Įkraunama...
Įkraunama...

Ausų grybelis

Labutis 4u.gif
Tutiu įtarimą, kad grybelis ir man doh.gif
Nors ausų gydytija buvo sakius tipo alergija, būgneliai pabalę, bet tas pastovus niežėjimas baigia išvaryti iš proto doh.gif
Koks gydytojas jums diagnozavo ? Gal vertėtų apsilankyti pas dermatologą ?
Atsakyti
Sveikutes,
Ar bandete NIZORAL KREMĄ. Girdejau, kad jis efektyvus tokiais atvejais. mirksiukas.gif
Atsakyti
man ant rankų atsirado dėmelių, įtariu, kad gali būti grybelinės kilmės. Ieškodama informacijos kas ir kaip, aptikau straipsnį, kur išvardinta nemažai liaudiškų priemonių, daug jų tokios, kur kiekvienuose namuose rasi net neieškodamas. Tiesa, straipsnis apie kojų grybelį, bet manau nesvarbu kurioj vietoj tas grybelis, aišku kilmė jo gali būti skirtinga, tačiau liaudiškos priemonės ko gero tikrai neturėtų pakenkti. o iš gausybės gal pavyktų atrasti ir veiksmingiausią, taigi sėkmės visoms kovojančioms su šita negerove mirksiukas.gif
Štai čia minėtas straipsnis
Atsakyti
Tik dabar suzinojau, kad buna ausu grybelis schmoll.gif Man jau daug metu pastoviai niezti ausis, kartais ir paslapiuoja g.gif O nuo to nieztejimo ir naktim kartais atsibundu schmoll.gif Kiek tyrimu dare (tiesa, seniai) - nieko nerado unsure.gif Taip ir kankinuosi...
Reikes vel bandyt pas daktarus varyt - gal kokiu vaistu atsirado g.gif O pas koki gydytoja ejot: dermatologa, ar LOR g.gif
Atsakyti
Sveikos, ausų grybelį kadaise turėjau ir aš. Pasidariau mikrobolioginį tyrimą, nustatė, kad pas mane buvo įsitaisęs Candida Albicans (paprastai pienligę sukeliantis grybas), nors ausų man neniežtėjo, kiek pamenu, tik šlapiavo, gydymui tepaskyrę buvo 1 procento Clotrimazolio tepaliuką, ir baigėsi problemos smile.gif
Atsakyti
o kaip suprasti šlapiuoja? blink.gif Aš bijau, kad pasirodysiu visiška neišmanėlė, bet čia paskaičius man įtarimas kyla, kad ir man su ausim kažkas negerai. Kiekvieną dieną valau ausis, nes skiriasi geltona šlapia ausų siera (ne sausa).
Jūs irgi kiekvieną dieną valote ausis?
Atsakyti
Kiek žinau, kad pas žmones turinčius ausų grybelį sieros beveik nebūna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2008 03 27, 15:16)
Sveikutes,
Ar bandete NIZORAL KREMĄ. Girdejau, kad jis efektyvus tokiais atvejais. mirksiukas.gif

neefektyvus šitas kremukas schmoll.gif
Atsakyti
sveikos . nagi ir aš turiu šią problemą unsure.gif pirma nežinojau kas ir kaip , tačiau visi požymiai pasitvirtino . kartais net naktį atsikeliu , na tiesiog jaučiu kaip jau kasausi ausį . ir net jaučiu malonumą taip darydama doh.gif taigi , gal kas atrodot kokių tepaliukų ar kokių kitų veiksmingų priemonių ?
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2008 07 25, 22:19)
Tik dabar suzinojau, kad buna ausu grybelis schmoll.gif Man jau daug metu pastoviai niezti ausis, kartais ir paslapiuoja g.gif O nuo to nieztejimo ir naktim kartais atsibundu schmoll.gif Kiek tyrimu dare (tiesa, seniai) - nieko nerado unsure.gif Taip ir kankinuosi...
Reikes vel bandyt pas daktarus varyt - gal kokiu vaistu atsirado g.gif O pas koki gydytoja ejot: dermatologa, ar LOR g.gif

Turiu tuos pacius pozymius jau daug metu unsure.gif Kartais lyg praeina trumpam ir vel schmoll.gif Kiek visokiu tyrimu dare! Nesenai vel pakartojo, sykart del grybelio - nera g.gif Gal kas zinot kokia veiksminga priemone, nes jau nusibodo g.gif
Paskutinykart ejau pas LOR
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 29 lapkričio 2009 - 22:58
pas LOR net neapsimoka eiti . tik laiko gaisimas . nes jie dazniausiai nieko neranda . taip kaip ir man . jau irgi keli matai niezti ausis , slapiuoja . jau buvau labai issigandus , jau maniau , kad kazkas labai baisaus . nu bet pati issiaiskinau kas cia man biggrin.gif o tas grybelis nepavojingas ? neskaitant to , jog labai nemalonu , kai kokioje viesoje vietoje pradeda niezteti ausis doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Sangria @ 2008 02 26, 14:54)
Turiu tą pačią bėdą jau apie 15 metų... doh.gif

blink.gif oho
užjaučiu verysad.gif
Atsakyti