Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas ir svarstyklės

sitas klausimas, aisku, neliecia Rogos 4u.gif man idomu ar pragyvenus su skoprionu daug daug metu, nepasidaro liudna? na, kad negaudavai geliu, negirdedavai daug meiles zodziu ir komplimentu? ar tiesiog pripranti ir viskas gerai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sage master @ 2009 01 24, 15:37)
ar pragyvenus su skoprionu daug daug metu, nepasidaro liudna?

Čia turbūt man šitas klausimas ax.gif , hm, kaip čia teisingiau pasakius rolleyes.gif , na gėlių gaunu retokai rolleyes.gif , meilių žodžių atrodo yra pakankamai biggrin.gif , o vat dėl pripratimo - tai mano tokia jau kaip ir teorija išvesta šiuo požiūriu, aš manau kad laikui bėgant daugeliui porų anksčiau ar vėliau gyvenimas kartu virsta daugiau pripratimu vienam prie kito, o ne vien tik aistringa meile ax.gif , sorry jei klystu 4u.gif , dar kartą sakau, kad tai tik mano tokia nuomonė, mano gyvenimiška patirtis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabred @ 2009 01 25, 00:09)
manau kad laikui bėgant daugeliui porų anksčiau ar vėliau gyvenimas kartu virsta daugiau pripratimu vienam prie kito, o ne vien tik aistringa meile

tas tai turbut tiesa. pasidaro tas zmogus savas, kaip tavo paties dalis. man nosis mano nepatinka, bet gyvenu su ja ir ka darysi. pripratau ir gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
O ka galite pasakyti apie skorpionus lovoje? blush2.gif As tai pastebejau, kad nemegsta ilgu izangu, seksas yra grynai kaip techninis dalykas, jausmu nelabai tuoje vietoje galima atrasti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2009 01 28, 12:01)
O ka galite pasakyti apie skorpionus lovoje?

as nepasakyciau, kad nerandu lovoje jausmu smile.gif o izanga tai priklauso pas mus ar pavarges, ar pailsejes, ar labai geros nuotaikos, kaip kada wub.gif

vaziuoju 6ni i Lietuva, turesim abu savaite atostogu vienas nuo kito thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sage master @ 2009 01 28, 12:14)
as nepasakyciau, kad nerandu lovoje jausmu  smile.gif  o izanga tai priklauso pas mus ar pavarges, ar pailsejes, ar labai geros nuotaikos, kaip kada  wub.gif

vaziuoju 6ni i Lietuva, turesim abu savaite atostogu vienas nuo kito  thumbup.gif

O vat po nesimatymo laikotarpio skorpionai pirmomis dienomis labai jau meilus buna, issiilge wub.gif wub.gif pamenu kai dvi savaites buvau isvykusi, tai jau koks meilus buvo, issiilges... wub.gif
Atsakyti
tikrai taip, atostogos i gera tik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2009 01 28, 11:01)
O ka galite pasakyti apie skorpionus lovoje?

dieviskai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 01 28, 17:39)

pasidziaukim visos del Rogos, jos vyras visais aspektais tobulas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sage master @ 2009 01 28, 16:50)
pasidziaukim visos del Rogos, jos vyras visais aspektais tobulas  thumbup.gif

neras jis tobulas schmoll.gif tiesiog man jo trukumai netrukdo. be jo kandžiojimosi, užsiraukikimų, pabumbėjimų, nebūtų nepaprastas žmogus, kurį myliu.
iki MB tikrai buvo sunku, dar vaiko tėvas įdiotas siaubūnas buvo. gal todėl kitaip viska vertinu, man tereikia, kad mane mylėtų gerbtų, vien žo būtume tiesiog šeima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 01 28, 17:57)
tiesiog man jo trukumai netrukdo.

manau, kad nei vienai jos vyras NETRUKDO, nes jeigu is tikruju TRUKDYTU, tai negyventume su jais. tiesiog yra momentai, tie pabumbejimai ar nutingejimai, kurie ismusa is veziu.

mano pries tai buves draugas buvo 10 kartu labiau egoistas ir mylejo 10 moteru aplinkui. todel dabar esu ne su juo, o su savo skorpionu mirksiukas.gif su kuriuo gera, kuri myliu. bet kartais jis gali taip sunervinti

gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(sage master @ 2009 01 28, 17:03)
bet kartais jis gali taip sunervinti

gun_bandana.gif

su vininteliu dalyku sutinku, skorpionas gali išmušti iš vežių, gali įsiutinti, taip kad rėkiu. nu bet nemoku pasakyti, toks jausmas, kad tai nėra taip svarbu g.gif
Atsakyti