Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas foto konkursams

QUOTE(Aurėja @ 2007 06 04, 11:48)
ačiū už šaunią idėją konkurso pavadinimui!  Fotokonkursas "Tėvystė veža!" jau paskelbtas, kviečiame dalyvauti  bigsmile.gif

Kaip smagu, kad tiko pasiulyta tema clap.gif Reiks dar pasukt galvele ir pasiulyt temu pavadinimu rolleyes.gif
O sudalyvaut butinai reiks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 05 birželio 2007 - 08:45
Siulau tema: mano pati graziausia nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 07, 16:53)
Siulau tema: mano pati graziausia nuotrauka

g.gif Cia ziurint kas ka turi omeny... Koks tas grozis ir pan. Nes manau visuose konkursuose dalyvauja graziausios dalyviu nuomone nuotraukos. Reiktu kazko tikslesnio mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal tiktų "Ir pasaka atgyja...." ar panašiai. Kur mūsų nuotraukomis būtų iliustruota pasaka, frazė iš jos, ar kažkas panašaus... Reiktų nurodyti iš kokios pasakos ištrauka. smile.gif
Atsakyti
4u.gif Siulau tema Man jura iki keliu
Atsakyti
Aš siūlau fotokonkurso temą "Su anūkais suvaikėjam" - kaip seneliai su anūkais linkmai ir įdomiai pramogauja. Nes kažkaip tokia tema dar nebuvo konkurso ir beto šiais laikais jau niekas nebesifotografuoja tik sedint ant sofos anukus ant keliu pasisodinus mirksiukas.gif
Atsakyti
as nezinau: gal tokia tema jau yra, gal uzdaryta, o gal jos nebuvo. Manau gal butu visai nieko konkurselis: Augalijos karalyste ar musu vaikai-manekenai. Siame konkurse galetume deti pozuojancius vaikus ar, kaip temos pradzioje viena forumiete minejo, vaikus apsirengusius mamu rubais ar pan/ smile.gif
Atsakyti
Siūlau temą - Mano vaikystės meilė/Mano pirmoji meilė (man labai gražu kaip du leliai bučkį vienas kitam duoda arba meiliai eina susikibę rankytėmis) wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
"Gražiausia atostogų akimirka"
Atsakyti
manau įdomus konkursas turėtu būti ''Stop kadras'' arba ''Netikėtas kadras''
kad nuotrukytės būtu tikrai nesuvaidintos, o juk dažnai būna jog pagaunam kokį netikėtą kadrą kuris gaunasi labai labai geras thumbup.gif be to manau tokio konkurso aptarime išvengtume ginčų kad nuotraukytės suvaidintos ir nebūtu studijinių foto, tik tikri kadrai iš gyvenimo thumbup.gif
man asmeniškai tokiam konkurse patiktu ne tik dalyvauti, bet ir pasižiūrėti įvairių situacijų manau tai būtų linksmas ir originalus konkursas 4u.gif
Atsakyti
Aš norėčiau pasiūlyti fotokonkurso temą "Mažo žmogaus dideli rūpesčiai" - konkurso pagrindinė mintis tai kaip mažiesiems yra sunkiai pavyksta tai, kas mums, suaugusiems, atrodo taip elementaru.
Atsakyti
smagus konkursėlis būtų "Darbai darbeliai" arba "Dirbame kartu"
kur būtų užfiksuota mažųjų darbininkėlių pagalba mamytėms arba tėveliams bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matelyk: 19 birželio 2007 - 10:17