Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlau skirti nuobaudas

QUOTE(Geikutux @ 2007 09 04, 18:31)
Ai as tai cia taip zemiskai. Nusprendziau parduoti nebereikalinga vaikiska technika, tik va baisoka man i sklebimu lenta deti blink.gif . Nes patirtis nekokia. Pardavinet teko  vaikio vezimaiti per si foruma - tai viena "pirkeja" verzliai i namus atvyko. Aisku, daikta iskritikavo,  ir dar  prie skelbimo '"pavare".  Tai ir nezinau ka daryti?? g.gif

Labai negrazu, nenori nepirk, juk niekas nepersa, va mane ir tas pykdo kitu komentarai tokie bjaurus doh.gif Net nemalonu skaityt blink.gif
Siulau bausti uz tokius komentarus blush2.gif
Atsakyti
Pritariu thumbup.gif bent ispejimas tokioms "aktyvistems" turetu buti parasomas.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 18, 08:25)
as irgi gavau, kazkaip net nuliudau, kad net i SM tokie dalykai lenda  unsure.gif

Ir aš buvau gavus, jaučiu čia visiems pavarė per naktį. Irgi buvau nustebusi, kad net į SM lenda visokie SPAMintojai
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2007 10 01, 15:03)
Labai negrazu, nenori nepirk, juk niekas nepersa, va mane ir tas pykdo kitu komentarai tokie bjaurus doh.gif  Net nemalonu skaityt blink.gif
Siulau bausti uz tokius komentarus blush2.gif

O kaip tokiu atveju,jei nuvarai per visa miesta pirkti daikto ir pamatai siuloma daikta su defektais nenurodytais skelbime. g.gif Kodel gi neparasius prie skelbimo tada ir defektu,juk as gaisau laika,naudojau benzina,telefono skambuciai ir viskas tik todel,kad pirkeja,nenurodo daikto trukumu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 10 02, 14:41)
O kaip tokiu atveju,jei nuvarai per visa miesta pirkti daikto ir pamatai siuloma daikta su defektais nenurodytais skelbime. g.gif Kodel gi neparasius prie skelbimo tada ir defektu,juk as gaisau laika,naudojau benzina,telefono skambuciai ir viskas tik todel,kad pirkeja,nenurodo daikto trukumu g.gif

Ne apie defektus kalba. Mano atveju, tai buvo grynai subjektyvi nuomone, atvaziavusi pareiskia, kad "nuotraukoj geriau atrodo,...nevertas tokiu pinigu, ...kaip is siukslyno ir panasiai". Savo nuomone pateikia prie skelbimo....Beje, veliau ta pati vezimeli isigyjusi supermamiete, kaip tik dziaugesi, kad kokybiska daikta pigiai gavo nupirkti..
Atsakyti
Pritariu del "piktu" komentaru, manau neturetu ju buti unsure.gif visi i daiktus ziurim skirtingomis akimis ir kai vienai mamytei atrodo daiktas "labai geros bukles", kitai gali atrodyti nebetinkamas nesiot ar naudot ax.gif as pati pvz linkus nuvaziuot ir apziuret siuloma preke, jei imanoma, jei patinka ir tinka tai perku, o jei ne, tai atsiprasau uz sutrukdyma ir tiek.
as pati nejaukiai pasijauciau pardavinedama tikrai puikius beveik naujus batelius, kai sulaukiau vienos mamytes komentaro mazdaug: tai jei tokie jau geri kam parduodi blink.gif tai kokius parduot? negerus? tada vel blogai, raso ka cia pardavineji, ar negeda ir pan biggrin.gif nesuprasi kartais zmoniu cool.gif
zodziu, norim parduot ir pardavinejam, gal kas nors iesko butent TOKIO daikto, taigi bukim tolerantiskesnes su savo kritikom 4u.gif
Atsakyti
Pastebejau, kad musu salyje, sitie pikti komentarai jau tapo norma ir cia kalba eina ne tik apie supermamu foruma. Kituose skelbimo lentose irgi tas pats darosi, jeigu yra galimybe parasyti komentara, tai dazniausiai sulauki tokio "pamalonimo". Toks ispudis susidaro, kad pas mus visi chamai ir neisaukleti. Na jeigu nepatinka daiktas, kuri pardavineju, tai jau nevesink savo neigiama nuomone!
Atsakyti
siulau sudrausminti artistic, kad nespamintu i AZ su Oriflame pasiulymais:

Laba diena,

Noreciau Jums pasiulyti ORIFLAME produkcija!!!
Siuo metu vyksta ivairios nuolaidos!!!
Kataloga rasite interneto svetaineje www.oriflame.lt
Jei Jus norite uzsisakyti gaminiu is katalogo skambinkite tel: 867614924 arba rasykite asmenine zinute.
Jeigu domina karjeros galimybes taip pat galite kreiptis.
Labai lauksiu Jusu skambuciu ir pageidavimu... . .

Pagarbiai, Oriflame grozio konsultante‘))
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2007 10 08, 10:22)
siulau sudrausminti artistic, kad nespamintu i AZ su Oriflame pasiulymais:

Laba diena,

Noreciau Jums pasiulyti ORIFLAME produkcija!!!
Siuo metu vyksta ivairios nuolaidos!!!
Kataloga rasite interneto svetaineje www.oriflame.lt
Jei Jus norite uzsisakyti gaminiu is katalogo skambinkite tel: 867614924 arba rasykite asmenine zinute.
Jeigu domina karjeros galimybes taip pat galite kreiptis.
Labai lauksiu Jusu skambuciu ir pageidavimu... . .

Pagarbiai, Oriflame grozio konsultante‘))

Kada gavote šią žinutę?
Ši narė jau buvo perspėta dėl reklamos.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 10 08, 12:32)
Kada gavote šią žinutę?

as tokia az irgi pries pora savaiciu gavau is tos pacios nares g.gif

o del tu drausminimu komentuojant tai tikrai reiktu kazka daryt, tik nelabai isivaizudoju ka, nes as dabar sugalvojus parduot koki daikta net nebenoriu per SM pardavinet, nes zinau kad pasipils kruva "protinguoliu" kurie isknisines po siuleli, iskritikuos, kad savo tema noresis pasalint (cia as irgi is patirties biggrin.gif )
Atsakyti
Na, o man akis bado temų antraštės su gramatinėmis klaidomis ir dar be lietuviškų raidžių. Ar gauna šie nariai įspėjimus? Tiesiog šiukštynas, o ne forumas kartais padaromas. Kuo toliau, tuo gražiau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 10 08, 13:32)
Kada gavote šią žinutę?

gavau 2007 10 06 20:44. jei ka - pas mano inboxe sis pranesimas yra issaugotas smile.gif
Atsakyti