Įkraunama...
Įkraunama...

Darbeliai iš daržovių ir vaisių. Ir ne tik

Ar dar neprasidėjo darželiuose Rudenėlio šventės. Būtų labai įdomu pamatyt ką gražaus mamytės ir vaikučiai pagamino. ax.gif
Atsakyti
jau prasidejo...sedziu ir ieskau nete kokiu minciu,bet ju tiek dauuuug,kad galva sukasi...
Atsakyti
Aš irgi ieškau ko nors smile.gif Siaubas, aš visiškai be fantazijos, reikės ką nors kopijuoti blush2.gif
Atsakyti
na va..pas mane kaip ta fantazija ir yra,bet kad dirbu slenkanciu grafiku ir kaip tycia iseigines tik po rudenelio sventes,tai reiks panaktineti,kad mazoji turetu ka nusinesti i darzeli...
Atsakyti
Mano "nei tai gandras, nei tai viščiukas" smile.gif

user posted image

Pagal idėją, turėjo būti stovintis paukščiukas. Bet kai mano vaikinukas jį ėmė apžiūrinėti, supratau, kad darželyje neilgai jis bestovės. Kur kas paprasčiau bus , jei pasodinsiu. Nereiks auklėtojoms daboti, kad kas nenuverstų, o ir vaikai galės apžiūrinėti. Gan tvirtai viskas laikosi.
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2010 09 28, 20:43)
Mano "nei tai gandras, nei tai viščiukas"  smile.gif

labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eegle @ 2010 09 28, 19:47)
labai grazu thumbup.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2010 09 28, 20:43)
Mano "nei tai gandras, nei tai viščiukas"  smile.gif

bigsmile.gif liuks darbelis,kruopstus.

As irgi padariau,net nespejau nufotkinti,greitai slepiau,nes mazoji labai jau norejo "pazaisti"su "naujais"zaislais...Kazin siandien vakare dar bus tie darbeliai,gal dar speciau isiamzinti,juk pirmas darbelis kaip darem"kartu" su maziuke rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Pasidalinsim ir mes savo darbeliais 4u.gif
Si darem pernai, ideja is neto skolinomes
user posted image

O sita siemet, ijungem truputi savo fantazijos. Tik gaila, kad skubotas ir jau i drz pristatytas, si bei ta pataisyciau.. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
mes darem paveiksleli is lapu, ideju sememes is cia
http://www.lutute.lt...otele/7uzd.html

Atsakyti
Atrodo taip paprasta kazka sukurti, o kai susikroveme rudens gerybes ant stalo, nezinojau nuo ko pradeti... Taip ir palikome rytdienai. Ieskosim ideju g.gif
Atsakyti
Sveikos.
Kita savaite musu darzelyje bus svente "Rudens dovanos".
Stai, musu darbelis. biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti