Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikutis ne(be)geria mišinuko

Šeip man rodos Samper geriausias.Panelytei kurią prižiūriu negalima buvo daug karvės pieno nes išberdavo ją....jai tuo metu buvo 2 metukai.Tada teko pabandyti nemažai mišinuku...ir net pati pasakė kad Samper mišinukas kaip mamytės pienelis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukryte 1 savaites suvalgydavo 50 ml misinuko o dabar 5 men tik 100 ml doh.gif ir ne trupucio daugiau o kartais ir tiek nesuvalgo,nors maitinu kas 3 val doh.gif bent jau kosytes valgo...isbandem daug misinuku mano kaimyne turi tokio pat amziaus dukryte irgi vargsta su tais misinukais doh.gif o jos nei kosiu nevalgo tik sultys patinka
Atsakyti
mano leliui ir neuztekdavo mano pieniuko,pradejau duoti similaka,bet jo negere,dabar duodu aptamili,ir labai geria nes jis saldus yra
Atsakyti
Sveikute mamos, mergytei mano 7 men ir ji visiskai atsisake gerti pienuka!!!!!!!!!!!!Valgo viska, arbatele geria o pienuko nnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeaaaaa. Ar tai blogai, ar butinas vaikeliui pienukas ir ka daryti kad ji vel pradetu ji gerti!!!!!!!!!????????Gal kurios, mamytes ir tokiu problemeliu turejo? Ka darete? Noreciau isgirsti nuomones! g.gif taip pat ir pienisku kosyciu nemegsta. Zodziu kur pienas, ten lupytes kaip surakintos doh.gif doh.gif
Atsakyti
Gal misinuko skonis nepatinka, pabandykite nupirkti lieso pieno, uzvrinti, ir duoti gerti arba misinuka pakeisti mirksiukas.gif Sunku kazka patarti, mes pienuka pradejome gerti nuo 1 metuku, o pries tai sekmingai misini gerem. Budavo dienu, kai isgerdavo labai mazai, bet kitomis dienomis atsigriebdavo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arsua32: 11 vasario 2008 - 13:09
Ir aš siūlyčiau mišinuką pakeisti, o pienuko gal šiuo metu visai neduoti, košes balinti mišinuku.Nieko daugiau negaliu pasakyti, nes tokių bėdų neturėjom.
Atsakyti
Dekui mamytes uz patarimus, bet ir kitu misinuku negeria.Va cia ir problemele.Klausiau gydytojos, tai sake nieko tokio svarbu kad geria arbatele, bet man neramu ar vitaminu jai netruksta, nors valgo ir mesytes tyreles ir bulvyte ir morkytes ir ttt.tt
Atsakyti
Gal tiesiog toks periodas uzejo. Mano vaikas irgi buna atsisako kazka valgyti, o po 1-2 savaiciu vel pradeda.
O gal ir nenori jau misinuko. Pas mano viena pazistama kudykis 9men.atsisake misinuko,jam ir taip uztenka maisto,nes jis labai valgus,nu viska valgo ka be paduotum. Gal ir tavo uztenka maisto kuri gauna.

Taigi nesijaudink, viskas gerai, o del vitaminu tai gauna is kieto maisto visko ko reikia. smile.gif
Atsakyti
Mums taip buvo. Kai suėjo 6 mėn, reikėjo pakeisti mišinuką į tinkantį to amžiaus kūdikiams, o ji ėmė ir atsisakė gerti kitokį nei buvo įpratus doh.gif Daug išbandžiau, kol galiausiai netekusi vilties nustojau jai siūlyti. Tieas, aš pati turėjau pienuko, nedaug, bet vis šis tas. Maždaug apie 8-9 mėn nusprendžiau vėl pabandyti mišinuką. Kadangi ji pas mane mėgsta vaisius, tai nusipirkau Milumil3, galima nuo 8 mėn., ten su vaisiais. Šitą geria iki šiol biggrin.gif
Tai ką būtų galima patarti g.gif Tikriausiai kantrybės ir bandykit atrasti jai skanų mišinuką.
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2008 02 11, 16:47)
Mums taip buvo. Kai suėjo 6 mėn, reikėjo pakeisti mišinuką į tinkantį to amžiaus kūdikiams, o ji ėmė ir atsisakė gerti kitokį nei buvo įpratus doh.gif Daug išbandžiau, kol galiausiai netekusi vilties nustojau jai siūlyti. Tieas, aš pati turėjau pienuko, nedaug, bet vis šis tas. Maždaug apie 8-9 mėn nusprendžiau vėl pabandyti mišinuką. Kadangi ji pas mane mėgsta vaisius, tai nusipirkau Milumil3, galima nuo 8 mėn., ten su vaisiais. Šitą geria iki šiol biggrin.gif
Tai ką būtų galima patarti g.gif Tikriausiai kantrybės ir bandykit atrasti jai skanų mišinuką.

pas mane taip ir buvo pakeiciau ta pati tik kad nuo 6 men butu, ir prasidejo nevalgymai, dabar visai negeria, as ir jau neturiu kantrybes vis kisineti susiciaupia ir viskas.O va milumilo dar ir nebandziau.
Atsakyti
QUOTE(WWWgarba @ 2008 02 11, 15:20)
pas mane taip ir buvo pakeiciau ta pati tik kad nuo 6 men butu, ir prasidejo nevalgymai, dabar visai negeria, as ir jau neturiu kantrybes vis kisineti susiciaupia ir viskas.O va milumilo dar ir nebandziau.

o kokį naudojot ir į kokį pakeitėt?
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2008 02 11, 17:37)
o kokį naudojot ir į kokį pakeitėt?

SIMILAK 1 PAKEICIAU I SIMILAK 2
Atsakyti