Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?

Maniskis iekada nepripazino merliuko, bet uztat kaldryte teko ir i darzeli nest smile.gif
Atsakyti
Kartais jai reikia merliuko, ar siaip skudurelio, o kartais net pyksta kai jis salia. Galiu pasakyti labai ivairiai - priklauso nuo nuotaikos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dakutis @ 2009 09 09, 15:36)
Mums jo niekada nereikėjo smile.gif

drinks_cheers.gif
Nei sunui reikejo kokiu paluciu miegui, nei dukrytei 4u.gif
Atsakyti
Pirmam vaikui nenaudojau nes nežinojau- maniau kad tai dar viena atgyvena.Antrasis sėkmingai su merliuku išmiegojo iki 6 mėnesių, o paskui ėmė ir atsisakė staiga.dabar traukia nuo galvos viską- net kaldrą nutraukia iki pilvo ir neaukščiau, tad tenka šilčiau rengti,.
Atsakyti
Maniske taip pat tokio dalyko nepripazino - nei grazaus migduko, nei paprasto merliuko smile.gif Geriausias migdomasis - mama salia lotuliukas.gif Gerai, kad dabar jau nebereikia:)
Atsakyti
Mano dukrytei nereikejo merliuko smile.gif
Atsakyti
Mano ir vyresnėlė, ir mažylė miegoti eidavo su merliuku blush2.gif Kai liūdna būdavo ar šiaip "ožiukas" visada geriausias draugas - merliukas smile.gif Paskui kažkaip natūraliai jo atsisakėm. Būdavi išskalbi, jis kietesnis ar minkštiklio kvapo turi, tai neimdavo, sakydavo čia ne mano lotuliukas.gif
Atsakyti
AS irgi nenaudojau.Bet jai antroji jaus tam poreiki,kodel gi ne ax.gif
Atsakyti
niekados su merliuku neuzmigdavo ir tokio dalyko jos nepripazista, jos uzmiega tik su manimi ar supamos vezime schmoll.gif
Atsakyti
Merliukas- geriausias draugas, prisideda prie nosytes ir uzmiega wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras
Kartais merliukas reikalingas, kartais ne. Nieko blogo tame nėra 4u.gif
Atsakyti
sveikos,kol priziurejau pati nereikejo,kai pagulde mane operuotis vaikui buvo 5 men.ir priziurejo mano mama kad geriau uzmigtu reikejo merliuko, paslepdavo nosite ir uzmigdavo,beto reikia ir dabar 4,5metu kai susinervuoja ima savo merliuka, bet darziali jo nereikia
Atsakyti