Na,o man jau praejo ta svente,ir ideju nepasisemiau..,nes dar nebuvau jusu nariu..
QUOTE(Kieli @ 2006 10 13, 09:37)
Na,o man jau praejo ta svente,ir ideju nepasisemiau..,nes dar nebuvau jusu nariu..

Bus dar tikriausiai ne viena proga kada galėsi pasinaudoti supermamyčių patarimais ir idėjomis

Reikia OBUOLIO KAUKĖS, gal kur internete matėte, man nepavyko rasti, išskyrus l. sudėtingą.
Maniškiui šiemet į mokyklą reikia agurko kaukės/karūnos. Radau neblogą puslapėlį su įvairiausiom daržovėm. Gal dar kam pravers
http://www.geocities.../veggiescol.htm

http://www.geocities.../veggiescol.htm
Maniškis šiemet buvo grybas....
Tai labai paprasta iš skrybėlės grybo kepurę padaryti

Tai labai paprasta iš skrybėlės grybo kepurę padaryti

Kaip smagu, kad čia radau daug idėjų rudenėlio šventei. Nes pati tai esu be fantazijos, tai kai pasakė, kad reiks iš daržovių kažką padaryti tai net išsigandau.
Padarėm iš moliūgo žmogaus galvą. Akys buvo česnako skiltelės. Išpjovėm burną, ir atpjovėm obuolio, kuris buvo vietoj liežiuvio. Nosis iš morkos, ausys maži svogūnėliai. Kepurė cukinijos galas su kotu. O plaukai iš žiedinio kopūsto
Turiu ir nuotrauką, bet į kompą nesukėlus, nes nėra usb jungties. Tai kai bus tai parodysiu.
Padarėm iš moliūgo žmogaus galvą. Akys buvo česnako skiltelės. Išpjovėm burną, ir atpjovėm obuolio, kuris buvo vietoj liežiuvio. Nosis iš morkos, ausys maži svogūnėliai. Kepurė cukinijos galas su kotu. O plaukai iš žiedinio kopūsto

Mums irgi liepė ką nors padaryti rudenėlio šventei. Mažius bus riešutėlis. Kaukės neliepė daryti, tik reikėjo parodėlei ką mors sugalvoti. Tai padarėm tokią kirmėlę

Rudenelio svente jau nuskambejo, Simas buvo obuoliuku. O parodelei neseme ilgus karolius is giliu, kastonu ir kankoreziu.
Kreipiuosi i mamytes, gal kas turit kokiu ideju
Reikia papuosti skrybelaite kazkokiomis rudens gerybemis. Darzelyje vyks graziausios skrybelaites rinkimai. Tik dar neissiaiskinau ar ta skrybelaite reikes detis ant galvos, ar tiesiai ant stalo padet. Labai prasau pagelbeti.

Na, tai dar niekas nesiruosia rudenelio sventei? As vis dar laukiu kokiu minciu, pasiulymu