dilma, gerai jei turi masina siuvimo, tai gali siuti.o jei neturi, tai liktum ne tik be miego, bet ir be pirstu, ir vargu ar ka susiutum

QUOTE(cute @ 2006 11 09, 22:03)
Jau žinau, kad nedaug iš Atžalyno (tiksliau 2: mes ir Baltikės
)

Apsirinki, brangioji, ne 2, o 3.

Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2006 11 10, 10:33)
Taičia ne naujiena - abejoju, ar dar yra darželių, kuriuose dovanos perkamos individualiai...
Yra

Gerai, Kalėdos, tai Kalėdos.

Tai papasakokit, kuo buvo ar bus jūsų vaikai per karnavalą. O tai fantazija neveikia. Praeitais metais buvo fėja (teko pusę nakties praleisti siuvant, o dar prieš tai pusę dienos ieškant iš ko pagamint kostiumą, tačiau rezultatas viršijo bet kokius lūkesčius), o šiemet nebesugalvoju.
QUOTE(krika @ 2006 11 11, 14:18)
tai va ir skirtumas, jei aš mokėčiau siųti, tai net paskutinė valanda nebūtų problema. o dabar 

tokiems atvejams yra kaukių kostiumai prekybos centruose, pigių rūbų parduotuvėse

QUOTE(ezra @ 2006 11 11, 15:36)
Tai papasakokit, kuo buvo ar bus jūsų vaikai per karnavalą. O tai fantazija neveikia.
Maniškis buvo zuikiu, buvo meškinu ir pernai buvo drambliu

QUOTE(Dilma @ 2006 11 11, 19:36)
o tai cia pati sugalvojai, ar ten pagal kokius nors eilerascius ar scenarijus sumastei

Godyte noretu but drugeliu nors dar neaisku ar dalyvausim sventej
bet jei dalyvaus tai ir bus
O Tomui tai su MB darem ir anciuka ir nykstuka ir ozi
Nors siuveja as ne kokia tetukas musu apgalvoja ir padaro

QUOTE(sonatarin @ 2006 11 11, 19:00)
o tai cia pati sugalvojai, ar ten pagal kokius nors eilerascius ar scenarijus sumastei 

Kad kol kas negirdėjau jokių eilėraščių nei scenarijų.

QUOTE(Dilma @ 2006 11 11, 19:36)
Maniškis buvo zuikiu, buvo meškinu ir pernai buvo drambliu
O Gustei galvoju gal kokį bitės kostiumą sukurpt 

Aš irgi galvojau, apie bitės kostiumą.

Labas rytas
Pažiūrėjus į Ezros avatarą, taip ir norisi pasiūlyti dukrytei pelytės kostiumą
Gaila, kad mūsų mažoji pernai sirgo ir negalėjo dalyvauti šventėje
, na, bet šiemet pasistengsim nesirgti
Bet kuo bus dar nesugalvojom, turim parvežę iš UK princesės suknelę su visais atributais, bet lyg dar didokas

Pažiūrėjus į Ezros avatarą, taip ir norisi pasiūlyti dukrytei pelytės kostiumą

Gaila, kad mūsų mažoji pernai sirgo ir negalėjo dalyvauti šventėje

QUOTE(Dilma @ 2006 11 11, 13:29)
Krika, o aš matau prasmę net ir likus vienai nakčiai sėdėti ir siūti vaikui kaukę
. Jau vien todėl, kad vaikui tai šventė, ir aš galiu jam padėti būti išskirtiniu joje. Žinoma, jei nemoki siūti, tai kita kalba. Bet jei aš sugebu ir turiu tam laiko (nors ir naktį
, dažniausiai paskutinę
), mane sąžinė užgraužtų, jei nieko nepadaryčiau 

Dilma, primesk, kad šiemet jau per naktį reiks sukurpt ne vieną, o du

Pas mus šiemet mažiukam sakė jokių scenarijų nebus, kuom aprėdysim, tuom ir tiks

manosios grupė ruošia dainelę apie nykštukus, tai auklėtojos minėjo, kad mergytės turės būt žalios nykštukės, o berniukai raudoni. Gerai bent tiek, kad nereiks galvos sukt, blogiau, kad teks specialiai žalios medžiagos pirkt, o tikėjaus prasisukt "iš to ką turiu".
dėl rinkliavų, tai rinkom po 30Lt = 5Lt seneliui + po 7Lt auklėtojoms + likę dovanėlėms (saldainių nusprendėm nepirkt, o vaišių stalas lyg priklauso iš daržo
)
dėl rinkliavų, tai rinkom po 30Lt = 5Lt seneliui + po 7Lt auklėtojoms + likę dovanėlėms (saldainių nusprendėm nepirkt, o vaišių stalas lyg priklauso iš daržo