Už vaiko ir pas ortopedą, o po to nepakenks ir pas neurologą. Gaila, bet kuo greičiau pas gydytojus.
Kitas klausimas, jeigu jau buvai ir žinai problemytes... tada gal atsilieps mamos su tokių vaikučių pėdutėmis. Reikia masažų ir mankštų.
Kitas klausimas, jeigu jau buvai ir žinai problemytes... tada gal atsilieps mamos su tokių vaikučių pėdutėmis. Reikia masažų ir mankštų.
QUOTE(naitas @ 2006 10 05, 21:22)
Už vaiko ir pas ortopedą, o po to nepakenks ir pas neurologą. Gaila, bet kuo greičiau pas gydytojus.
nu ir isgasdinai,mes buvom pries 2 men pas daktarus ,bet sake kad nieko, reiks dar karta eiti,nes lab neramu

QUOTE(Juritele @ 2006 10 05, 18:41)
Mano dukrytei 5 men. Ji tvirtai atsistoja ant kojycių prilaikoma, tik pastebejau, kad viena pedute pilnai atsistoja, o kita ant galu pirstu,lab bijau kad taip ir neliktu.Gal kam taip buvo?
5 mėn. dar per mažai , kad vaikas pilnai kojytėm remtųsi

Neskubinkit savo mažylių

Aš manau, kad nėr čia jokios bėdos, bet kad būtų ramiau, pasirodikit gydytojui

QUOTE(Renna @ 2006 10 06, 15:21)
5 mėn. dar per mažai , kad vaikas pilnai kojytėm remtųsi
Neskubinkit savo mažylių

Neskubinkit savo mažylių

Jau susitariau su ortopedu kitai savaitei,aciu uz patarima

Nedaryk tragedijos anksčiau laiko. Dar tik 5 mėn, Kai pradės stotis tada bus geriau matyti, o kol kas gali pėdutės masažiuką daryti. sukti ratukus pėdutėje pagal laikrodžio rodyklę, stumti pirštukus. Paprašyk neurologės turėtų parodyti tokius paprastus pratimukus.
QUOTE(lyra @ 2006 10 06, 21:03)
Nedaryk tragedijos anksčiau laiko. Dar tik 5 mėn, Kai pradės stotis tada bus geriau matyti, o kol kas gali pėdutės masažiuką daryti. sukti ratukus pėdutėje pagal laikrodžio rodyklę, stumti pirštukus. Paprašyk neurologės turėtų parodyti tokius paprastus pratimukus.
Labai aciu uz patarimus

QUOTE(Juritele @ 2006 10 05, 18:41)
Mano dukrytei 5 men. Ji tvirtai atsistoja ant kojycių prilaikoma, tik pastebejau, kad viena pedute pilnai atsistoja, o kita ant galu pirstu,lab bijau kad taip ir neliktu.Gal kam taip buvo?
Pas mus irgi panasi beda!

geriau nueik pas ortopeda ir bus rami galva,nes bus kaip man nuejau del to i masazus ir pasake kad viena koja trumpesne..Ysivaizduoji koki soka gavau?bet ortopedas nuramino,pasidarem nuotraukyte ir gyvenu rami dabar
tai uvo 2 savaites kanciu man

mums ir lygei taip pat buvo,bet dabar viskas ok
dziaugiuosi uz jus

QUOTE(Jurgitele25 @ 2006 11 02, 11:12)
Ir jums nereikejo jokiu masaziuku?Nes mano mergaiciuke stojasi ant pirstu galiuku!