Įkraunama...
Įkraunama...

SKUBIAI IESKAU VYRO :)

QUOTE(alina @ 2006 11 20, 22:11)
laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  kaip pasiaiškinsi  g.gif  ar jau viską aptarti spėjot ir supratai jog rinksi JO smirdančias kojines ir nuleidinėsi tualeto dangtį  hah.gif

Čia dabar prie ko.... sunki patirtis matyt... tease.gif

Neramioji.... listen.gif aūūūū smile.gif

lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2006 11 21, 00:11)
laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  kaip pasiaiškinsi  g.gif  ar jau viską aptarti spėjot ir supratai jog rinksi JO smirdančias kojines ir nuleidinėsi tualeto dangtį  hah.gif

cia matyt irgi is savo patirties tokius grazius vaizdelius piesia tease.gif
Atsakyti
oi merginos, na kam iškarto įžeidinėti mirksiukas.gif aš gi pacitavau neramios postą, parašytą 41 puslapyje ax.gif o jūs, karti patirtis.... verysad.gif visai nedraugiškos beee.gif

va, cituoju

QUOTE(nerami @ 2006 11 18, 10:24)
oi ne, nesutinku su Tavim , leliux schmoll.gif  Gi meile ne tik fizine trauka. O kaip Tu gali myleti pirma karta matoma zmogu, kurio net nepazisti? Tu matai tik jo kuna, manieras ir "blizganti" pavirsiu. Mano galva, tada jauciama tik labai stipri trauka, geismas, visokie fluidai begioja tongue.gif  O brandus jausmas ateina(arba neateina) tik po kurio laiko ax.gif  Kai zinai jo stiprybes ir silpnybes, kai net ir jo pvz. ne vietoje ismetomi rubai ir nemokejimas pasisiojus nuleisti dangcio atrodo just mieli trukumai wub.gif
Papildyta:

Atsakyti
nu gerai jau gerai,nepyk friends.gif niekas cia nieko nenorejo izeisti gathering.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2006 11 20, 02:33)
....Noriu likti Ispanijoje. Isimylejau

Tai ir lik, kad taip nori. O kodel gi ne?
bigsmile.gif Na ir ką jau ten taip įsimylėjai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucky81: 21 lapkričio 2006 - 18:18
blush2.gif kaip ten neramios reikalai? ax.gif

idomu juk...
Atsakyti
tai va, visi laukiam g.gif lens.gif listen.gif
Atsakyti
nerami dingo doh.gif
nu kur jau ji nedings, ka salia tamsutis, juodaakis juodaplaukis, karstakraujas ispanas wub.gif hihihi.gif
Atsakyti
Niekur nedingau, tik stengiausi isnaudoti paskutini man likusi laika, o paskui visa diena keliavau is vienos salies i kita.

Apie isimylejima... Dabar jauciu begalini ilgesi ir jau sedziu internete - perku bilietus ir planuoju laika Ispanijoje. Kiekviena diena ten jauciausi kaip sapne, kiekviena vakara uzmigdavau murkdama ir laimes, rytais atsikeldavau su sparnais. Manau, visos zinote TA jausma... Jausma , kai drugeliai pilve skraido.. Viska atiduociau, kad galeciau ten likti.. Deja, gyvenu susaugusiuju pasaulyje, kuriame turiu kruvas isipareigojimu laikanciu mane LT
As tikrai isimylejau. Ir ilgam, manau, visma gyvenimui... visus ispanijos vyrus, visas ispanijos moteris, ju temperamenta,gamta, klimata, atmosfera, jura, neralaus grozio kalnus.... bet, deja, neisimylejau ne vieno konkretaus vyro. Tiesa, kai buvau baruose, diskotekose to demesio ir sokiu su ispanais, milijonu komplimentu (visoms, kurias uzkniso nuosavi vyrai rekomenduoju nors savaitei isskristi ten, kad vel pasijaustumete MOTERIMIS) buvo apstu, o vienas ispanas su kuriuo sokau taaaaaaaip kvepejo, taaaaaaaip trauke, kad siurpuliukai po visa kuna begiojo.. blush2.gif Seniai tokia trauka besu jautusi.. ax.gif Nors imk ir nuveik su juo ka nors cia ir dabar doh.gif Nu bet ka as su juo? Net susikalbeti negaliu. Vis kiti vertejauti turejo. Uzkniso. Jau geriau ta laika su savais pabendrauti drinks_cheers.gif Tiesa, va mano pussesere uz ispano istekejo, tai ir ji ispaniskai ir jis lietuviskai ismoko. Judvieju vaikai irgi 2 kalbom kalba. Superine seimynele wub.gif Bet as tiek kantrybes neturiu kaip ji. Jau geriau patikrintas lietuvis..... kuris, beje, yra... ax.gif
Atsakyti
labai graziai tu cia viska papasakojai ax.gif taip faina ir miela... wub.gif ir tas isimylejimas thumbup.gif

tik nesupratau paskutinio sakinio blink.gif
Jau geriau patikrintas lietuvis..... kuris, beje, yra... unsure.gif g.gif
Atsakyti
nu va,graziausia,pasirodo ir lietuvis jau yra g.gif doh.gif ,tai ka mes cia veikiam,reikia keisti temos pavadinima mastau.gif
Atsakyti
lietuvis yra?! doh.gif
o mes ka? kaip draugai rupinomes, rupinomes umn.gif blink.gif

na bet rimtai - labai smagu zinot, kad gerai praleidai laika, isimylejai ispanija...net miela skaityt smile.gif vadinasi, visi musu geri palinkejimai suveike assa.gif
Atsakyti