Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikutis ne(be)geria mišinuko

Mano irgi nelabai nori mišinuko,tai aš ir nekišu,dabar jis jį geria tik iš ryto pabudęs,o visą dieną maitinamės košytėm
Atsakyti
Pas mus taspats, jau anksciau nelabai gere nei MP nei misinio o dabar visiskas protestas. doh.gif kiekvienas maitinimas kosmaras, vos ne vos sukisu po 100 ml kas tris val bet ir tai per vargus didziausius ji tai juokiasi tai klykia galva suka ir nors tu ka. pradejau duot tyreliu darzoviu ir dar HIPP tu pienisku. Arbatos nedaug bet isgeria po tyreliu. Sakiau bandysiu jau kosyciu duot ir misiniu skiest nes nebeisgaliu tiek kankintis verysad.gif
Papildyta:
Butu smagu jei daugiau mamyciu pasidalintu tokia patirtim
Atsakyti
Ir man panasi problema. jau 6 men. ir bandziau duoti misinuko. nupirkau HIPP2 bet nevalge, tada daviau Tutteli2 bet irgi visai nevalge. nupirkau AVENT buteliuka, gel tas netiko, bet ir vel tas pats... dar banziau duoti Tutelli iki 6men, pirkau maza pakeli paruosta, tai ta valge apie 60 ml.
ir dabar nezianu ar gerai duoti iki 6 men misinuka ar ieskoti kokio kitokio?
gal kas galite patarti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 02 14, 12:20)
mamytės, kur galima įsigyti semper mišinukų? Mačiau, kad yra speciali parduotuvė savanorių pr, o ar yra prekybos centruose? Jei taip, tai kur?

yra maksimose kiek maciau visose
Atsakyti
Musiske nuo 6 men, kai paragavo kosiu, atsisake misiniu isvis, net nakti, bandem ir mieganciai, niekaip neisiulem. Valgem tik pieniska kukuruzu kose, varskes, o gydytoja israse osteocare. Manau, kad vaikai pasirenka patys, kas jiems geriausia. Musiskei nuo misiniu, isbandem visus, ant ranku ir koju buvo demes, net zaizdos. Kai nustojo gert misinius, po menesio oda susitvarke.
Atsakyti
as bandziau 4 rusis misiuku, lyg viena ir patiko, bet tada atsisake buteliuko, vos tik pajaucia nusisuka ir rekia, kartais net ciulptuka nenori imti, turbut galvoja kad vel buteliukas. paskui sumastem nupirkti sulciu ir ipilti i buteliuka, tai kai ziuri televizoriu iseina kartais pagerti. eisiu pas gydytoja irgi pasiklausineti...
Atsakyti
Mano pypliukas irgi atsisako gerti mišinuko iš buteliuko,tai aš iš šaukšteliu pradejau maitinti.Nežinau kodel jis nenori iš buteliuko gerti,gal kas iš mamų žino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 24 balandžio 2008 - 09:49
[FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=blue]
Sveikos mamytes,
mano suneliui 5men.,bet visiskai nenori valgyti misinuku, todel pradejome valgyti koseles.Koseles pradejome valgyti nuo 4men.,nes jau nenorejo misinuku. Vaikui juk kazka valgyti duoti reikia. Didziausia problema - nakti. Prabunda, matau kad alkanas,nes negali uzmigti. Kai tik duodu misinuka zviegia,duodu vandeni geria, bet uz 5min.alkanas ir vel niurzga. Jeigu pasiseka igrusti misinuka, tai isgeria ir toliau giliai uzmiega. Bandziau pakeisti misinuka,bet nepadejo. Dar bandziau ramuneliu arbata su trupuciu medaus, geria, bet uz 5min. niurzga, nes alkanas. Gal kas zinote kuom butu galima pakeisti misinuka. Buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Elliotuko @ 2008 04 30, 13:32)
[FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=blue]
Sveikos mamytes,
mano suneliui 5men.,bet visiskai nenori valgyti misinuku, todel pradejome valgyti koseles.Koseles pradejome valgyti nuo 4men.,nes jau nenorejo misinuku. Vaikui juk kazka valgyti duoti reikia. Didziausia problema - nakti. Prabunda, matau kad alkanas,nes negali uzmigti. Kai tik duodu misinuka zviegia,duodu vandeni geria, bet uz 5min.alkanas ir vel niurzga. Jeigu pasiseka igrusti misinuka, tai isgeria ir toliau giliai uzmiega. Bandziau pakeisti misinuka,bet nepadejo. Dar bandziau ramuneliu arbata su trupuciu medaus, geria, bet uz 5min. niurzga, nes alkanas. Gal kas zinote kuom butu galima pakeisti misinuka. Buciau labai dekinga.

reikia pabandyti naudoti kita.gal jam paprasciausiai nepatinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Gali būti, kad vaikui nepatinka duodamo mišinuko skonis. Pabandyk pakeisti kitu. Arba gali būti, kad duodi per šiltą mišinuką. Pabandyk duoti tik vos vos šiltą, tokį vos ne drungną. Gal tiks. Nes maniškis geria tik drungną, jei per šiltas - spjaudosi. Bet kokiu atveju turi atrasti mišinuką, kurį vaikas gers, nes jis per mažas, kad gertų karvės pieną, net ir skiestą, o vien tik košėmis tokio vaiko maitinti negali. Pienuką jis turi gerti būtinai. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
mums irgi taip budavo, tiesiog nupirkau kita misinuka ir viskas susitvarke,dabar jau 1.3m ir dar vis laaabai megstam misinuka biggrin.gif
Atsakyti
Savo leliui po siai dienai negaliu isiulyti jokio misinuko,visokiu isbandem,spjaudosi ziaugcioja ir viskas blink.gif ,tai musu gydytoja liepe pabandyt jogurto.Patiko,bet turi but su vaisiu tyrele.Manau jei valgo koses,galima nakciai daryt skystesne ir duot gert is buteliuko,gal patiktu?Mano gydytoja irgi tai patare,bet maniskis negeria schmoll.gif
Atsakyti