Dėkui už patarimus. Priepuolis šiap ne taip praėjo. Pavyko išsivemti, dieną pamiegoti ir skausmas atlėgo. Dabar su baime laukiu savaitgalio, nes migrena mane užpuola tik nedarbo dienomis.
QUOTE(remka @ 2006 10 04, 11:52)
Man per nestuma labai buvo padazneja priepuoliai,per savaite 2-3 kartus su mirgejimais-kosmaras kazkoks
Tikrai uzuojauta
Pabandyk konjako sauksta sumaisyta su medumi isgerti,saukta konjako manau galima.
Butinai ryte pavalgyk.
Man asmeniskai migrena atsiranda ir nuo kai kuriu maisto produktu,juokingai atrodys,bet nuo kugelio,sakocio,fermentinio surio,juoduju sebentu,nuo sulciu MORS-yra tokios rusiskos,raudono vyno pakanka ir gurksnio,esu pastebejus jau ne viena priepuoli po siu produktu,tai ju nevartoju N metu
ir migrenos priepuoliu nebuvo apie tris metus,tik nusidejau su vyno taure,sekancia diena visame grazume atvaziavo 

Pabandyk konjako sauksta sumaisyta su medumi isgerti,saukta konjako manau galima.
Butinai ryte pavalgyk.
Man asmeniskai migrena atsiranda ir nuo kai kuriu maisto produktu,juokingai atrodys,bet nuo kugelio,sakocio,fermentinio surio,juoduju sebentu,nuo sulciu MORS-yra tokios rusiskos,raudono vyno pakanka ir gurksnio,esu pastebejus jau ne viena priepuoli po siu produktu,tai ju nevartoju N metu

Man ypatingai nuo raudono vyno.Visos mano draugės žino ,kad geriu tik baltą,o kitokio nė nebando siūlyt

Ot jau turim moterėlės bjaurastį tai ne tas žodis.Aš irgi jau kaip pamenu kokius 15 metų kamuojuos.Po kelias dienas,po to dar pora dienų man atsigaut reikia.Vakar nebeištvėrus nėjau pas gydytoją-paskyrė kai labai skauda išgerti furosemid-varančio skysčius-nes skausmus sukelia spazmai galvoje,o juos galbūt padidėjęs skysčių kiekis.Kartu gerti kalį liepė-nes su skysčiais pasišalina ir kalis.Vakar išgėriau,po to dar nuo skausmo Dolmen maktelėjau-šiandien,ketvirtą dieną jau apie pietus atkutau.Esu darius ir tomografiją galvos,o jau nuo skausmo tai be žodžių kiek piliulių praryta.Bandysiu kaip čia kažkuri rašė Amigrolį nusipirkti,pavartoti.Nėštukėms linkiu stiprybės-man irgi buvo,pamenu ligoninėj nėščia gulėjau,ir vėmiau nuo to skausmo,o seselė pagalvojusi kad man tas nėštukių blogumas,suleido vaistų nuo pykinimo-nė velnio,vėl nuėjau ir apsivėmiau.

Manau,kad konjakas tikrai nepakenks,nes jis rekomenduojamas ir jei gresia persileidimas
po arbatinį šaukštelį per dieną...
Man nuo vakar skauda pusę galvos,truputį pykina,todėl ir įlindau čia paskaitinėt....šiuo metu geriu stiprią juodą arbatą,su vit.c...sakau,gal nors kiek padės...
Maitinu lialių,tai ieškau kokių naminių priemonių...

Man nuo vakar skauda pusę galvos,truputį pykina,todėl ir įlindau čia paskaitinėt....šiuo metu geriu stiprią juodą arbatą,su vit.c...sakau,gal nors kiek padės...

Man bendradarbė pasiūlė gerti citrinų sulčių. Sakė truputį skausmą apmalšina. Bjauriausia, kad priepuolio metu apie ką nors valgomą ar geriamą negaliu net pagalvoti. Nėra iš ko vemti. Beje, ar išsivėmus jums nepalengvėja? Man gerokai padeda.
QUOTE(nireglina @ 2006 10 05, 21:01)
Man bendradarbė pasiūlė gerti citrinų sulčių. Sakė truputį skausmą apmalšina. Bjauriausia, kad priepuolio metu apie ką nors valgomą ar geriamą negaliu net pagalvoti. Nėra iš ko vemti. Beje, ar išsivėmus jums nepalengvėja? Man gerokai padeda.
Man irgi ,kai išsivemiu tai ir praeina.O buna,kad vemiu ištisai,nei vaistų negaliu išgert,nes ir jie atgal išeina.

QUOTE(nerciukaz @ 2006 08 17, 16:09)
netycia laikrastyje pamaciau reklama AMIGROLIO, nuejiau ir nusipirkau.tai maisto papildas, kuris geriamas kasdien, na ir ka gi, dabar viskas liuks
pamirsau vemima, ir istisa gulejima tamsoje
patariu pabandyti kas nebandete
ir dar nusipirkau vaistineje MIGRANEl, tai toks piestukas, kuriuo reikia smilkinius patepti, man taj jis nelabai, bet draugej padeda 

merginos, kas turi - parasykit to amigrolio sudeti

O man pavemus, dar labiau galva plysta....
Sianakt neistverus isgeriau ketanov, o tik po to susimasciau, kad dar ir lialiu karteli per nakti krutine maitinu
, tikiuosi nepakenkiau jam
O ka galima vartot maitinant? Man si liga dar tik naujiena, pradejau sirgt tik gimus antram sunui (7 men)
Sianakt neistverus isgeriau ketanov, o tik po to susimasciau, kad dar ir lialiu karteli per nakti krutine maitinu

QUOTE(nerciukaz @ 2006 08 17, 16:09)
netycia laikrastyje pamaciau reklama AMIGROLIO, nuejiau ir nusipirkau.tai maisto papildas, kuris geriamas kasdien, na ir ka gi, dabar viskas liuks
Prieš kelias dienas nutraukė šio vaisto tiekimą.Įdomu kodėl

O aš siūlau jums apsilankyti Kaune antradieniais adresu Putvinskio 49 ir pasidomėti TIANSHI maisto papildais. Jei skauda galva, gal būt reikia kokio kompleksinio gydymo, organizme trūksta mikroelementų. Ten dirba kvalifikuoti konsultantai, manau ne vienai padėtų. Pasakykite, jog jums ten ateiti rekomendavo Valentina.
Nežinau, gal ne čia pataikiau, bet tikrai labai jau daug temų šiame forume ir sudėtinga susirasti, tai gal kuri nors mane nukreips tinkama linkme. Man tikrai - ne migrena (niekada gyvenime tokių problemų neturėjau, todėl esu laiminga). bet kažkoks keistas galvos skausmas kamuoja pastaruoju metu (kokias 2 sav.). Galvos skausmų ir anksčiau esu turėjusi, kuriuos įtakojo aukštas kraujospūdis, sinusitas ar stresas ir pervargimas. Kiekviena iš minėtų priežasčių vis kitokį galvos skausmą priduoda, ir iš jų aš atpažįstu savo sveikatos problemą. Bet šį kartą kažkaip kitaip skausmas panašus į sinusito, bes slogos gi nebuvo, toks bjauriai veriantis prasideda kaktos srityje ir nueina gilyn į į dešinį smegenų pusrutulį, ir taip kartai lyg duria aplink ausį. Labai vargina, sunku susikaupti, naktį nesimiega. Ir taip kartojasi kas keletą dienų, ypač kai šaltesnės dienos. Įdomu, kas tai galėtų būti? Ir kur aš galėčiau pasiskaityti apie kažką panašaus, gal kokių patarimų rasčiau?
Būčiau labai dėkinga
Papildyta:
kažkokią mažą temelę ,,galvos skausmas" jau radau, bet jei kas dar ką nors patarti galėtų, būtų labai labai
Būčiau labai dėkinga

Papildyta:
kažkokią mažą temelę ,,galvos skausmas" jau radau, bet jei kas dar ką nors patarti galėtų, būtų labai labai