Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlau skirti nuobaudas

ai tiek to irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 05 gruodžio 2008 - 13:28
QUOTE(MamaMia @ 2008 12 03, 17:57)
Prasyciau moderatoriu atkreipti dermesi i tai, kad forumo dalyves leidzia svetimose temose negarbingai svelniai tariant komentuoti kitus pardavejus - ypac atkreipiu demesi, kad prekiauja panasiomis prekemis.Citata:

"nes taip elgtis kaip tu amzinai smeizti be pagrindo ir neissiaiskinus tai tikrai niekas nedaro  visada nekalta vaidini, nesiplesiu as cia...nes neturiu tam noro, bet tavo toks naglas smeizimas zinai truputi atrodo  Prasyciau issiaiskinti per moderatorius,o tada atsiprasyti viesai" 

Šią žinutę redagavo erikiuxxx: Šiandien, 14:44
Papildyta:
Tema - prekes vaikams . Temos kurejas - mamulka10

Šitas abejas išmest iš mokamų temų smile.gif už nesveiką pavydą
Atsakyti
siulau skirti nuobaudas nariams,atejusiems i greitojo reagavimo padalini,izeidinejantiems ten pasisakancius..nekyla noras nei rasyt,nes busi apsauktas skundiku,stukacium,ozka is tvarto,neturincia ka veikt klimasine..ir pan doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2008 12 11, 23:38)
siulau skirti nuobaudas nariams,atejusiems i greitojo reagavimo padalini,izeidinejantiems ten pasisakancius..nekyla noras nei rasyt,nes busi apsauktas skundiku,stukacium,ozka is tvarto,neturincia ka veikt klimasine..ir pan doh.gif  doh.gif

Nu ir ka, kai yra nesveikas ieskojimas kazko, kur to nera, kyla klausimas ka jus ten veikiat doh.gif , na skirs nuobauda, kas is to, nei silta nei salta, radai ka gazdinti kazkokiom nuobaudom uz nieka, uz pasisakyma, kuris tamstai ne prie sirdies. Jei darot tvarka, darykit ten kur ji reikalinga, nueik i temas kur pedkelnes parduoda po 23lt , o turguje po 9lt kainuoja, eikit lygininkit kainas su gariunais,juk pilna spekulianciu, va tada bus tyrimas biggrin.gif , kad apgaudineja visas brangiau nei rinkos vertes kaina siulydamos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2008 12 12, 09:01)
Nu ir ka, kai yra nesveikas ieskojimas kazko, kur to nera, kyla klausimas ka jus ten veikiat doh.gif , na skirs nuobauda, kas is to, nei silta nei salta, radai ka gazdinti kazkokiom nuobaudom uz nieka, uz pasisakyma, kuris tamstai ne prie sirdies. Jei darot tvarka, darykit ten kur ji reikalinga, nueik i temas kur pedkelnes parduoda po 23lt , o turguje po 9lt kainuoja, eikit lygininkit kainas su gariunais,juk pilna spekulianciu, va tada bus tyrimas biggrin.gif , kad apgaudineja visas brangiau nei rinkos vertes kaina siulydamos doh.gif

prie ko cia ieskojimas?nueinu i tema,kuri man aktuali,o ten rasineja pletkus,nesamones ir is viso spamina?tai cia ieskojimas? doh.gif doh.gif kas,kokia kaina,kazka parduoda yra pardavejo reikalas-nenoriu neperku,bet jei visi lygus,tai visi..kodel vienas moka uz tema,kitas-ne? doh.gif g.gif pasisakymas ne man prie sirdies,o tiesiog niekinami zmones,kurie kazkiek padeda moderatoriams doh.gif turbut nesat dar gavus nuobaudos,kad nezinot ka tai duoda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2008 12 12, 10:02)
prie ko cia ieskojimas?nueinu i tema,kuri man aktuali,o ten rasineja pletkus,nesamones ir is viso spamina?tai cia ieskojimas? doh.gif  doh.gif  kas,kokia kaina,kazka parduoda yra pardavejo reikalas-nenoriu neperku,bet jei visi lygus,tai visi..kodel vienas moka uz tema,kitas-ne? doh.gif  g.gif pasisakymas ne man prie sirdies,o tiesiog niekinami zmones,kurie kazkiek padeda moderatoriams doh.gif  turbut nesat dar gavus nuobaudos,kad nezinot ka tai duoda lotuliukas.gif

Tai tada pradekit sluoti nuo saves, nes spamo pilna, o tada nuo sm virsaus ir taip i apacia, sekmes darbuojantis. Ir nereikia but labai izeidziai personai ir moketi priimti pagrista kritika, ir negazdinti nuobaudom visu kelyje pasitaikiusiu, sekmes ir linksmu svenciu 4u.gif
Atsakyti
Norejau irasyt i greitojo reagavimo padalini, bet ziuriu nebera g.gif
Narys artech visur delioja vien sypseneles doh.gif Matyt nori i miegamaji doh.gif
Atsakyti
aš turiu pasiūlymą - skyrelį "pasiūlymai forumui" iš viso panaikinti. kokia iš jo prasmė, jei tų pasiūlymų niekas neskaito, į užduotus klausimus niekas neatsako, "Greitojo reagavimo padalinys" uždaromas dėl vieno sukudakavimo, Paplepėjimuose kas nori gali rusiškai pareikšti, kad "padėjo" ant visų forumo narių ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 12 17, 20:51)
aš turiu pasiūlymą - skyrelį "pasiūlymai forumui" iš viso panaikinti. kokia iš jo prasmė, jei tų pasiūlymų niekas neskaito, į užduotus klausimus niekas neatsako, "Greitojo reagavimo padalinys" uždaromas dėl vieno sukudakavimo, Paplepėjimuose kas nori gali rusiškai pareikšti, kad "padėjo" ant visų forumo narių ... doh.gif

manai į šį prašymą bus atsižvelgta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 17, 21:50)
manai į šį prašymą bus atsižvelgta?  g.gif

nemanau, kad jis bus perskaitytas lotuliukas.gif
Atsakyti
nors prieš šventes taikos, mamytės 4u.gif . piktų žmonių tikrai yra ir bus. o prekeivėms nederėtų pykti, jei kuri iš mamų nurodo kur rasti analogišką prekę pigiau. juk rinkos kainą diktuoja konkurencija. aš manu, kad akiplėšiška sėdint šiltai namie ir tikriausiai nemokant mokesčių stumdyti turigines prekes gerokai brangiau nei jos vertos realiai. bet, jei yra perkančių, kodėl tuo nesinaudoti. aš vieną kartą pasimokiau ir daugiau nepasimaunu ant kabliukų. žinoma, gal kas ir išlošia iš internetinės prekybos. man tiesiog nepasisekė. nupirkau dėvėtą maitinimo kėdutę dešimčia litų pigiau nei parduotuvėje..pati kalta, kad nepasidomėjau kainomis.
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2008 12 18, 12:05)
nupirkau dėvėtą maitinimo kėdutę dešimčia litų pigiau nei parduotuvėje..pati kalta, kad nepasidomėjau kainomis.

Tikiuosi, kad ta kėdutė buvo tik naudota, o ne dėvėta. Nes jei tikrai dėvėta - tuomet baisu.
Atsakyti