Nuvarem mes is pat ryto pas gydytoja ir pasirodo nieko baisaus

Ausyte truputi pakraujavus,zaizdele dar gerai neuzsitarukus,bet vamzdukas neuzsikimses.Isvale, idejo vatytes ir isvaziavom namo.Daugiau nebekraujuoja, taip kad atrodo viskas ok
Dovyte, galiu papasakot kaip vyko musu operacija (dukrytei 1,6m):
nunesiau dukryte iki operacines, atidaviau sesutei ,sirdis plyso ir asaros byrejo kaip ir visom mamom manau,po 40min atnese mano klecka,toki nelabai prabudusi.Paverke apie 10-15min(negalima duot gert ir pan.) ir uzmigo.Numigo apie 1,5h ir prabudo jau gan zvali.Tada atsigere MP ir ruosemes namo, nes niekas ten musu ilgiau nelaike.Namo grizus atrode lyg nieko nebuta.O va as tai kaip isspausta kempine buvau.Itampa daro savo.Vakare anksciau miegot nuejo ir tiek.
Kaip anksciau minejau viena ausyte i trecia diena pakraujavo truputuka, bet viskas ok.Tokia tad musu patirtis.
Tasira raso, kad po vamzduku istatymo jiems ligos pasibaige, tai cia tikrai super

Tai ir jum turbut tie vamzdukai tik i gera.Jau geriau db pasidaryt vamzduku operacija, nei kad kest uzdegimus, kurie gali testis ir baigtis dar didesnem operacijom.Na tokia mano nuomone.