Niekur nedingau, tik stengiausi isnaudoti paskutini man likusi laika, o paskui visa diena keliavau is vienos salies i kita.
Apie isimylejima... Dabar jauciu begalini ilgesi ir jau sedziu internete - perku bilietus ir planuoju laika Ispanijoje. Kiekviena diena ten jauciausi kaip sapne, kiekviena vakara uzmigdavau murkdama ir laimes, rytais atsikeldavau su sparnais. Manau, visos zinote
TA jausma...
Jausma , kai drugeliai pilve skraido.. Viska atiduociau, kad galeciau ten likti..
Deja, gyvenu susaugusiuju pasaulyje, kuriame turiu kruvas isipareigojimu laikanciu mane LTAs tikrai isimylejau. Ir ilgam, manau, visma gyvenimui... visus ispanijos vyrus, visas ispanijos moteris, ju temperamenta,gamta, klimata, atmosfera, jura, neralaus grozio kalnus.... bet, deja, neisimylejau ne vieno konkretaus vyro. Tiesa, kai buvau baruose, diskotekose to demesio ir sokiu su ispanais, milijonu komplimentu (visoms, kurias uzkniso nuosavi vyrai rekomenduoju nors savaitei isskristi ten, kad vel pasijaustumete
MOTERIMIS) buvo apstu, o vienas ispanas su kuriuo sokau taaaaaaaip kvepejo, taaaaaaaip trauke, kad siurpuliukai po visa kuna begiojo..

Seniai tokia trauka besu jautusi..

Nors imk ir nuveik su juo ka nors cia ir dabar

Nu bet ka as su juo? Net susikalbeti negaliu. Vis kiti vertejauti turejo. Uzkniso. Jau geriau ta laika su savais pabendrauti

Tiesa, va mano pussesere uz ispano istekejo, tai ir ji ispaniskai ir jis lietuviskai ismoko. Judvieju vaikai irgi 2 kalbom kalba. Superine seimynele

Bet as tiek kantrybes neturiu kaip ji. Jau geriau patikrintas lietuvis..... kuris, beje, yra...