vaje net apsiverkiau
pagarba tokiems zmonems.stiprybes auginant savo maziuka
Tikrai sunku ką nors pakomentuoti, belieka tik pasidžiaugti
aciu visoms uz palaikyma
sunkiausia per visa si laika buvo perzengti per save ir paskutinis etapas tai kad isdrisau apie tai prasyti, aciu visoms, tikiuosi kad tai jums ne tik istorija bet ir pamoka
Dziaugiuosi kad isdrysai papasakoti savo istorija,kuri galetu buti pamoka daugeliui.Dziaugiuosi kad esat stiprus zmones.Linkiu islikti tokiems stipriems,nepaluzti gyvenimo kely,kuris TIKRAI nera lengvas.Sekmes jums!!!!
Man labai patinka viena DZEN mintis, kuri dabar labai tinka...
Mes minkome molį, iš jo lipdome indą. Indo esmė yra jo idubime.
Tavo gyvenimas yra molis ir tu pati tą molį minkai ir lipdai savo gyvenimo indą. O kokia tavo gyvenimo esmė priklauso nuo to, kokį indą tu nulipdai, koks jo įdubimas.
supratau, kad išpradžių nelabai sekėsi lipdymas, bet paskui atradai savyje jėgų ir tas tavi indas įgavo gražią formą.
Labai labai džiaugiuosi už tave. Tu stipri. Aš nežinau ar aš taip sugebėčiau.... Galiu tik žavėtis tokiomis moterimis kaip tu. Sekmės
Mes minkome molį, iš jo lipdome indą. Indo esmė yra jo idubime.
Tavo gyvenimas yra molis ir tu pati tą molį minkai ir lipdai savo gyvenimo indą. O kokia tavo gyvenimo esmė priklauso nuo to, kokį indą tu nulipdai, koks jo įdubimas.
supratau, kad išpradžių nelabai sekėsi lipdymas, bet paskui atradai savyje jėgų ir tas tavi indas įgavo gražią formą.
Labai labai džiaugiuosi už tave. Tu stipri. Aš nežinau ar aš taip sugebėčiau.... Galiu tik žavėtis tokiomis moterimis kaip tu. Sekmės
Jūs šaunuoliai,svarbu,kad vienas kitą palaikėt kai labai to reikėjo,meilė daro stebūklus.Nesmerkiu,o džiaugiuosi už jus.Aukit dideli ir sveiki.Ir svarbiausia saugokit tai ką turit
LAIMES
MEILES
KANTRYBES
ir STIPRYBES
Sveikinu
Šanuoliai
Tikrai graudi ir pamokanti istorija. Sėkmės auginant savo pergalę Viktoriją
paskaiciau ir visai nesiruosiu nei smerkt nei ka. Esi saunuole ir tu ir tavo vyras. Dabar kai turite gyvenimo tiksla, viskas seksis gerai
To ir linkiu is visos sirdies, kad Jums viskas sektusi gerai, o praeitis taip ir liktu kaip blogas sapnas, kuris daugiau nesikartotu
O dukryte, kad augtu sveika, linksma...
Šaunuoliai