QUOTE(Chiromante @ 2008 06 16, 20:58)
Yra nemazai jaunu,nesenai baigusiu astrologu,jie dirba "is sirdies",kruopsciai analizuoja kiekviena niuansa...o daznas net nemokamai-vardan praktikos,o jeigu ir ima pinigelius tai jau tikrai ne simtais.Mano nuomone,kad pas tokius astrologus ir naudingiau ir nuosirdziau ir pigiau
QUOTE(matine @ 2008 06 17, 17:19)

as neperseniausiai dariausi prognozes pas vieną, nežinomą ir nepopuliarią astrologę, tai likau labai patenkinta. Ypač patiko kaip vaikui horoskopą sudarė.
Žinau, kad ši tema apie P.Kelertienę, aš ne apie ją, tačiau užkliuvo aukščiau pacituoti postai, todėl rašau būtent čia
Gal kas nors galėtų rekomenduoti Vilniuje kažkokį "jauną" astrologą, kuris dar neužsikėlė labai kainų?
Asmenybės, natalinį horoskopą moku pasidaryti ir +/- interpretuoti pati astrologinių programų pagalba. Tačiau mano žinios dar menkos, prognozuoti visiškai nesugebu kol kas

, todėl man labai reiktų astrologo galinčio sudaryti kosmogramą, soliarinį bei mėnulio horoskopą, kelis chorarus (Katarche), žodžiu pati žinau "ką turiu daryti, su kuo bendrauti, kur dirbti, į ką atkreipti dėmesį", tik nežinau KADA

būtent tam man ir reikalingas astrologas, kad pasakytų kritinius momentus artimiausiam laikotarpiui.
P.S. O gal yra kažkur bendra tema apie visus astrologus (kaip apie burėjas)? Tik aš jos neradau