QUOTE(nainen @ 2006 11 15, 20:32)
O pries kiek laiko testas taip ziuriai pajuokavo tau?
Siaip as irgi kazka panasaus turejau, bet siaip nesu labai tikra. Man po KT velavo mm, bet ovuliacija kaip ir buvo, bent jau gydytoja sake. Bet dar pries tai pasidariau testa, tai po 20 min, vos iziurima juostele pasirode. Galvojau, kad vaidenasi, bet kai parodziau vyrui, jis irgi pamate. Paskui kartojau po keleto dienu, ir vel tokia labai labai neryski, bet atsirado po 2-3 min. O kaip ruosiausi darytis trecia, tai nakti susirgau mm. Tai taip ir nezinau kas cia buvo. Gal jau abiems vaidenosi. Tik to skausmo labai didelio nebuvo, nes vis galvojam, kad juostele turetu buti ryskesne, nes buvo vos vos ir tik labai gerai ziurint.
mano testas melavo spalio 20
siaip esu girdejus, kad ir silpnutes juostelytes gali reiksti nestuma.. nesuprasi, tikriausiai svarbiausia pasidaryti kraujo testa, tada tai aisku. saunuole blindz

na taip, noretusi padeti tas mintis i sona, juolab sako, kad stresas gali trukdyti vykti ovuliacijai. bet tai kaip nusiraminti??? geriu vitamina B

tai siek tiek lengviau darbe pasidare, nebesu tokia jautri.

tikiuos kad ir tau, nainen, ir man, viskas pavyks greitai, nera laiko laukti
Papildyta:
QUOTE(*gidryte* @ 2006 11 15, 22:20)
nu sveikos merginos, as grixzau is gydytoju ir pagaliau man skyre gydyma

taigi pradedu nuo ryt gerti rtokius vaistus kaip "primera" aisku cia kazkoks vietinis pavadinimas o siaip pagrinidine sudedamoji dalis tai medroxyprogesterone, tai jauciu kazakas kaip duphastonas, kad prasidetu mmm, ir paskaiu antra mm diena prdesiu gerti "clomid" tableters tai cia lygiai tas pats kas clostylbegitas, cisos sudedamosios dalys tos pacios. kazkaip pasidejau as tas tabletes ant stalo ziuriu ir galvoju, kazkaip net neramu darosi ar pavyks man tas gydymas ar pastosiu, tai jeigu pastosiu tai bus mni didziausia dovna kaledom

o va kainavo man, 10 tu provera tableciu ir 5 clomid tableciu tik 13 euru

tai nera taip blogai
faina, as irgi, jei iki penktadienio nepastosiu

irgi prasysiuos kokio nors gydymo, nes pe nktadieni jau einu pas gydytoja.
man tai pacios graziausios istorijos, kai moteryte nusprendzia nueiti pas gydytoja del nevaisingumo, o jai sako:kokio nevaisingumo, juk jus nescia!

ech, kad man taip...
ziuesim, kas cia mums gausis

tikekimes geriausio