Oi mergickos, maniskis irgi valge labai daug, paprasciausiai jie neturi sotumo jausmo, reikia biski pakankint neduot tiek daug,maniskis 3 men, tai po 90 ml. 6-7 kart per para, tai gaunas apie 3-3,5 val tarpas, nes galima tada turet problemu su pilvuku. Pradeda verkt po 2 val. del to kad skauda pilvuka, duodi valgyt- pradeda zarnynas veikt-vaikui pasidaro tuo momentu lengviau, bet paskui vel tas pats nes visko negali suvirskint, ir gaunas uzburtas ratas. Tarp maitinimu butinai arbatytes pankoliu kist(nes kol neprates vaikas gali negert). Ir tokiu budu laikyt ji iki kol tarpas 3-4 val nebus. Pirmos 2-3 sav sunku o paskui susinarmalizuoja. Sakau is patirties , daktare pamoke. 3 men -700-800ml., 4 men 800-900ml. PER PARA
QUOTE(dinusia89 @ 2012 04 23, 10:56)
Sveiki mums 1men 21d. Mes sio metu suvalgom 180-210ml misinuko,bet kartais tarpas 3-4val,o kartais ir 2val nepraeina. Ar cia normalei ar mazint,bet sumazint bus sunkoka nes jisai labai verk pradeda kai neduodi valgit:(((.
Mes gimem-4320g
1men. 3 d.-5900g
Mes gimem-4320g
1men. 3 d.-5900g
sveiki,
konsultuokites su seimos gydytoju, taciau misinuko nereiktu duoti dazniau kaip kas tris valandas. Seip taip sakyciau kaip beveik dvieju men. vaikui kiekis , kuri duodate, gana didelis, o jei dar ir maitinate taip daznai. Kiek turi suvalgyti vaikas, orientaciniai nurodo ant misinuko pakuotes, tuom ir vadovaukites ir papildomai pasitarkite su gydytoju.
Papildyta:
QUOTE(dinusia89 @ 2012 04 23, 10:56)
Sveiki mums 1men 21d. Mes sio metu suvalgom 180-210ml misinuko,bet kartais tarpas 3-4val,o kartais ir 2val nepraeina. Ar cia normalei ar mazint,bet sumazint bus sunkoka nes jisai labai verk pradeda kai neduodi valgit:(((.
Mes gimem-4320g
1men. 3 d.-5900g
Mes gimem-4320g
1men. 3 d.-5900g
man irig , kaip ir jums kilo tas pats klausimas, as vadovavausi mazdaug kiek ant pakuotes rase. Nedaviau dazniau nei kas 3 val..
niekada nesveriu, bet suvalgo nedaug, turi dar ir mamos pienelio, tad alkanas tikrai nesedi. duodu tiek kuiek nori, as jo valgyti neverciu
Sveikutes
mano mazyliui tik 3 savaites, bet jis suvalgo misinuko po 120 ml kas 3 val. gydytoja sake, kad reiktu tik po 90 6 kartus per para, bet taigi nevirkdysi leliaus. Kiek nori tiek ir duodu valgyt
, jei nedavalgo, tai ir neramus buna.
beje uzsienio praktika (nes puse lietuvos ten
) rodo, kad jie nera nusistate kazkokiu laiko intervalu pagal kuriuos turi valgyti mazi vaikai, kiek nori tiek ir liepia maitinti
as taip ir darau
, o ar tai blogai nezinau, tik galiu pasakyt, kad mano mazylis laimingesnis kai sotus
mano mazyliui tik 3 savaites, bet jis suvalgo misinuko po 120 ml kas 3 val. gydytoja sake, kad reiktu tik po 90 6 kartus per para, bet taigi nevirkdysi leliaus. Kiek nori tiek ir duodu valgyt

beje uzsienio praktika (nes puse lietuvos ten

as taip ir darau

Nežinau, kaip yra maitinant mišinuku, mes valgom MP. Tai jokių laiko intervalų. Duodu, kai vaikas nori, nežinau, kiek suvalgo, nes nelabai pamatuosi

MES VALGOM 6 KARTUS PER PARA PO 10ML IR MUMS BE PENKIU DIENU 2 MENESIUKAI. Gaunasi kad parai 840ml. Kai uz keturiu dienu eisim kasmenesinio vizito pas daktaryte tai pasiklausiu ar as gerai cia darau, nes jei vadovautis ant pakuotes instrukcija tai reiketu penkis kart per para po 170ml, mes kadangi nebuvom tiek prate suvalgyt tai nenorejm iskart ant tokio didelio kiekio pereit, nes maniskis gali valgyt ir valgyt, nelabai turi saiko

Mano sūneliui po poros dienų bus 3 mėnesiai. Kai buvo netoli 2-ų mėn pradėjom maitintis ir mišinuku, tiesa tik vieną kartą ir dažniausiai vakare, nes MP nebeužtekdavo. Tai jis suvalgydavo įvairiai: kartais 100-120ml, o kartais ir visus 200ml. Iš pradžių maniau, kad perdaug tokiam mažučiui, bet pažystama slaugytoja sakė, kad vaiko nepermaitinsiu jeigu jis nealkanas. O nuo 2,5 mėn valgom tik mišinuką, tai visada suvalgo ne mažiau 120ml. O valgo kas 2-3 valandas, tik naktį keliasi vieną kartą. Dažniausiai suvalgo apie 150ml, o kartais po kokio pusvalandžio dar bent 60-70ml išmaukia ir tik tada ramus užmiega. Svorio priaugam nemažai, per pirmus mėnesius virš 1kg, šį manau priaugom iki 1kg. Bet nuo 4 mėn tikriausiai bandysiu duoti daržovyčių, manau kad vaikui sveikiau šviežios naminės daržovės, nei brangūs sintetiniai mišiniai. Tai tik mano nuomonė

sveikutės, mano sūneliui po poros dienų trys mėnesiai, valgom NAN po150 taip maždaug kas trys valandos.Naktį nesikelia, o dieną išmiega tris valandas lauke, per mėnesį priaugom kilogramą, tai maisto užtenka ir bent dabar nesiruošiu normos didinti, nors ant dėžutės mačiau kad turėtų jau 180 gauti
Kam tuos skrandelius tampyti, o kai matysiu kad neramus trūksta tai žinoma badu vaiko nelaikysiu

Sveikos, mano mazyliui vasario 10 sueis 6 men, valgom NAN1 po 180ml kas 4h diena, o nakti paryciais keliames valgyt apie 6, jau pradejom darzovienes ragaut, tai per pietus jau nebegeriam misinuko.

Mums 3mėn, valgo kas 3.5val po 180ml, išeina 5 maitinimai, ar ne per mažai?
maniskei 15d bus 4men suvalgo po 150ml kartais maziau nes palieka apie 20ml visaip. bet valgo kas 3val 3 su puse val. jau 4val istempai tuo ateveju jeigu kur vaziuojam ir miega:DD nakcia pirmas valandas ismiega 4-5val tai vat nevalgo bet poto reikalauja kas 3val nakcia. meginau nakcia arbata tik duot bet nesigauna reikalauja pavalgyt ji:D o naudojam misinuka nan h.a 1:)
Mum 3.5 men, ka tik perejom prie misinuku,jau ziuriu ir rezimas....5-6 kartus per para valgo taip kad bendroj sumoj 1 litras gautusi...mazdaug taip ir parasyta ant pakuociu:)