nesinori man "deti" ant taip visu giriamos bagusytes, bet mano nuomone apie ja svelniai tariant ne kokia. Nors as dar tik 4 men. kaip

, bet jau nuo 7 savaites nuejusi pas ja nestumui patikslinti bandziau tartis nuolatiniai prieziurai ir po to be abejo gimdymui. Taciau isgirdau atsakyma, kad cia ne miskas ir gydytoju daug yra, todel ir nieko nesiruosia tartis. Gal galvojo, kad liksim skolingi? Deja labai klydo. Is jos puses butu daug saziningiau pasisakyti, kad jau nebepriimineja gimdymu

.
Siaip gal dar butu pakenciamas toks jos pasakymas, bet... Padarius tyrimus paaiskejo, kad turiu kazkokiu problemu su inkstais. O kadangi, kaip minejau, tuo metu mums buvo tik 9 savaiteles, tai teko laukt iki tol kol praeis 12 savaiciu, kad butu galima pradet gydyma. Aisku as labai pergyvenau, juk cia mano pirmas nestumas ir labai lauktas, todel nusigandau, nors to jai neparodziau. O ji tik tiek tepasake, jei nepersileisit, ateikit po 12 savaites, skirsim gydyma. Va tau ir svelnumas, kazkaip netaktiska

. Po tokiu zodiu teko begt kuo toliau ir net neatsisukant. Gaila, bet net ir noras gimdyti klinikose praejo

. Dabar turiu kita, nuostabia gydytoja, kuri labai rupinasi niekada nepamirsta, musu pasverti, pamatuoti ir visas kitas butinas proceduras atlikti. (Iki 3 men. to bagusyte nesugebejo padaryt, nors svastykles kabinete stovi). Jau nekalbu apie tai, kad pastoviai teiraujasi kaip savijauta ir prireikus reikalui galiu bet kada jai paskambinti

. Manau toks ir turetu buti medikas. Juk priziuri ne viena, bet du...