Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno klinikose

Apklausa: Pas kurį gydytoja patartumėte gimdyti? ;) (146 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Gal zinote, ar tikrai Bagušytė nepriiminėja gimdymų, nes kiek supratau, tai nestuke.gif ji konsultuoja vis dar. g.gif
Atsakyti
QUOTE(noira @ 2006 05 22, 10:57)
Gal zinote, ar tikrai Bagušytė nepriiminėja gimdymų, nes kiek supratau, tai  nestuke.gif ji konsultuoja vis dar. g.gif

Taip, nestukes konsultuoja, bet gimdymu nepriimineja schmoll.gif antri metai specializuojasi reprodukcines sistemos sutrikimuose.
Atsakyti
labas visoms, pirma vaikuti gimdziau mazylyje, antra noreciau klinikos. priklausau poliklinikoj, ne klinikose, bet noriu gimdyt ir nuo pat nestumo pradzios ten lankytis, ar dabar galima kur nori ar turi ten specialiai kazkaip prisirasyti, nezinau sios politikos.
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Lexi 04 @ 2006 05 25, 13:42)
labas visoms, pirma vaikuti gimdziau mazylyje, antra noreciau klinikos. priklausau poliklinikoj, ne klinikose, bet noriu gimdyt ir nuo pat nestumo pradzios ten lankytis, ar dabar galima kur nori ar turi ten specialiai kazkaip prisirasyti, nezinau sios politikos.

thumbup.gif tik kauno klinikose ir gimdyti! Aš pati asmeniškai atvažiavau iš Vilniaus susitarus su Černium,tai gimdymo net nespėjau normaliai ir pajust.Jam buvau šauniausia,geriausia,stipriausia.Tuo labiau,kad naujos gimdyklos(kaip filmuose)O dėl sąlygų eik tiesiai į konsultaciją ir prisiregistruok.SĖKMĖS thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaitė @ 2006 05 25, 16:12)
thumbup.gif  thumbup.gif
thumbup.gif tik kauno klinikose ir gimdyti! Aš pati asmeniškai atvažiavau iš Vilniaus susitarus su Černium,tai gimdymo net nespėjau normaliai ir pajust.Jam buvau šauniausia,geriausia,stipriausia.Tuo labiau,kad naujos gimdyklos(kaip filmuose)O dėl sąlygų eik tiesiai į konsultaciją ir prisiregistruok.SĖKMĖS thumbup.gif  thumbup.gif

as ir noriu gimgyti ten antra leliuka, bet ar neisregistruos is tos poliklinikos kur dabar esu registruota, nenoreciau kad taip butu.bet as ir manau gal pirma konsultacija bus mokama o poto viskas gerai???
Atsakyti
QUOTE(Lexi 04 @ 2006 05 26, 12:44)
as ir noriu gimgyti ten antra leliuka, bet ar neisregistruos is tos poliklinikos kur dabar esu registruota, nenoreciau kad taip butu.bet as ir manau gal pirma konsultacija bus mokama o poto viskas gerai???

Tikrai neišregistruos,nes aš pati dabar prisiregistravus Vilniuj.Gimdyti dabar galima kur tik nori,o ir esi nėščiųjų įskaitoj.
Atsakyti
QUOTE(Lexi 04 @ 2006 05 26, 12:44)

Jei nusprestumei ten lankytis visa nestuma, tai tave priregistruotu prie Kliniku seimos klinikos, nors pats nesciuju sekimas vyksta Moteru konsultacijoje (man taip buvo, po gimdymo turejau vel per nauja savo seimos klinikoje prisiregistruoti), bet jei vaziuosi tik gimdyti, tai manau, kad nepriregistruoja.
Atsakyti
QUOTE(eglaitė @ 2006 05 25, 17:12)
thumbup.gif  thumbup.gif
thumbup.gif tik kauno klinikose ir gimdyti! Aš pati asmeniškai atvažiavau iš Vilniaus susitarus su Černium,tai gimdymo net nespėjau normaliai ir pajust.Jam buvau šauniausia,geriausia,stipriausia.Tuo labiau,kad naujos gimdyklos(kaip filmuose)O dėl sąlygų eik tiesiai į konsultaciją ir prisiregistruok.SĖKMĖS thumbup.gif  thumbup.gif

O kodel tu nenorėjai gimdyti Vilniuj? Ten mano manymu turetu buti dar geresnes salygos. g.gif
Tai tu Vilniuj,ar Kaune gyveni? Ir kaip suprantu visa nėštuma lankeisi pas vieną gydytoją,o gimdei pas Černių?
Atsakyti
Labutis,
as esu is Lazdiju, bet teko gimdyti Kaune ir esu labai patenkinta. Mano vaikeliui i si pasauli ateiti padejo daktaras Abraitis. Tai zmogus, kuriam liksiu dekinga visa gyvenima. Esu super stambi, visi daktarai, Kaune, sake, kad pati niekaip nepagimdysiu, buvau jau susitaikius su mintim, kad teks operuoti. Abraitis vienintelis, kuris mane palaike ir apie jokia operacija net nekalbejo. Tai pats silciausias, geriausias zmogus, daktaras. Jeigu pradejo darba, tai pabaigia iki galo. Labai jam aciu.
Atsakyti
QUOTE(evelite @ 2006 05 28, 14:25)
O kodel tu nenorėjai gimdyti Vilniuj? Ten mano manymu turetu buti dar geresnes salygos. g.gif 
Tai tu Vilniuj,ar Kaune gyveni? Ir kaip suprantu visa nėštuma lankeisi pas vieną gydytoją,o gimdei pas Černių?

Dabar aš gyvenu Vilniuje,vaikščiojau į Antakalnį.Iš pat pradžių net negalvojau apie Kauną(esu kaunietė),bet kai pradėjau domėtis kur gimdyti,apvaikščiojus Antakalnį,VGN IR PAMAČIUS GIMDYKLAS KMUK iš karto dingo visi klausimai.Tuo labiau kai pasakiau gydytojai ,ji pasakė net negalvočiau jeigu turiu galimybę.
Atsakyti
nesinori man "deti" ant taip visu giriamos bagusytes, bet mano nuomone apie ja svelniai tariant ne kokia. Nors as dar tik 4 men. kaip nestuke.gif , bet jau nuo 7 savaites nuejusi pas ja nestumui patikslinti bandziau tartis nuolatiniai prieziurai ir po to be abejo gimdymui. Taciau isgirdau atsakyma, kad cia ne miskas ir gydytoju daug yra, todel ir nieko nesiruosia tartis. Gal galvojo, kad liksim skolingi? Deja labai klydo. Is jos puses butu daug saziningiau pasisakyti, kad jau nebepriimineja gimdymu g.gif .
Siaip gal dar butu pakenciamas toks jos pasakymas, bet... Padarius tyrimus paaiskejo, kad turiu kazkokiu problemu su inkstais. O kadangi, kaip minejau, tuo metu mums buvo tik 9 savaiteles, tai teko laukt iki tol kol praeis 12 savaiciu, kad butu galima pradet gydyma. Aisku as labai pergyvenau, juk cia mano pirmas nestumas ir labai lauktas, todel nusigandau, nors to jai neparodziau. O ji tik tiek tepasake, jei nepersileisit, ateikit po 12 savaites, skirsim gydyma. Va tau ir svelnumas, kazkaip netaktiska schmoll.gif . Po tokiu zodiu teko begt kuo toliau ir net neatsisukant. Gaila, bet net ir noras gimdyti klinikose praejo schmoll.gif . Dabar turiu kita, nuostabia gydytoja, kuri labai rupinasi niekada nepamirsta, musu pasverti, pamatuoti ir visas kitas butinas proceduras atlikti. (Iki 3 men. to bagusyte nesugebejo padaryt, nors svastykles kabinete stovi). Jau nekalbu apie tai, kad pastoviai teiraujasi kaip savijauta ir prireikus reikalui galiu bet kada jai paskambinti thumbup.gif . Manau toks ir turetu buti medikas. Juk priziuri ne viena, bet du... biggrin.gif
Atsakyti
Jūja, kas liecia gimdyma, tai pritariu Tau, kad ji isliko abejinga tam, ko klausiau: "ar priiminejate gimdymus?" man to uzteko ir daugiau jos to nebeklausiu. pasikliauju patikimu zmoniu atsiliepimais ir savo nuojauta ax.gif
Del viso kito - prieziuros, demesingumo, pan. tikrai negaliu skustis - pati matuoja spaudima, lialiaus tonus klauso, pan. vienzo, mano nuomone apie ja thumbup.gif
Dar vienas dalykas: pagal nauja tvarka ne problemines nestukes turi priziureti seimos gydytojas, tad MK ginekologems kaip ir nepriklauso to daryt. bet susitarus juk viskas imanoma 4u.gif
Atsakyti