Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas foto konkursams

doh.gif ka tik norejau zirziliuku konkursa pasiulyt ir mane aplenke biggrin.gif manau gera ideja thumbup.gif drinks_cheers.gif juk tai vos ne 50proc vaiku gyvenimo dalies doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nyte_su_chebryte @ 2007 08 26, 08:50)
doh.gif ka tik norejau zirziliuku konkursa pasiulyt ir mane aplenke  biggrin.gif  manau gera ideja  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  juk tai vos ne 50proc vaiku gyvenimo dalies  doh.gif

Ką aš ir sakau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai labai labai labai norėčiau fotokonkurso su seneliais. Bet ne bendrą, bet, kad būtų vienas konkursas su diedukais, o kitas su močiutėmis ax.gif smile.gif
Atsakyti
Kada dabar numatomas artimiausias konkursas?
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 08 29, 10:35)
Aš tai labai labai labai norėčiau fotokonkurso su seneliais. Bet ne bendrą, bet, kad būtų vienas konkursas su diedukais, o kitas su močiutėmis ax.gif  smile.gif

Pritariu Valerijai 100 % drinks_cheers.gif ....Butu labai siltas ir mielas konkursas wub.gif

Manau tiktu ir bendras ,jiokio skirtumo , ir tas ir anas seneliai biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 08 29, 12:35)
Aš tai labai labai labai norėčiau fotokonkurso su seneliais. Bet ne bendrą, bet, kad būtų vienas konkursas su diedukais, o kitas su močiutėmis ax.gif  smile.gif

As irgi noreciau, turiu viena miela nuotrauka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dabar spėju bus konkursas su grybais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 09 02, 15:14)
Dabar spėju bus konkursas su grybais  ax.gif

Man tai atrodo, kad rudeniniui konkursui dar ankstoka, juk dar tik kelios dienos kaip ruduo, va po mėnsio tai jau bus tikrai ruduo įsibegėjęs ir nuotraukų turėsime. Tik būtų gerai užuominą ax.gif (kaip praeitam konkursui žinojome, kad bus kažkas su uogom vaisiais mirksiukas.gif )
Atsakyti
Aš manau vasarai pasibaigus tiktų konkursas pvz. pavadinimu -Mažasis turistas ar pan.Nes turbūt visi turi gražių foto iš vasaros iškylų , gal vaikiukas miega palapinėj, ar kepa dešrelę lauže, o gal kopia į kalną ar panašiai...
Atsakyti
QUOTE(tula @ 2007 09 02, 21:11)
Aš manau vasarai pasibaigus tiktų konkursas pvz. pavadinimu -Mažasis turistas ar pan.Nes turbūt visi turi gražių foto iš vasaros iškylų , gal vaikiukas miega palapinėj, ar kepa dešrelę lauže, o gal kopia į kalną ar panašiai...

Oj, kokia faina tema, jau įsivaizduoju tokį mažą kukuliuką, kuris tupi prie laužiuko ir kepa dešrelę wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 09 02, 15:58)
Man tai atrodo, kad rudeniniui konkursui dar ankstoka, juk dar tik kelios dienos kaip ruduo, va po mėnsio tai jau bus tikrai ruduo įsibegėjęs ir nuotraukų turėsime. Tik būtų gerai užuominą ax.gif  (kaip praeitam konkursui žinojome, kad bus kažkas su uogom vaisiais mirksiukas.gif )

tai rašė modetoratorė,kad toks bus,todėl netvirtino fotkių su grybais žemuogyčių konkursui
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 09 04, 15:16)
tai rašė modetoratorė,kad toks bus,todėl netvirtino fotkių su grybais žemuogyčių konkursui

Tai aš irgi ta žinutę skaičiau mirksiukas.gif , bet juk nebutinai jau dabar iš karto turi būti beveik toks pats konkursas.... Man tai ar su grybais ar su uogomis, juk panaši tema, todėl manau, kad nelabai sudomintu ax.gif
Atsakyti