Įkraunama...
Įkraunama...

Investicijų klubas

Persokim i cia:
http://www.supermama...howtopic=200179

bus arciau, nei akcijos ir bankai ...
Atsakyti
Aš čia jaučiu būsiu nelabai į temą smile.gif ale vistiek biggrin.gif paskaitykit Bodo Shafer knygą "Kelias į finansinę laisvę", ten viskas taip gerai aprašyta kad oho smile.gif apie investavimą, taupymą ir pan ir t.t. Aš jos patarimais ketinu pasinaudoti algos dienai atėjus iš karto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonna: 20 gruodžio 2007 - 17:19
QUOTE(Adrija. @ 2006 10 12, 11:19)
Gal kas nors jau pabandė Vilniaus banko 60 min konsultaciją investavimo klausimais? Pasidalinkit patirtim, ar verta buvo eiti.

Aš buvau, kai neturi žinių, tai įdomu, bet šiaip tai jie kalba tik apie savo produktus. Tada reiktų apeiti ir kitus bankus. Geriausia būtų lankyti kursus nemokamus, kuriuos siūlo žurnalas "Investuok". Tarp kitko, labai įdomus žurnalas pradedančiajam.
Atsakyti
QUOTE(Wilidza @ 2006 10 11, 08:54)
15% nulupa tik Finasta. Kiti fondai tokiu nesamoniu nedaro. pas juos mazesni valdymo mokeciai.
O jeigu norima kuo mazesnes rizikos - galima investuoti i VB SASO (su akcijomis

Finasta pasiema ne tik 15 proc. pelno, bet ir 15 proc. NUOSTOLIO.. taip, kad nera "kamuoliu varymas i vienus vartus". O siaip tai ka as zinau, tas 15 proc. kaip ir valdymo mokestis yra mums "nematant" paskaiciuojamas, tai kazkaip sirdies del to neskauda...Jei rodo, kad 1 proc. pakilo, tai zinau, kad visas tas procentas MANO ( nors reliai pakilo, virs procento..)
Atsakyti
Gyvybės draudimas nėra labai pelningas investavimo būdas. Gal šiek tiek į jį reikėtų investuoti. O ta Schafferio knyga tai gera smile.gif Po truputį pradėjom investuoti ir į fondus, ir į akcijas. Neinvestuojam paskutinių pinigėlių, tai jeigu ir pro šalį nuinvestuosim, tai nėra labai baisu. blush2.gif
Atsakyti
Jei nesi profesionalus investuotojas, mano nuomone labiausiai apsimoka investuot į mažesnio rizikingumo (ir pelningumo) priemones, tokias, kaip fondai, bet tam, kad neturėti nuostolio, tai turi būti labai ilgalaikės investicijos. Tiesiog, jei matai, kad fondas šiemet neuždirbo, jo neparduodi, o palauki dar metus kitus, ir parduodi tik tada, kai jau jis neblogai "užaugo". Taip galima užauginti pinigėlių ateties dalykams - mašinai, vaikų mokslams ir panašiai. Pirkti-parduoti kas mėnesį - profesionalų darbas.

Ir nepritariu, kad verčiau pirkti kailinius, nei investicinius fondus - gali būti, kad kitamet galėsi nusipirkti ir kailinius, ir tolimesniam investavimui užteks biggrin.gif
Atsakyti
Mistika kažkokia man tie visi fondai bei investicijos.....
Atsakyti

Indėlis banke - taip pat investicija. Fondai - ne taip jau labai sudėtingiau.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 02 07, 18:05)

Man irgi tamsus miskas unsure.gif ...todel tik paskaitineju ir baigiasi mano "norai" susitaupyti juodai dienai...
Atsakyti
Sveiki,
gal noretumete pasidalinti savo patirtimi investavimo srityje? thumbup.gif as pernai investavau dnb nord banke viename is fondu pinigeliu. lauksim pelno rudeni blink.gif kaip jums sekasi? ar gavote pelno?
Atsakyti
As tai nieko apie tai neismanau... blush2.gif Bet pagalvoju, kad gal reik kokiu akciju nusipirkt?! Gal patarimu butu kokiu? 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat apie šiokį tokį investavimą pamąstau, bet man klausimas kyla:

Kiek mažiausiai pinigų galima investuoti? (na pradžia, nuo kurios galėtum startuoti)?
Atsakyti