Įkraunama...
Įkraunama...

Ausų grybelis

Ausų grybeliu sergu jau apie 5 metus ir niekaip negaliu išsigydyti verysad.gif Negalima, kad į ausis patektu vandens, o jei patenka nors lašiukas, liga atsinaujina ir vėl viskas iš pradžių doh.gif O jau tepalų visokių išbandžiau tai doh.gif doh.gif doh.gif siaubas niekas nepadeda verysad.gif Juk XXI amžius nejau nėra jokių būdų ir priemonių nuo šitos ligos?
Gal kas nors susidurėte su šia liga? Ir galetumete man padeti?
Atsakyti
na tai nejau niekas nera turejes ausu grybelio? blink.gif tada jums pasiseke biggrin.gif
Atsakyti
O kas cia per liga g.gif kas darosi
Atsakyti
QUOTE(Seksuali @ 2006 10 18, 16:18)
na tai nejau niekas nera turejes ausu grybelio?  blink.gif  tada jums pasiseke  biggrin.gif

man tipo buvo ausu grybelis. Tepiau viskuo, kas kuom patare, bet galutinai padejo rusiskas nitrofungin. gydytoja sako, kad grybelio nebera, bet ausys vis tiek niezti, o jei pakliuva vandens...Bandziau maudytis duse su ausu kistukais. nesamone visiska.
Tai sekmes.
Atsakyti
O man niekas nepadeda, net tas Nitrofungin'as verysad.gif nuo kurio ausytes geltonos pasidaro doh.gif
Jau susitaikiau, su sia problema ir gyvenu toliau, nes panasu, kad nepagysiu verysad.gif
Atsakyti
Man irgi buvo...Bet liga stipriai buvo paūmėjus tik kartą- prasidėjo uždegimas...

skaičiau kažkur kad nuo ausų grybelio nepasveikstama, tik galima padaryt taip, kad nepaūmėtų. Bent jau dabar jaučiuos gerai, ir aš nieko nedariau, gydytoja tik vieną kartą pas save kabinete patepe man ausį kažkokiu tepalu, kuris laaabai skaudžiai graužė ausį...
Atsakyti
QUOTE(Mauzinas @ 2006 11 02, 17:57)
man tipo buvo ausu grybelis. Tepiau viskuo, kas kuom patare, bet galutinai padejo rusiskas nitrofungin. gydytoja sako, kad grybelio nebera, bet ausys vis tiek niezti, o jei pakliuva vandens...Bandziau maudytis duse su ausu kistukais. nesamone visiska.
Tai sekmes.

o tau dabar neniezti ausyciu?
Papildyta:
QUOTE(Diana& @ 2006 10 18, 19:02)
O kas cia per liga g.gif kas darosi

man nieko nesidaro, ausyciu neskauda, tik pastoviai ir labai ikyriai niezti doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(JaHarta @ 2006 11 16, 01:23)
Man irgi buvo...Bet liga stipriai buvo paūmėjus tik kartą- prasidėjo uždegimas...

skaičiau kažkur kad nuo ausų grybelio nepasveikstama, tik galima padaryt taip, kad nepaūmėtų. Bent jau dabar jaučiuos gerai, ir aš nieko nedariau, gydytoja tik vieną kartą pas save kabinete patepe man ausį kažkokiu tepalu, kuris laaabai skaudžiai graužė ausį...

o kas tau per tepalas buvo nezinai?
Atsakyti
O as dar neissigydau cray.gif Vakar nusipirkau klotrimazolio tirpala, kazkiek padeda verysad.gif
Atsakyti
Jetau jetau paskaitau ir baisu pasidaro. Aš su makšties grybeliu - candidoze/pienlige vargstu. Kitos skundžiasi dėl vočių, kitos dėl miežių. Pasirodo daugeliui organizmas reaguoja į imuniteto nusilpimą. Bandyk stiprinti imunitetą. Grybai mėgsta saldumynus. Stenkis jų atsisakyti: ne tik cukraus, bet ir džiovintų vaisių, uogienių. Bandyk valgyti duona be mielių, nes "grybai auga ant mielių", nevalgyk pelėsinio sūrio.Gal pabandyk kokias kapsules su gerosiomis bakterijomis. Nes kaip suprantu grybas apskritai yra uzkrėtęs kraują ir reiškiasi per silpniausią organizmo vietą. Tavo atveju per ausis. doh.gif Kantrybės ir stiprybės tau 4u.gif
Papildyta:
Beje pasidomek homeopatiniu vaistu citrosept. Gal tau pades. Cia yra ir tema apie jį užvesta. Aš pati jo neišbandžiau, bet svarstau pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Seksuali @ 2006 11 15, 18:13)
O man niekas nepadeda, net tas Nitrofungin'as  verysad.gif nuo kurio ausytes geltonos pasidaro  doh.gif
Jau susitaikiau, su sia problema ir gyvenu toliau, nes panasu, kad nepagysiu  verysad.gif

Nitrofungino, kiek zinau, tai jau prekyboje nera schmoll.gif
Atsakyti
Turiu tą pačią bėdą jau apie 15 metų... doh.gif
Atsakyti
Turėjau ir aš panašią bėdą. Tik man viskas kitaip prasidėjo. iš pradžių pradėjau girdėti savo balso aida pakaušio srityje, nuo to garso net galva labai skaudėdavo. Paskui staiga uzsikimšo abi ausys doh.gif Nuėjau pas gydytoja ir iš abiejų ausų ištraukė po kazkokį negražų daiktą verysad.gif blush2.gif ir pasakė, kad tai kažkokie grybai. Tada prisakė kiekvieną dieną ryte ir vakre į ausis dėti tokius mini tamponėlius išmirkytus tepeliuke ir jokiu būdu nesušlapti bei nekrapštyti, nes krapštant gali atsitžrasti mini įdrėskimu kuriuose tie "parazitai" galėtų apsigyventi! Tą procedūrą dariau mažiausiai pora savaičių. bet ačiū Dievui daugiau ir nebeatsikartojo, jau 4 metai. Tik va vandens iki šiol vengiu, man ir šiaip pačiai labai nemalonu kai ausyse šlapia...
Atsakyti