Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas po nesivystančio

QUOTE(editita @ 2007 07 11, 14:22)
aciu mergytes uz grazius zodzius...
asaros dar nenudziuna nuo mano akiu, taciau tikiu, kaip kazkas cia pasake, kad po dideliu praradimu ateina dideli atradimai..ir esu pasiryzusi vel bandyti..kai truputi atleks skausmas, susirasiu kokia gera gydytoja, viska issiklausiu, issitirsiu tas chlamidijas, pradesiu gerti vitaminus, sveikiau maitintis, ir tikiu, kad viskas bus gerai...tas kudikelis turejo gimti gruodzio gale per mano gimtadieni, taciau neisejo pasidovanoti sau tokio dziaugsmo verysad.gif
taciau, tikiu ir labai tikiu, kad ta kosmara uzmirsiu su laiku, ir galesiu dziaugtis kitu gyvenimo etapu su lelium ant ranku smile.gif
aciu dar karteli visoms uz paguodziancius zodzius 4u.gif

Maniskis turejo gimti sausio vidury. Tiek vilciu, tiek planu buvo ir nieko nebeliko. Pirma mintis buvo kaip gyventi toliau? Mayt ir man teks viska pradeti is pradziu, stiprinsiu save, bandysiu atsigauti, o tada jau ir vel leliu planuoti. Tik sunku viska pradeti vel is pradziu, rankos dabar net nekyla...
Atsakyti
o man kaip tik zinok pasiryzimas yra visai kitaip gyventi, mastyti, daugiau rupintis savimi, kad kitas lelius tikrai panoretu vystytis ir gyventi 4u.gif stiprybes tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2007 07 11, 13:56)
Sveika Siama sveikinu sulaukus II juosteliu 4u.gif

Labai aciu
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Pasidalinsiu ir as savo patirtim. Pirma dukryte pagimdziau sekmingai, auga sveika ir grazi mergyte. Po 5 m. pastojau antra karta, viskas buvo gerai iki 29 sav. padare echo ir nustate, kad vaikutis nustiojo vystytis ir pagal laika atitinka 25 sav. Mane isleido namo ir liepe po 2 sav. pakartoti echo. Taciau jau po keli dienu nebejauciau vaikelio judesiu. Lekiau pas gydytoja, padare echo konstatavo, kad vaikelis mire. Pagulde i ligonine, isprovokavo priverstini gimdyma. Buvo baisus skausmai, leido ir morfiju ir kitas narkotines medziagas, po 7 val. kankynes gime negyvas sunus. Buvo 35 cm ugio ir svere 746 gr. Palaidojom mazam baltam karstelyje. Dare vaikelio skrodima, placentos tyrimus. Vaikelis vubo sveikas, be joku apsigymimu ir t.t. Nustate, kad nesivyste placenta. Dabar jau praejo 2 metai, esu 7 sav. nescia. Bijau, bet noras tureti kudikeli didesnis uz mano baime ir sirdi jauciu, kad viskas bus gerai. Tuo kartu man siule darytis tyrimus del antifosfolipidinio sindromo ir t.t. , bet as nesidariau nieko. Nezinau, gal pagalvosit, kad man gavoj negerai, bet as tikiu, kad viskas bus gerai. tiesiog pasikliaunu savo motiniska intuicija.
Linkiu visoms nuosirdziausios tvirtybes ir sekmes laukiant savo angeliuku wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atigil @ 2007 07 16, 15:01)
Sveikutes  smile.gif
Pasidalinsiu ir as savo patirtim. Pirma dukryte pagimdziau sekmingai, auga sveika ir grazi mergyte. Po 5 m. pastojau antra karta, viskas buvo gerai iki 29 sav. padare echo ir nustate, kad vaikutis nustiojo vystytis ir pagal laika atitinka 25 sav. Mane isleido namo ir liepe po 2 sav. pakartoti echo. Taciau jau po keli dienu nebejauciau vaikelio judesiu. Lekiau pas gydytoja, padare echo konstatavo, kad vaikelis mire. Pagulde i ligonine, isprovokavo priverstini gimdyma. Buvo baisus skausmai, leido ir morfiju ir kitas narkotines medziagas, po 7 val. kankynes gime negyvas sunus. Buvo 35 cm ugio ir svere 746 gr. Palaidojom mazam baltam karstelyje. Dare vaikelio skrodima, placentos tyrimus. Vaikelis vubo sveikas, be joku apsigymimu ir t.t. Nustate, kad nesivyste placenta. Dabar jau praejo 2 metai, esu 7 sav. nescia. Bijau, bet noras tureti kudikeli didesnis uz mano baime ir sirdi jauciu, kad viskas bus gerai. Tuo kartu man siule darytis tyrimus del antifosfolipidinio sindromo ir t.t. , bet as nesidariau nieko. Nezinau, gal pagalvosit, kad man gavoj negerai, bet as tikiu, kad viskas bus gerai. tiesiog pasikliaunu savo motiniska intuicija.
Linkiu visoms nuosirdziausios tvirtybes ir sekmes laukiant savo angeliuku  wub.gif  4u.gif

Aciu uz linkejimus 4u.gif Linkiu ir tau stiprybes ir sekmes. Mes butinai sulauksim savo angeliuku biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites stiprybes visoms 4u.gif 4u.gif
Per praeitas Kaledas mes irgi turejom susilaukti savo pirmojo kudykelio, bet deja 9 sav padare abrazija, nes buvo nesivystantis nestumas. Paskui puse metu nebuvo mmm, kiek perejau gydytoju kiek tyrimu pridare doh.gif Po puses metu tyrimu ir gydymo hormonais atsirado mmm, na ir antra menesi pamaciau II, dabar jau nestuke.gif 32 sav.
Svarbiausia nenuleisti ranku ir labai tiketi 4u.gif
Sekmes ir stiprybes visoms. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(atigil @ 2007 07 16, 15:01)
Sveikutes  smile.gif
Linkiu visoms nuosirdziausios tvirtybes ir sekmes laukiant savo angeliuku  wub.gif  4u.gif

esi stipri wub.gif
linkiu kad sis nestuke.gif butu lengvas ir pagimdysi grazu sveika maziuka wub.gif
Atsakyti
Teisi ta, kuri sake, kad dažna moteris yra patyrusi tokią netektį.
Mano pačios pirmas nėštumas pasibaigė savaiminiu persileidimu. Po poros metų pagimdžiau sveiką berniuką. Aišku, visus 9 mėn. nešiojau kaip kiaušinį, nors nėštumas buvo pakankamai sklandus. Sūnui paaugus, pradėjom galvoti apie naują vaiką, naujus namus, naujus darbus. Kaip tik pirkome butą su mintimi apie antrą vaiką, netrukus testas parodė II. Buvome laimingi.
Tačiau 12 savaitę paaiškėjo, kad nėštumas nesivysto, vaisius žuvęs. Pamenu, ligoninės palatoj su vyru kartu verkėm, niekaip negalėdami patikėti kad mums ir vėl taip nutiko. O kitą dieną jau kūrėme naują gyvenimo planą. Kitokio gyvenimo, be kūdikio. Pasinėrėme į darbus, nors ir lėtai, patys savo rankomis remontavome būsimus namus. Ir taip porą metų.
Kai pagaliau apsigyvenome savo namuose, pasirodė kad atsikraustėme ne trise, o jau keturiese. Šiandien jau 38-a savaitė. Tikiu, kad viskas bus gerai.

Nei pirmu, nei antru atveju nesidariau jokių tyrimų. Palikau tai gamtai. Manau, kad vaikai yra dievo rasa, ir ateina jie tada, kada jiems skirta. Mums tereikia juos priimti.

Stiprybės visoms mamytėms...
Atsakyti
QUOTE(kukutiene @ 2007 07 18, 15:24)
Teisi ta, kuri sake, kad dažna moteris yra patyrusi tokią netektį.
Mano pačios pirmas nėštumas pasibaigė savaiminiu persileidimu. Po poros metų pagimdžiau sveiką berniuką. Aišku, visus 9 mėn. nešiojau kaip kiaušinį, nors nėštumas buvo pakankamai sklandus. Sūnui paaugus, pradėjom galvoti apie naują vaiką, naujus namus, naujus darbus. Kaip tik pirkome butą su mintimi apie antrą vaiką, netrukus testas parodė II. Buvome laimingi.
Tačiau 12 savaitę paaiškėjo, kad nėštumas nesivysto, vaisius žuvęs. Pamenu, ligoninės palatoj su vyru kartu verkėm, niekaip negalėdami patikėti kad mums ir vėl taip nutiko. O kitą dieną jau kūrėme naują gyvenimo planą. Kitokio gyvenimo, be kūdikio. Pasinėrėme į darbus, nors ir lėtai, patys savo rankomis remontavome būsimus namus. Ir taip porą metų.
Kai pagaliau apsigyvenome savo namuose, pasirodė kad atsikraustėme ne trise, o jau keturiese. Šiandien jau 38-a savaitė. Tikiu, kad viskas bus gerai.

Nei pirmu, nei antru atveju nesidariau jokių tyrimų. Palikau tai gamtai. Manau, kad vaikai yra dievo rasa, ir ateina jie tada, kada jiems skirta. Mums tereikia juos priimti.

Stiprybės visoms mamytėms...

Tau irgi linkiu stiprybės mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes,

Man po ambrazijos (12 sav. nesivystantis nestumas) praejo 9 dienos verysad.gif
Siaip ne taip istengiau atsisveikinti su savo kudykelio siela ir paleisti ji i dangu...
Supratau, kad sio vailekio siela buvo ne man skirto vaikelio, todel jis isejo pas kita mamyte 4u.gif
Puse metu dabar reikia palaukti, o veliau gal man skirto kudikelio siela ateis pas mane, pasirinks mane blush2.gif
Linkiu visoms stiprybes ir kantrybes...
Reikia paleisti ir atsisveikinti su angeliuko siela, reikia sugebeti tai padaryti...dabar jauciuosi daug ramiau, nors namie dar vis nevysta baltos rozes blush2.gif taciau mano sirdele jau raminasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editita @ 2007 07 19, 11:04)
Sveikos mergytes,

Siaip ne taip istengiau atsisveikinti su savo kudykelio siela ir paleisti ji i dangu...
Supratau, kad sio vailekio siela buvo ne man skirto vaikelio, todel jis isejo pas kita mamyte 4u.gif
Puse metu dabar reikia palaukti, o veliau gal man skirto kudikelio siela ateis pas mane, pasirinks mane blush2.gif
Reikia paleisti ir atsisveikinti su angeliuko siela, reikia sugebeti tai padaryti...dabar jauciuosi daug ramiau, nors namie dar vis nevysta baltos rozes blush2.gif taciau mano sirdele jau raminasi 4u.gif

Stiprybes tau 4u.gif
Prie planuojanciu mergaiciu pasnekesiu yra tema kur bendrauja mergaites po nesivystanciu, gali prisijungti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(editita @ 2007 07 19, 10:04)
Sveikos mergytes,

Dziaugiuosi uz tave 4u.gif
O man irgi praejo 9 dienos, bet sekasi sunkiau. Viena diena jau atrodo aprimau, bet kita ir vel sunku sunku verysad.gif Bandau ir as maziuka paleisti, tikiuosi man pavyks...
Atsakyti