Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

Būtinai reikia vaikui duoti telefoną. Kai kurios sakė,kad neleidžia neštis į mokyklą. blink.gif Aš kaip tik saviškės neišleidžiu be telefono į darželį,juk būtinas susisiekimas. fear.gif Mokykloje/darželyje tiesiog reikia išjungti garsą. help.gif Aš esu prieš tas,kurios sako jog mokykloje būtų uždrausti telefonai protest.gif JOKIU BŪDU! Man svarbu žinoti ką veikia mano vaikas. tourist5.gif Saviškei nupirkau patį madingiausią,nes ji labai mėgsta puoštis. Dabar maniškei šeši,o telefoną daviau ketverių. Esu labai laiminga kai galiu susisiekti su dukra. Per pertraukėles pasišnekam ką veikia darželyje. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzale @ 2011 12 20, 10:57)
Ačiū už nuomones.  smile.gif

Po to, kai maniškius jau ne kartą yra užpuolę su "Atiduok telefoną!", jie dabar labai atsargiai svajoja apie prabangius. Savisaugos instinkstas dar veikia.

Vis del to nusprendem pirkti telefona, nors teks palaukti, nes tokio modelio tik balta spalva buvo 4u.gif Labai bijojau del atemimo, bet manau gali atimti ir toki koki dabar turi. Siaip jis ji buna isidejes ir nesimaivo su juo, o ir gyvenam ramiam rajone. Na po metu parasysiu kas kaip smile.gif Bet manau viskas gerai bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maniskis pirmokas. Klaseje nei vienas vaikas neturi mobilaus tik musiskis. Man taip ramiau. Maza ka, ar i mokyklini autobuseli nespes, ar kiemo vartu neatsidarys, ar raktus pames. Tam yra telefonas. Karta vaikas is didesnes klases striuke jo uzsidejo ir isejo blink.gif . Mokytoja musiskiui liepe sedeti klaseje ir pati isleke striukes ieskoti. O man vaikas isigandes skambina ir pasakojas, kad beda atsitiko. Nuraminau ji ir tiek.
Kita kart ryte mokyklinis autobuselis praleke ir maniskio nepaeme. Gerai, kad tuo metu as buvau namie. Vaikas issigando, jam tokios problemeles pirmos, susijaudino baisiausia. O jei tuo metu buciau buvus darbe ir jis mobilaus neturetu... vienas stresas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samsam: 03 sausio 2012 - 23:17
Nors mūsiškio klasėje visi turi telefonus, mes neduodame. Nėra reikalo nešiotis, kai nėra būtinybės susisiekti... Jei yra būtinybė, kita kalba...
Atsakyti
QUOTE(skruzdeliukas77 @ 2012 01 19, 00:42)
Nors mūsiškio klasėje visi turi telefonus, mes neduodame. Nėra reikalo nešiotis, kai nėra būtinybės susisiekti... Jei yra būtinybė, kita kalba...

o tuo momentu,kai bus būtinybė,kokia kalba bus?tiesiog smalsu pasidarė biggrin.gif
Atsakyti
as uz tai kad vaikui i darzeli jokiu budu neduoti telefono ,tai jo sveikatos zalojimas ,reiktu pasidometi yra daug prirasyta ,kad telefonai labai kenkia auganciam organizmui
Atsakyti
turejo kol nepamete verysad.gif nes tenka kartais palikti viena namie tai reikia kazkaip susisiekti smile.gif i mokykla neleisdavau nestis. o seip mano nuomone tokiam vaikui telefonas nereikalingas cia tevam daugiau reikia kad vaikas turetu blush2.gif dabar nusprendziau kad apseisim kaip nors be telefono kada ismoksim saugoti ir vertinti daigtus tada kita kalba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ripse @ 2012 02 29, 18:03)
as uz tai kad vaikui  i darzeli jokiu budu neduoti telefono ,

pritariu drinks_cheers.gif juk aukletojai galima paskambinti ir paklausti ko norisi.
Papildyta:
QUOTE(salunja @ 2012 01 22, 00:55)
o tuo momentu,kai bus būtinybė,kokia kalba bus?

matot, ne visi zmones Vilniuj gyvena. Kai kurie gyvena mazesniuose miestuose, kur vaikui iki namu arti, tai i autobusa nepaveluos, o ir zino kur tevai dirba ir i darba pas juos gali nueiti, jei reikia. Ir su kaimynais bendrauja, zino kas diena namuose yra, pas ka galima nueiti... kazko...jei reikes. Gi ne visi gyvena taip kaip jus ir ten kur jus.
Na, bet pastebejau, kad vilnieciai apie viska galvoja, kad visoj Lietuvoj viskas taip kaip Vilniuj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ripse @ 2012 02 29, 19:03)
as uz tai kad vaikui  i darzeli jokiu budu neduoti telefono ,tai jo sveikatos  zalojimas ,reiktu pasidometi  yra daug prirasyta ,kad telefonai labai kenkia  auganciam organizmui

Del darzelio tai drinks_cheers.gif Juk vaika atvezi ir pasiimi, o darzelyje priziuri aukletojos. Mokykloje pirmom klasem nereiketu jei vaika nuvezi ir pasiimi, gali buti su juo, bet kai dirbi ir vaikas lieka vienas tai telefonas tikrai reikalingas. O dabar kai jau ir nori "sustresnio" tai teko jam savo santaupas iskrapstyti ir Kaledom gavus likusius pinigelius pats pirmosi savo issvajotaji telefona. Buvau ilgiausi menesiai kol lauke jo ( parduotuvei uzsakem) ir tikrai saugo, dziaugiasi ir manau jei taip norejo, stengesi tai ir vertas....
Atsakyti
Man ramiau,kai jis turi telefoną su savimi,nes žinau,kad bet kokiu atveju,galėsiu jam paskambinti ir pakontroliuoti.
Atsakyti
QUOTE(ramunele 28 @ 2012 03 04, 20:42)
Man ramiau,kai jis turi telefoną su savimi,nes žinau,kad bet kokiu atveju,galėsiu jam paskambinti ir pakontroliuoti.

thumbup.gif pritariu.niekas nesako,kad darzelyje reikia vaikui telefono-jei bus bedu,paskambins aukletoja.pirmoje klaseje-irgi,nera butina,cia jau sprendzia patys tevai.taciau jei vaikas i mokykla ir namo eina pats,skaitau,kad telefonas butinas-maza kur su draugais "uzbludys" po pamoku. ir visiskai nesuprantu tevu,kurie perka telefonus vaikams,bet jie guli namie.tada kam tie telefonai?namo pasiskambinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunele 28 @ 2012 03 04, 20:42)

drinks_cheers.gif 100% pritariu
Atsakyti