Įkraunama...
Įkraunama...

VIKTORIJA - pergalė, mūsų pergalė

vaje net apsiverkiau blush2.gif pagarba tokiems zmonems.stiprybes auginant savo maziuka 4u.gif
Atsakyti
Tikrai sunku ką nors pakomentuoti, belieka tik pasidžiaugti clap.gif clap.gif clap.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
aciu visoms uz palaikyma 4u.gif sunkiausia per visa si laika buvo perzengti per save ir paskutinis etapas tai kad isdrisau apie tai prasyti, aciu visoms, tikiuosi kad tai jums ne tik istorija bet ir pamoka smile.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi kad isdrysai papasakoti savo istorija,kuri galetu buti pamoka daugeliui.Dziaugiuosi kad esat stiprus zmones.Linkiu islikti tokiems stipriems,nepaluzti gyvenimo kely,kuris TIKRAI nera lengvas.Sekmes jums!!!! 4u.gif
Atsakyti
Man labai patinka viena DZEN mintis, kuri dabar labai tinka...
Mes minkome molį, iš jo lipdome indą. Indo esmė yra jo idubime.

Tavo gyvenimas yra molis ir tu pati tą molį minkai ir lipdai savo gyvenimo indą. O kokia tavo gyvenimo esmė priklauso nuo to, kokį indą tu nulipdai, koks jo įdubimas.

supratau, kad išpradžių nelabai sekėsi lipdymas, bet paskui atradai savyje jėgų ir tas tavi indas įgavo gražią formą.

Labai labai džiaugiuosi už tave. Tu stipri. Aš nežinau ar aš taip sugebėčiau.... Galiu tik žavėtis tokiomis moterimis kaip tu. Sekmės 4u.gif
Atsakyti
Vis dėl to meilė tikrai viską gali bigsmile.gif Linkiu būti laimingiems ir stipriems.
Atsakyti
Jūs šaunuoliai,svarbu,kad vienas kitą palaikėt kai labai to reikėjo,meilė daro stebūklus.Nesmerkiu,o džiaugiuosi už jus.Aukit dideli ir sveiki.Ir svarbiausia saugokit tai ką turit 4u.gif
Atsakyti
LAIMES wub.gif MEILES wub.gif KANTRYBES wub.gif ir STIPRYBES 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif Šanuoliai 4u.gif Tikrai graudi ir pamokanti istorija. Sėkmės auginant savo pergalę Viktoriją 4u.gif
Atsakyti
Viskas gerai, kas gerai baigiasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
paskaiciau ir visai nesiruosiu nei smerkt nei ka. Esi saunuole ir tu ir tavo vyras. Dabar kai turite gyvenimo tiksla, viskas seksis gerai 4u.gif To ir linkiu is visos sirdies, kad Jums viskas sektusi gerai, o praeitis taip ir liktu kaip blogas sapnas, kuris daugiau nesikartotu 4u.gif ax.gif O dukryte, kad augtu sveika, linksma... blush2.gif
Atsakyti
Šaunuoliai thumbup.gif
Atsakyti