Ar dar neprasidėjo darželiuose Rudenėlio šventės. Būtų labai įdomu pamatyt ką gražaus mamytės ir vaikučiai pagamino.

jau prasidejo...sedziu ir ieskau nete kokiu minciu,bet ju tiek dauuuug,kad galva sukasi...
Aš irgi ieškau ko nors
Siaubas, aš visiškai be fantazijos, reikės ką nors kopijuoti

na va..pas mane kaip ta fantazija ir yra,bet kad dirbu slenkanciu grafiku ir kaip tycia iseigines tik po rudenelio sventes,tai reiks panaktineti,kad mazoji turetu ka nusinesti i darzeli...
Mano "nei tai gandras, nei tai viščiukas"

Pagal idėją, turėjo būti stovintis paukščiukas. Bet kai mano vaikinukas jį ėmė apžiūrinėti, supratau, kad darželyje neilgai jis bestovės. Kur kas paprasčiau bus , jei pasodinsiu. Nereiks auklėtojoms daboti, kad kas nenuverstų, o ir vaikai galės apžiūrinėti. Gan tvirtai viskas laikosi.

Pagal idėją, turėjo būti stovintis paukščiukas. Bet kai mano vaikinukas jį ėmė apžiūrinėti, supratau, kad darželyje neilgai jis bestovės. Kur kas paprasčiau bus , jei pasodinsiu. Nereiks auklėtojoms daboti, kad kas nenuverstų, o ir vaikai galės apžiūrinėti. Gan tvirtai viskas laikosi.
QUOTE(Asta @ 2010 09 28, 20:43)
labai grazu

QUOTE(Asta @ 2010 09 28, 20:43)

As irgi padariau,net nespejau nufotkinti,greitai slepiau,nes mazoji labai jau norejo "pazaisti"su "naujais"zaislais...Kazin siandien vakare dar bus tie darbeliai,gal dar speciau isiamzinti,juk pirmas darbelis kaip darem"kartu" su maziuke