Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas ir svarstyklės

QUOTE(maybe24 @ 2007 07 13, 10:23)
Jei nepraziurejau,tai tokios temos nepamaciau,labai idomu butu suzinot apie toki derinuka

negi nera tokiu poru,nepatingekit atsiliepkit g.gif
Atsakyti
Mudu tokie. Nors vyras nuolat sako, kad skorpionas esu as biggrin.gif Mat esu svarstykliu gale. Tikrai idomiai gyvenam...neliudna. Vien astuoniu metu draugyste pries vestuves ko verta thumbup.gif Beje man irgi butu idomu kitu panasiu poru nuomone vienu ar kitu klausimu. Reiks cia dazniau uzsukt, gal atsiras 4u.gif
Papildyta:
o tamsta MAYBE 24 irgi is tokiu?
Atsakyti
QUOTE(kitonera @ 2007 07 14, 11:02)
Mudu tokie. Nors vyras nuolat sako, kad skorpionas esu as biggrin.gif  Mat esu svarstykliu gale. Tikrai idomiai gyvenam...neliudna. Vien astuoniu metu draugyste pries vestuves ko verta thumbup.gif  Beje man irgi butu idomu kitu panasiu poru nuomone vienu ar kitu klausimu. Reiks cia dazniau uzsukt, gal atsiras 4u.gif
Papildyta:
o tamsta MAYBE 24 irgi is tokiu?

taip is tokiu.Kiek skaiciau horoskopuose tai labai priesingi sie zodiako zenklai.O pas mus tai ir sunku ir idomu gyvent.As esu labai bendraujanti,man reikia kompanijos ir draugiu,labai nemegstu konfliktu ar aiskintis santykiu,visiskai nepavydi ir nekontroliuoju savo draugo,daznai keiciu savo nuomone ir sunkiai apsisprendziu.svarstau smile.gif vis,nemoku laikyt pykcio.Mano brangiausiasis labai pavydus,reikalauja itin daug demesio,labai aistringas,kartais pakerstauja smile.gif megsta aiskintis santykius iki pat smulkmenu,labai ilgai prisimena blogus dalykus.Seip labai tvarkingas,rupestingas,namiseda ,per 6 metus dar ne vieno karto nesuabejojau jo istikimybe.Tai va smile.gif
Atsakyti
Ir musu namie nenuobodu... Dar kai as pati nelinkus nusileist, tai diskusija del tapetu spalvos gali virst i pasaulini kara biggrin.gif Gerai tik kad jau seniai isiaiskinom kad tiruksmas pykcio nereiskia. Va paziurejau ka ten musu forumuose patys skorpionukai apie save tauskia. maciau ne vienas parases, kad megsta paslapciu turet. Ar taviskis taip pat toks paslaptingas?
Vienakart savojo klausiau, kodel paslaptim patapo dalykas, kurio mano manymu visai ner ko slepti - kai paaiskino savo pozicija, supratau, kad pasauli jis visai kitaip isivaizduoja, nei dauguma aplink. Na cia as ne apie tas paslaptis, kur kiaulystem isvirsta. As apie tokias mazdaug:
Geri arbata ir pastatai puodeli labai arti stalo krasto... po dienos parduotuveje:
- Brangute, ar tau grazus sitas puodukas?
- Tai kad nereik mum nauju...
- Ka gali zinot kas bus...
Ir tada as jau sakau- gali tiesiai pasakyt - nestatyk puodelio arti krasto. O jam labai patinka, kai atspeju ka turejo minty.
Zodziu klub veselych i nachodcivich nuo ryto iki vakaro biggrin.gif
Beje, ir as girdejau, kad sie du zenkliukai nedera ( sk ir sv). Bet tau juoka pasakysiu - maniskis turi vieno astrologo sudaryta asmenini horoskopa - seniai jau , dar pries mums susitinkant dare - tai ten aiskiausiai matosi, kad geriausiai seksis jam tuomet, kai salia svarstykliu zmogus gyvens... dar pasakojo astrologas sedejo pirstu baksnojo i ta vieta lape ir kalbejo - ne dvynukai tavo gyvenime svarbus bus, oj ne... (mat jo tuometine drauge dvyniu zenkle gimus buvo), as kartais ji net paerzinu - sakau ne pagal prota o pagal pranasystes rinkaisi smile.gif
Atsakyti
Beje, ir as girdejau, kad sie du zenkliukai nedera ( sk ir sv). Bet tau juoka pasakysiu - maniskis turi vieno astrologo sudaryta asmenini horoskopa - seniai jau , dar pries mums susitinkant dare - tai ten aiskiausiai matosi, kad geriausiai seksis jam tuomet, kai salia svarstykliu zmogus gyvens... dar pasakojo astrologas sedejo pirstu baksnojo i ta vieta lape ir kalbejo - ne dvynukai tavo gyvenime svarbus bus, oj ne... (mat jo tuometine drauge dvyniu zenkle gimus buvo), as kartais ji net paerzinu - sakau ne pagal prota o pagal pranasystes rinkaisi smile.gif
[/quote]
Paslaptingas,kartais uzdaras,kad issikalbetu rekia kokios taures vyno(kartais daugiau smile.gif ),prisigalvoja visokiu nesamoniu ir itikina save kad taip ir yra.Turi velniskai gera intuicija,kartais atrodo kad skaitytu mintis blink.gif
[/quote]
beje jei idomu paziurek toki puslapiuka www.maya.lt ten yra horoskopas apie charakteri pagal tai koks yra zmogaus skaicius.man labai sutapo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maybe24: 17 liepos 2007 - 19:30
as pabandziau ten nueit, neradau apie charakteri unsure.gif tik pagal menuli issiburiau kas esu tarp oziaragio ir vandenio taip kaip ir siaip yra smile.gif tai vadinasi tikrai esu tokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackie @ 2007 07 18, 10:33)
as pabandziau ten nueit, neradau apie charakteri unsure.gif  tik pagal menuli issiburiau kas esu tarp oziaragio ir vandenio taip kaip ir siaip yra smile.gif  tai vadinasi tikrai esu tokia biggrin.gif

ten ziureti kur astronumerologija
Atsakyti
[quote=maybe24,2007 07 17, 20:28]
[/quote]
Paslaptingas,kartais uzdaras,kad issikalbetu rekia kokios taures vyno(kartais daugiau smile.gif ),prisigalvoja visokiu nesamoniu ir itikina save kad taip ir yra.Turi velniskai gera intuicija,kartais atrodo kad skaitytu mintis blink.gif
[/quote]
beje jei idomu paziurek toki puslapiuka www.maya.lt ten yra horoskopas apie charakteri pagal tai koks yra zmogaus skaicius.man labai sutapo
[/quote]
Kaip nulietas maniskis biggrin.gif beje, kas link intuicijos - labai manaja pasitiki, kartais net labiau nei savo, mat jo manymu as "ragana" esu, geraja to zodzio prasme blush2.gif Ir aciu uz puslapiuka. Kaip matau tu irgi domiesi sitais astrologiniais dalykeliais?
Atsakyti
[quote=kitonera,2007 07 19, 21:32]
[/quote]
[/quote]
Kaip nulietas maniskis biggrin.gif beje, kas link intuicijos - labai manaja pasitiki, kartais net labiau nei savo, mat jo manymu as "ragana" esu, geraja to zodzio prasme blush2.gif Ir aciu uz puslapiuka. Kaip matau tu irgi domiesi sitais astrologiniais dalykeliais?
[/quote]
Domiuosi ,laisvalaikiu smile.gif manau visame tame yra labai daug tiesos,ir seip idomu.Viskas idomu,kas paslaptinga ir nezinoma.Dar labai noreciau nueiti pas gera chiromanta,bet deja nezinau kur toki rast.bet kai rasiu butinai nueisiu ax.gif
Atsakyti
4u.gif Nagi gyvenam gyvenam.Aš atviro būdo jis uždaro.Jis svariai lėtai apgalvojantis aš aš rečiau galvojanti ir greitai daranti. Jis tylenis aš rėksnė. Jis namisėda man reikia keliauti. Jam draugų nereikia man jų labai reikia. Taip ir mylim vienas kitą jis labai labai karštai aš truputį vėsiau. Bet vienas kitam jau 14 metukų tinkam. Pasibučiuojam ir toliau važiuojam. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgulė @ 2007 07 20, 18:11)
4u.gif Nagi gyvenam gyvenam.Aš atviro būdo jis uždaro.Jis svariai lėtai apgalvojantis aš aš rečiau galvojanti ir greitai daranti. Jis tylenis aš rėksnė. Jis namisėda man reikia keliauti. Jam draugų nereikia man jų labai reikia. Taip ir mylim vienas kitą jis labai labai karštai aš truputį vėsiau. Bet vienas kitam jau 14 metukų tinkam. Pasibučiuojam ir toliau važiuojam. wub.gif

drinks_cheers.gif labai panasu ir pas mus
Atsakyti
Jurgule o mes ir gimtadieni su tavim viena diena svenciam biggrin.gif ziu ko cia skaitau ir panasu kad pati parasius blink.gif
Papildyta:
Tik va del kelioniu ir draugu tai pas mus atvirksciai - jis keliauninkas ir visur mane kartu tempiasi (as tai turbut galeciau prasedet metus su mezginiu rankoj namuciuose blush2.gif ), ir draugai manieji jau priprato, kad jei retai paskambinu, tai nereiskia kad maziau myliu smile.gif
Atsakyti