Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas ir svarstyklės

QUOTE(sage master @ 2009 03 23, 13:53)
sunku tai. as jam nupirkau kaledu dovana, jis man-ne. tipo, nesamones, kam to reikia. bet paskui pasikalbejom, pasakiau, kad tirai noriu gauti nuo jo dovana, nupirko. ta pacia proga pakalbejom i prieki: apie valentino diena, it pan., kad tokiom progom noriu gauti geliu... gavau  wub.gif  aisku, butu daug smagiau gauti nesakius, bet kai kuriem zmonem tai atrodo "nesamones" ir nereikalingi dalykai...  bet jie patys juk labai megsta gauti dovanas  thumbup.gif  tai galvoju, kad gali ismokti ir dovanoti ir ne tik daiktus, bet ir vidu atskleisti  mirksiukas.gif

Na del tokiu dovanu, tai nebuvo nesusipratimu, kaledoms gavau, smulkmena, bbet tebuvom 3 savaites pazistami, valentinui irgi gavau, geliu irgi gavus esu, daba kazko aprimo. aplamai demesys apsilpo, tai daviau kalbos ir laiska rasiau, juk koks skirtumas vistiek tyli biggrin.gif Ismokti manau gali, bet gal geriau iskarto sakyti, paskui zinai gali gaut atsakyma "o juk buvo gerai, nieko nereikia, mol daba tai jau reikia"... O bent sako, kad pasiilgo, myliu nu kazka panasaus?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 03 23, 18:53)
O bent sako, kad pasiilgo, myliu nu kazka panasaus?

manasis buvo pats nuostabiausias kavalierius kol tik susitikinejom: geles, saldainiai, ir pasiilgau ir visa ka....
kai pradejau sriuba virti, viskas aprimo. jei paklausiu ar pasiilgo, atsako MHM. ir viskas. jis dabar visaip stengiasi isvengti mano pavalku, kaip sako, ir bando man savuosius uzdeti. ta prasme vyksta zaidimas "kas cia bosas". kita vertus, po keliu konflikteliu, kai pamatai zmogu kitoki nei isimylejai, gal ir dingta tas polekis stengtis... nors man tai nelabai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sage master @ 2009 03 23, 18:22)
manasis buvo pats nuostabiausias kavalierius kol tik susitikinejom: geles, saldainiai, ir pasiilgau ir visa ka.... 
kai pradejau sriuba virti, viskas aprimo. jei paklausiu ar pasiilgo, atsako MHM. ir viskas. jis dabar visaip stengiasi isvengti mano pavalku, kaip sako, ir bando man savuosius uzdeti. ta prasme vyksta zaidimas "kas cia bosas". kita vertus, po keliu konflikteliu, kai pamatai zmogu kitoki nei isimylejai, gal ir dingta tas polekis stengtis... nors man tai nelabai  wub.gif

tai vat... nesenai ir as pasakiau, kol nebuvau su tavim, stengeis, demesys ir visa kita, nes norejai pasiekti, kad buciau su tavim, o kai jau esu, nieko nebereikia, liudna.. Nu aisku, tylejo, kaip visada, bet nezinau gal ka ir maste smile.gif Dar pastebejau, kad linkes biski i toki valdinguma g.gif nors siaip abu esam linke i ta valdinguma, kartais sunku rasti kompromisa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 23 kovo 2009 - 17:39
QUOTE(Ragany @ 2009 03 23, 19:39)
Dar pastebejau, kad linkes biski i toki valdinguma  g.gif nors siaip abu esam linke i ta valdinguma, kartais sunku rasti kompromisa.

as irgi labai valdinga, net nzn ar svarstykliskai g.gif bet jau matau, kad jo nepavaldysi. arba reikejo bandyti ivaldyti kol dar buvo apkiautes siek tiek is susizavejimo lotuliukas.gif dabar jei noriu kazka pavadovauti, kad ir nepiktai, tuoj sako: tu man darai spaudima. o jei rimciau kazka pasakyciau, gali sedeti ir isvis issijungti blush2.gif tai jau matau, kad as po padu busiu, arba nebus niekaip rolleyes.gif

tik aisku tas po padu buvimas turi buti proto ribose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sage master: 23 kovo 2009 - 17:46
o kaip kitos svarstykliukes, ar valdingos?
Atsakyti
QUOTE(sage master @ 2009 03 26, 13:58)
o kaip kitos svarstykliukes, ar valdingos?

Sakyčiau, kad pakankamai, bet pats gyvenimas išmoko pakantumo ir prisitaikymo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabred @ 2009 03 26, 21:50)
Sakyčiau, kad pakankamai, bet pats gyvenimas išmoko pakantumo ir prisitaikymo rolleyes.gif

idomiai cia pas jus g.gif mano drauge ir jos vyras abu yra svarstykles, tai cia visai nesenai sake ji man, kad buna taip, kaip svarstykliu abi lekstes zemiau-auksciau, sako geriau jau vienas butu toks, kad detu i stala "pasakyta , ir baigta" o daba sako, nei vienas nei antras g.gif
Atsakyti
o aš nevaldinga,nemoku tokia būtų biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 03 27, 18:27)
sako geriau jau vienas butu toks, kad detu i stala "pasakyta , ir baigta" o daba sako, nei vienas nei antras g.gif

man kartais tikrai reikia to kumscio per stala lotuliukas.gif ir gaunu ji. galeciau ir dar dazniau gauti mirksiukas.gif nes kartais per daug susikarsciuoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sage master @ 2009 03 28, 21:19)
man kartais tikrai reikia to kumscio per stala  lotuliukas.gif  ir gaunu ji. galeciau ir dar dazniau gauti  mirksiukas.gif  nes kartais per daug susikarsciuoju  rolleyes.gif

Nuo voragyvio gauni kumsti i stala unsure.gif brac panasiai jauciu bus pas mane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 03 31, 02:03)
Nuo voragyvio gauni kumsti i stala  :unsure: brac panasiai jauciu bus pas mane :oh

cia perkeltine prasme. jis tikrai netrenkia i stala ir nerekauja. tiesiog ramiai gali kazka pasakyti ar paziureti.
mieli gyvuneliai tie voragyviai, jokio triuksmo nekeliantys :lotuliukas: :lotuliukas: :lotuliukas:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sage master: 31 kovo 2009 - 12:53
QUOTE(sage master @ 2009 03 31, 13:52)
cia perkeltine prasme. jis tikrai netrenkia i stala ir nerekauja. tiesiog ramiai gali kazka pasakyti ar paziureti.
mieli gyvuneliai tie voragyviai, jokio triuksmo nekeliantys  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mieli, bet nenusileidzia visai arba labai jau sunkiai..smile.gif
Atsakyti