aisku,kad gali,bet vistiek jau nebe tas
,vyras,namai,vaikai,kur cia seliosi iki ryto,as cia jokiais budais nesiskundziu
ir tikrai nekeisciau jokios laisves i tai ka dabar turiu,tik siaip ,prisimenu senus ,gerus laikus
nuklydot i lankas, grazuoles...
o kaip gi vyro paieskos neramiai?
gal ji pati prisijungs ir karstais ispudziais pasidalins...
o kaip gi vyro paieskos neramiai?
gal ji pati prisijungs ir karstais ispudziais pasidalins...
nu rimtai,sorry,jau grybaujam,pamirsom tikraja sios temos problema
,klausykit,o neramioji kazkaip ne per ilgai tam papludimy uztruko ??
na jei jai taip gerai, kaip mums atrodo, vargu ar greit prisijungs
cia jau kaip kam atrodo
nu.... optimizmo daugiau...
tokios kojos........
tokios kojos........
QUOTE(troooolis @ 2006 11 16, 16:50)
oj, visi tik kokios kojos, kokios kojos ... tai reikejo ir daryt viska,kad tos kojos liktu lietuvaiciams
dabar tomis kojomis grozisi ispaniukai tamsiukai
visko gali buti,gal nerami jau pakeliui i metrikacijos biura su kokiu maco ar mucaco,nezinau kaip ten vadinasi
na, jau, as taip greit neramios i vedusiu sarasus nenurasyciau, nepuls gi su pirmu sutiktu....
ale smalsu kaip jai sekasi...
QUOTE(troooolis @ 2006 11 16, 17:12)
na, jau, as taip greit neramios i vedusiu sarasus nenurasyciau, nepuls gi su pirmu sutiktu....
nu as irgi nemanau, kad su pirmu pasitaikiusiu, bet kai tie chose marijos, pedrai ir chuanai prades komplimentus zert ir amzinas meiles prisiekinet, tai
QUOTE(Antilope @ 2006 11 16, 13:06)
Vyra reikia moketi vilioti ir cia ne kojose ar krutyse esmė, o vidiniame pasaulyje ir lovoje....
Nuuuuuuuu nigavari
man tai zinokit paskutiniu metu visi vyrai tokie nuobodus pasidare-visi ta pati gieda,seniai su idomiu vyru bendravau...jau ir tingiu as su jais prasidet...
vienakart vienas, issiaiskines, kad musu zodiako zenklai vienodi, pora val mane kamantinejo apie geras ir blogas savybes ir ieskojo panasiu bruozu
rado viena-pavydas
vienakart vienas, issiaiskines, kad musu zodiako zenklai vienodi, pora val mane kamantinejo apie geras ir blogas savybes ir ieskojo panasiu bruozu