na gal as cia ir ne i ta tema, bet vistiek prie koju, maniskis kai zinda, tai desine koja maskatuoja. spiria spiria, jau mane erzint pradejo jo tas judesys. gal sakau cia kas nors su nervais?
Mainiskis t.p. stato viena kojyte ant pirstu galiuku ir suka i sona
,gyd.sake,kad slevai,o jam tik 5 men,sake ziures kai bus 6,o man jau stogas vaziuoja,bandom staty ta kojyte tiesiai kai pastatom. norisi nuiti pas ortopepda privaciai nelaukiant tu 6 men.

Maniskis viena kojyte ir nepilnai padedavo, kazkaip kreivai, tai gyd. sake kad pilve uzsispaudes kaire puse buvo, nes mano mazas pilvas buvo. Skyre masazus, po 10 kartu tikrai pagerejo. Manau kad jums butinai reikia masazu, nes vaiku ligonineje dirbusi masaziste sake, kad iki metu laiko galima beveik visas bedas istaisyti su masazu. O iki 2 savaiciu naujagimiams, netgi galima pakeisti galvos forma .

Musu mazyle taip pat statydavo viena kojyte sonu, bet pradejom daugiau vaikscioti, treniruotis.Pajuto ka reiskia vaikscioti ir pradejo gerai statyti kojytes.Dar batukus pradejom mauti kietu paduku, kazkaip padejo jai suprasti kad reikia tiesiai statyti, nes kitaip nepaeis.
O gydytoja tuo klausimu mums nieko nesake...

O gydytoja tuo klausimu mums nieko nesake...

turetu nusiusti pas ortopeda, o ortopedas masaziukams. svarbu dar teisingai daryti masazus