Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologai, jų kontaktai

QUOTE(Tauriel @ 2015 01 23, 18:56)
O tai ką ji sakė: kas, kada ir kaip sukūrė horoskopų sistemą? Labai įdomu.

apie arijus ir avesta sakiusi. dbr tiksliai nepamenu, ne tas galvoje buvo:)
Atsakyti
QUOTE(zaliapieva @ 2015 01 23, 22:35)
apie arijus ir avesta sakiusi. dbr tiksliai nepamenu, ne tas galvoje buvo:)

Kaip įdomu biggrin.gif O visas pasaulis tai žino, kad astrologija atsirado pas šumerus, tik nežinia kaip ir kokiu būdu, nes nežinia ir iš kur patys šumerai atsirado.
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2015 01 23, 22:23)
Kaip įdomu  biggrin.gif O visas pasaulis tai žino, kad astrologija atsirado pas šumerus, tik nežinia kaip ir kokiu būdu, nes nežinia ir iš kur patys šumerai atsirado.

Taigis. Sumeru atsiradimu buvau susidomejusi, visas internetas man prieinamom kalbom perknistas, nuo samokslo teoriju iki akademiniu versiju, niekas nezino kaip is tikruju biggrin.gif Nes ten dar tebevyksta aiskinimasis. O cia mat Avesta pradzia buvo. Pas mus Taro temose irgi viena buvo besijaucianti genijum, savo kalade pasidare, savo reiksmes, nieko nezinodama apie Taro, rado kokiu tai saltiniu per pusvalandi isisavinamu...Nuo joa dabar nauja Taro kryptis turbut bus. Visur durnumas bujoja. Eilinis mano isitikinimas, kad LIetuva toliau runkelio nenuejo is esmes. Kalbu apie masuote.
Atsakyti
Užsirašiau pas ją ir eisiu kitą savaitę. Galėsiu parašyti savo atsiliepimus, nes čia atsiliepimų kol kas tikrai mažai sad.gif
Atsakyti
Gal turite atsiliepimų apie Astro Ganesa?

https://www.facebook....ganesa?fref=ts
Atsakyti
Labas smile.gif

Prašau Jūsų pagalbos. gal prieš 5-6 metus, užsisakinėjau asmeninį horoskopą, kurį parengė viena iš supermamų. Esu labai patenkinta. Niekaip nepamanu koks nikas. Gal kuri žinot? O gal atsilieps, kas sudarinėja?
Arba labai prašau konatktų, kas sudarinėja horoskopu.

ačiū visoms smile.gif
Atsakyti
Palmira iš esmės yra gera astrologė, tačiau greičiausiai per daug klientų turi ir populiarumo, kad nuoširdžiau ir giliau pažiūrėtų kiekvieną horoskopą. Juk normali prognozė - tai labai rimti skaičiavimai, įvairių metodikų taikymas, net ir turint programą (pati tuo domiuosi, žinau). Vėlgi daugumai, matyt, pakanka jos ir tokių pasakojimų sad.gif

Aš rekomenduočiau astrologę Elytę iš Žirmūnų, bet pas ją labai greit patekti nepavyks, nes žmogus iš anksto ruošiasi konsultacijai ir neskaičiuoja minučių.

Po geros konsultacijos po mėnesio tikrai nereikės grįžti ir pasitikrinti "kaip klostosi reikaliukai" biggrin.gif
Atsakyti
Ieškau, geros astrologės kontaktu.
Atsakyti
As esu dariusi savo asmeninius horoskopus pas astrologe "Astro Ganesa" - Facebook'e ja galite rasti. Likau labai patenkinta. Gimimo horoskopas buvo labai issamus, platus, o metu prognozes buvo labai tikslios. Is pradziu nenorejau isgirstais ivykiais patiketi, bet viskas ivyko netgi tuo laiku, kaip buvo astrologe ivardinusi. Ir kainos nera dideles pas ja, palyginti su kitais ir tikrai kompetentinga, sakyciau. Rekomendavus buvau savo keliom draugem, jos irgi liko patenkintos.
Atsakyti
galiu pasiulyti savo paslaugas. astrologija domiuosi 3 metus. atlieku ivairias paslaugas. labiausiai gilinuosi i meiles sriti astrologijoje. suderinamumo horoskopai, asmens charakteristika, meiles srities apzvalga. daznai prie horoskopo dar naudoju taro arba lenormand kortu pranasyste. taciau jei buvot pas palmyra ar kita kokia labai garsia as turbut jau nenustebinsiu. astrologija pradejau dometis salia taro kortu kaip papildoma technika. mano darbai glausti ir apima apie pora puslapiu. aprasau tik pati pagrinda. kaina gana patraukli. jeigu domina platesne informacija parasykit man asmenine zinute. temos neseksiu. 4u.gif
Atsakyti
tik apie pora puslapiu? Tai cia mazai informacijos. As kai dariausi, tai buvo atsiustas irasas, ten ilgai labai kalbejo apie 1,5val. - tai cia nezinau kiek puslapiu tada gautusi, Ir glausta, issami informacija buvo pateikta, konkreciai apie mane, apie mano gyvenima, likima, karminius dalykus, ivykius - viska nusake kas ir kaip. Jau daug kas isspilde yra.. Keliu puslapiu horoskopas - tai labai mazai..... kaip ir nieko, manyciau...
Atsakyti
QUOTE(sekmiukas @ 2016 02 11, 00:26)
tik apie pora puslapiu? Tai cia mazai informacijos. As kai dariausi, tai buvo atsiustas irasas, ten ilgai labai kalbejo apie 1,5val. - tai cia nezinau kiek puslapiu tada gautusi, Ir glausta, issami informacija buvo pateikta, konkreciai apie mane, apie mano gyvenima, likima, karminius dalykus, ivykius - viska nusake kas ir kaip. Jau daug kas isspilde yra.. Keliu puslapiu horoskopas - tai labai mazai..... kaip ir nieko, manyciau...

as darau vienos srities tiek. pvz. meiles reikalu analize. ir kaina yra palyginus nedidele. ir apimtis gana normali. neapsiimu tokiu dideliu darbu darymu kaip visas bendras asmenybes portretas su visom sritim ir pan. tiesiog tam neturiu nei laiko, nei noro. neketinu atimti is astrologu darbo. ir jus isvis galit nekomentuoti? as tiesiog parasiau ka darau, o jus uzsisaket ten visai kita dalyka ir mokejot ko gero solidziai uz ji. kas uzsisako pas mane meiles srities horoskopus buna patenkinti. 4u.gif kiekvienas turi teise gilintis i ta astrologijos sriti, kuri jam idomiausia ir aktualiausia ir dirbti labiau su ta sritimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo four roses: 11 vasario 2016 - 15:36