nes korteleje irasu neranda, o ponia gydytoja nepasako.

Gimdziau pries beveik 21 metelius .Gera man buvo gydytoja ,aciu jai uz dukra

Gimdžiau pas šią gydytoją nesitarus, tiesiog išpuolė jos pamaina. Gimdymu esu patenkinta ir jos greit priimtais sprendimais, manau kad kartu su komanda savo darbą atliko tikrai gerai. Kas per asmenybė nežinau bet man svarbiau gimdymo metu gydytojų profesionalumas, o ne charakterio bruožai

QUOTE(Torres @ 2011 06 09, 13:33)
Gimdžiau pas šią gydytoją nesitarus, tiesiog išpuolė jos pamaina. Gimdymu esu patenkinta ir jos greit priimtais sprendimais, manau kad kartu su komanda savo darbą atliko tikrai gerai. Kas per asmenybė nežinau bet man svarbiau gimdymo metu gydytojų profesionalumas, o ne charakterio bruožai 

Pritariu visu simtu procentu

As pas ja vaiksciojau ir gimdziau su antru nestumu ir dabar lygiai taip pat vaikstau, na taip ji yra nuotaikos zmogus, bet man tas niekad neuzkliuvo. bet prieziura tikrai gera pas ja, beje nieko as jai nei karto nedaviau ir nemaciau tokiu zenklu. Be to kas nustebino, kad kai vyras pasiule jai duot i kisene pinigelius(nes gimdymas ispuole per jos budejima) tai ji pasake: ne mokekit i kasa. manau jei kaip dauguma raso, kad ji laukia,kad tik kas pakistu, tai tikrai butu pasinaudojusi sita proga.
Oi vargeli, net plaukai pasisiause perskaicius sios medikes pavarde. Pries pustreciu metu su pirmu nestumu turejau su ja "susidurima" ko pasekoje, iplyses kaklelis, apziurejo labai graubiai ir skaudziai, pasake taip: matau esi jauna ir pirma karta, tai vat taip, mano "stafke" tokia ir tokia, turesi tiek, kai pasakiau, kad rasiu, sake ok, tada galim kalbetis toliau. Bet as pas ja negryzau ir net bijau gimdyti siuose gn kad tik pas ja nepapulti

Sunku net patiketi, kad apie ta pacia gydytoja kalbama... Mane pas ja Mazylyje uzregistravo ir tik tada as perskaiciau apie sia gydytoja atsiliepimus. Ziauriai bijojau ir stresavau del vizito, bet pagalvojau, kad paprasysiu uzregistruot pas kita, jei jau bus tragiska. Bet pirmas apsilankymas mane nustebino, gydytoja buvo labai maloni, viska issamiai aiskino ir tikrai jokio grubumo nepastebejau. Sekmingai pas ja lankiausi visa nestuma ir jokiu priekaistu neturiu