Įkraunama...
Įkraunama...

Nestato pilnai vienos pėdutės

Mano dukrytei 5 men. Ji tvirtai atsistoja ant kojycių prilaikoma, tik pastebejau, kad viena pedute pilnai atsistoja, o kita ant galu pirstu,lab bijau kad taip ir neliktu.Gal kam taip buvo?
Atsakyti
Už vaiko ir pas ortopedą, o po to nepakenks ir pas neurologą. Gaila, bet kuo greičiau pas gydytojus.

Kitas klausimas, jeigu jau buvai ir žinai problemytes... tada gal atsilieps mamos su tokių vaikučių pėdutėmis. Reikia masažų ir mankštų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 05 spalio 2006 - 20:25
QUOTE(naitas @ 2006 10 05, 21:22)
Už vaiko ir pas ortopedą, o po to nepakenks ir pas neurologą. Gaila, bet kuo greičiau pas gydytojus.

Kitas klausimas, jeigu jau buvai ir žinai problemytes... tada gal atsilieps mamos su tokių vaikučių pėdutėmis. Reikia masažų ir mankštų.

nu ir isgasdinai,mes buvom pries 2 men pas daktarus ,bet sake kad nieko, reiks dar karta eiti,nes lab neramu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritele @ 2006 10 05, 18:41)
Mano dukrytei 5 men. Ji tvirtai atsistoja ant kojycių prilaikoma, tik pastebejau, kad viena pedute pilnai atsistoja, o kita ant galu pirstu,lab bijau kad taip ir neliktu.Gal kam taip buvo?

5 mėn. dar per mažai , kad vaikas pilnai kojytėm remtųsi doh.gif
Neskubinkit savo mažylių biggrin.gif

Aš manau, kad nėr čia jokios bėdos, bet kad būtų ramiau, pasirodikit gydytojui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2006 10 06, 15:21)
5 mėn. dar per mažai , kad vaikas pilnai kojytėm remtųsi doh.gif
Neskubinkit savo mažylių biggrin.gif

Aš manau, kad nėr čia jokios bėdos, bet kad būtų ramiau, pasirodikit gydytojui 4u.gif

Jau susitariau su ortopedu kitai savaitei,aciu uz patarima smile.gif zinai visko prisigalvoji g.gif
Atsakyti
Nedaryk tragedijos anksčiau laiko. Dar tik 5 mėn, Kai pradės stotis tada bus geriau matyti, o kol kas gali pėdutės masažiuką daryti. sukti ratukus pėdutėje pagal laikrodžio rodyklę, stumti pirštukus. Paprašyk neurologės turėtų parodyti tokius paprastus pratimukus.
Atsakyti
QUOTE(lyra @ 2006 10 06, 21:03)
Nedaryk tragedijos anksčiau laiko. Dar tik 5 mėn, Kai pradės stotis tada bus geriau matyti, o kol kas gali pėdutės masažiuką daryti. sukti ratukus pėdutėje pagal laikrodžio rodyklę, stumti pirštukus. Paprašyk neurologės turėtų parodyti tokius paprastus pratimukus.

Labai aciu uz patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritele @ 2006 10 05, 18:41)

Pas mus irgi panasi beda! verysad.gif Kai pastatau savo mazyle,tai ji stojasi ant pirstu galiuku,o viena kojyte stato tiesiog sonu!Labai bijau,esu ne Lietuvoj reikia ortopedu,bet kur cia Anglijoj rasti?O ir kalba nera mano super! verysad.gif
Atsakyti
geriau nueik pas ortopeda ir bus rami galva,nes bus kaip man nuejau del to i masazus ir pasake kad viena koja trumpesne..Ysivaizduoji koki soka gavau?bet ortopedas nuramino,pasidarem nuotraukyte ir gyvenu rami dabar biggrin.gif tai uvo 2 savaites kanciu man verysad.gif
Atsakyti
Viskas susitvarke,jau stato abi pedutes tiesiai,nereikejo nieko daryti thumbup.gif
Ai tiesa buvom nueje pas atrtopeda antra karta,jis apziurejo ir ta pati pasake,kaip ir pirma kart,kad viskas gerai,bet nusiraminimui galit pasidaryt nuotraukyte,tai pasidarem ir ji patvirtino,kad viskas gerai.
Atsakyti
mums ir lygei taip pat buvo,bet dabar viskas ok thumbup.gif thumbup.gif dziaugiuosi uz jus clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2006 11 02, 11:12)
mums ir lygei taip pat buvo,bet dabar viskas ok thumbup.gif  thumbup.gif dziaugiuosi uz jus clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif

Ir jums nereikejo jokiu masaziuku?Nes mano mergaiciuke stojasi ant pirstu galiuku!
Atsakyti