Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas po nesivystančio

eik tu sau , gal viskas bus gerai gal tai tikrai nusisypsojo laime. butinai parasyk kai suzinosi tyrimus...laukiam visos naujienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isla @ 2008 06 12, 23:18)
Taigi tau nestumo harmonas dar tebesilaiko, todel ir II rodo.
Aisku gal ir buna stebuklu
sekmes

argi po menesio dar gali rodyti teigiama nestumo testa? g.gif man tai kazkaip keistai skamba schmoll.gif juk jau nesigamina tie hormonai, o per men jie turejo manau ir isnykti g.gif
Atsakyti
Man tai irgi atrodo, kad jau po mėn su trupučiu neturi būti tų hormonų , o jei jie yra tai "nedidelis kiekis", kurio turėtų nepakakti neštumo testui parodyti II.Aš testą dariausi darbe po pietų,net ne rytinis šlapimas.
Bet atvirai sakant , labai norėčiau , kad dar nebučiau neščia, nes reikia galutinai viską išsiaiškinti dėl savo sveikatėlės.Rugpjūčio mėn buvome su gyd. suplanavę histeroskopija, po kurios turėjau po mėn startuoti nestuke.gif .
o dabar....keista...bet vistiek nesijaudinu, šiandien net vitaminus nestuke.gif nusipirkau.Bet kurio atvėjų nepakenks, o tik padės.
Vakar vakare su vyrų testą pakartojom, jis ėjo pažiūrėti rezultato, grįžo su šypsena, nereikėjo man net rodyti ir taip supratau..
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2008 06 13, 10:38)
Man tai irgi atrodo, kad jau po mėn su trupučiu neturi būti tų hormonų , o jei jie yra tai "nedidelis kiekis", kurio turėtų nepakakti neštumo testui parodyti II.Aš testą dariausi darbe po pietų,net ne rytinis šlapimas.
Bet atvirai sakant , labai norėčiau , kad dar nebučiau neščia, nes reikia galutinai  viską išsiaiškinti dėl savo sveikatėlės.Rugpjūčio mėn buvome su gyd. suplanavę histeroskopija, po kurios turėjau po mėn startuoti nestuke.gif .
o dabar....keista...bet vistiek nesijaudinu, šiandien net vitaminus  nestuke.gif  nusipirkau.Bet kurio atvėjų nepakenks, o tik padės.
Vakar vakare su vyrų testą pakartojom, jis ėjo pažiūrėti rezultato, grįžo su šypsena, nereikėjo man net rodyti ir taip supratau..

na tai sveikinu su gerom naujienom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(moggie @ 2008 06 13, 10:57)
na tai sveikinu su gerom naujienom drinks_cheers.gif

Ačiū tau labai,bet tikrai dar nėra su kuo sveikinti, nebent su gražią diena...Esu laiminga moteris ir savo laime noriu paskleisti jums , mielos mergytes.niekada nenukabinkim nosies mirksiukas.gif Aš tikiu , kad greitai gandrai aplankys mūsų gražią šeimą, kur taip laukiami vaikučiai, gali jų atnešti ir daig ..Visus priimsim ir mylėsim
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2008 06 13, 11:02)
Ačiū tau labai,bet tikrai dar nėra su kuo sveikinti, nebent su gražią diena...Esu laiminga moteris ir savo laime noriu paskleisti jums , mielos mergytes.niekada nenukabinkim nosies mirksiukas.gif Aš tikiu , kad greitai gandrai aplankys mūsų gražią šeimą, kur taip laukiami vaikučiai, gali jų atnešti ir daig ..Visus priimsim ir mylėsim

na pagalvojau, kad sypsena veide atsirado tik del nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
4u.gif
as nestuke.gif tapau praejus 5 men po nesivystancio ax.gif , bet jei tiksliau tai po 3 men (kai jau buvo galima bandyt) bigsmile.gif , nes kelis men uztruko kol pasitaise sveikatele 4u.gif
Atsakyti
MIranda80, kiek jums savaiteliu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2008 06 12, 16:59)
Praėjo jau 36 d. - nesergu , pradėjau jaustis blogai , pykina,krūtinė jautri ir visos kitos ankstyvo neštumo požymiai.....išsigandau , pasidariau testą- jis ryškiai II.
Rytoj einu pas gyd. negi aš neščia?

Aš taip pat pastojau iš karto po nesivystančio, teigiamas testas buvo 33 c.d. berods. Viskas gerai kol kas mirksiukas.gif
Šiaip HCG gali laikytis kraujyje iki 6 savaičių po persileidimo, bet retai tas būna, manau per kokias 10 dienų išgaruoja g.gif
Sėkmės wub.gif
Atsakyti
Labukas mergytes!!!

Jungiuosi ir as verysad.gif

man jau menesis kaip as jau be savo leliuko. Mano zirniukas nustojo vystytis esant 6 savaitei. Tai teko atlikti valyma.

Dabar su nekantrumu laukiu mmm. Ir po to leksiu pas daktariuka karis atliko valyma. Taciau jis jau mane paleisdamas is ligonines perspejo kad teks 6 menesius saugotis. Man tai ilgiausias laikas. tai nusprendziau dar nueiti pas savaja daktaryte. Paziuresiu ka ji sakis.

Jau menuo kais as be leliuko. Manau jau atsigavau. Tik kad si savaitgali buvom susitike su draugais o pas vienus ir pas kitus 8 menesiu leliukai po namucius laksto. Tai neatlaikiau - prie visu apsiblioviau ir niekaip negalejau sustoti. Tai jonines buvo su asaromis.

Esu skaiciusi kitu mergaiciu istorijas ir dauguma sako, kad 6 menesiu laukti tikrai nereikia. Gal kas zinote pagal ka daktarai nustato kiek laiko reiki asaugotis??? Juk dauguma skirtingai sako: 6 menesiai, 4 menesiai, 3 menesei ir po pirmuju mmm. Nuo ko tai priklauso???
Atsakyti
QUOTE(Jurguzia @ 2008 06 25, 16:34)
Labukas mergytes!!!

man jau menesis kaip as jau be savo leliuko. Mano zirniukas nustojo vystytis esant 6 savaitei. Tai teko atlikti valyma.

Dabar su nekantrumu laukiu mmm. Ir po to leksiu pas daktariuka karis atliko valyma. Taciau jis jau mane paleisdamas is ligonines perspejo kad teks 6 menesius saugotis. Man tai ilgiausias laikas. tai nusprendziau dar nueiti pas savaja daktaryte. Paziuresiu ka ji sakis.

Jau menuo kais as be leliuko. Manau jau atsigavau. Tik kad si savaitgali buvom susitike su draugais o pas vienus ir pas kitus 8 menesiu leliukai po namucius laksto. Tai neatlaikiau - prie visu apsiblioviau ir niekaip negalejau sustoti. Tai jonines buvo su asaromis.

Esu skaiciusi kitu mergaiciu istorijas ir dauguma sako, kad 6 menesiu laukti tikrai nereikia. Gal kas zinote pagal ka daktarai nustato kiek laiko reiki asaugotis??? Juk dauguma skirtingai sako: 6 menesiai, 4 menesiai, 3 menesei ir po pirmuju mmm. Nuo ko tai priklauso???

užjaučiu. Man irgi teko tai patirti 12 sav. Dabar jau vėl esu laiminga mama. Man leido bandyti po 3 mėn., pastojau po pusės metų panašiia. Nuo ko priklauso laikas, kurį gyd. rekomenduoja išlaukti net nežinau, gal nuo kiekvieno gyd. požiūrio ir įsitikinimų, nes kiek esu susidūrusi tai tas pats gyd. dažniausiai skiria tą patį laiką atsigavimui jei nėra jokių papildomų komplikacijų. Linkiu sėkmės kad kuo greičiau tas laikas praeitų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguzia @ 2008 06 25, 16:34)
Labukas mergytes!!!

na tavo vietoj as nelaukciau tu 6 men, man ligoninej irgi pasake, kad po 6 men bandyt, o mano ginius sake galiu iskart, ir kad rudeni jau lauks manes, kad i iskaita nesciuju itrauktu, o juk itraukia tik nuo 3 men g.gif tai vat, vakar sulaukiau pirmu mmm po persileidimo, praejo lygiai 40 dienu. tai sakem su MB vestuviu proga sauksimes savo stebukliuka vel pas mus rolleyes.gif
Atsakyti