Sveikos, o man tai kas nakti taip maudzia gimda, kad paryciai sunku net miegoti buna... O apie apsivertima ant kito sono net pagalvoti negaliu. Nors dienos metu jauciuosi labai gerai. Buvau vakar pas gydytoja, tai ji pasake, kad gimdymo pozymiu dar nera, tik kaklelis suminkstejes. Taciau jei dar menesi laiko reikes tokius skausmus kesti, tai jausmas nekoks...
nu man vakar labai skausmingi spazmai buvo uzeje pilvo apacioj ir taip apie 1,5 valandos, vyras jau norejo i ligonine vezt, bet pagulejau ir praejo, tai nuo to laiko sunkiai vaikstau pilvo apacia tokia skausmingesne pasidare, net nan ar cia buvo paruosiamieji ??
nenoriu lekt vis pas gydytoju del kiekvieno diegliuko

Netikrieji saremiai yra nereguliarus. bet siap jie tokie pat kaip ir tikrieji, pilvukas sukieteja ir maudzia.
man jau yra jie. pastebejau kad dazniausiai vakarais ir naktim kai pavargstu. pilvas kietas pasidaro ir skausmas stiprus suriecia. ir taip kokius tris kartus.nemalonu, nes vis pagalvoju kad gali tekt i ligonine vaziuot o baisiai ten nenoriu
bet.. paguliu ir praeina.tai bent tiek.
as patarciau jum visad uzejus skausmam sekt juos su laikrodziu, saremiai tikri bus daznejantys, pradzioj gali but kas 15min, paskui kas 10, 8... ir ttt.
ir buna kaip rasot tokie diegliai makstyje, va cia man isties neramu, kad kaklelis nesiveria kartais.. dar per anksti gi mums
man jau yra jie. pastebejau kad dazniausiai vakarais ir naktim kai pavargstu. pilvas kietas pasidaro ir skausmas stiprus suriecia. ir taip kokius tris kartus.nemalonu, nes vis pagalvoju kad gali tekt i ligonine vaziuot o baisiai ten nenoriu

as patarciau jum visad uzejus skausmam sekt juos su laikrodziu, saremiai tikri bus daznejantys, pradzioj gali but kas 15min, paskui kas 10, 8... ir ttt.
ir buna kaip rasot tokie diegliai makstyje, va cia man isties neramu, kad kaklelis nesiveria kartais.. dar per anksti gi mums

QUOTE(brigitaaa @ 2008 01 02, 18:32)
nu man vakar labai skausmingi spazmai buvo uzeje pilvo apacioj ir taip apie 1,5 valandos, vyras jau norejo i ligonine vezt, bet pagulejau ir praejo, tai nuo to laiko sunkiai vaikstau pilvo apacia tokia skausmingesne pasidare, net nan ar cia buvo paruosiamieji ??
nenoriu lekt vis pas gydytoju del kiekvieno diegliuko

O aš patarčiau nuvažiuot pasitikrint

QUOTE(Inex @ 2008 01 02, 16:03)
O aš patarčiau nuvažiuot pasitikrint
Ir nebijok nuvažiuot per anksti...čia jų darbas žiūrėt ar laikas ar ne. Man reguliarių sąrėmių nebuvo-užeidavo, o paskui po 4-5 val.nurimsdavo... negalėdavau paeit
O kai nuvažiavau, tai iš karto paguldė į gimdyklą. Beje, į gimdymo pabaigą nukrito virkštelė ir teko skubiai daryt cezarį. Baisu ir pagalvot kas būtų jei tuo metu bučiau namie
Nenoriu gasdint, noriu tik pasakyt, kad geriau 100 kart nuvažiuot pasitikrint, negu paskui graužt save. Tiesiog nuvažiuok
Linkiu sėkmingo gimdymo
(Ir prisimink-kiekvienai viskas vyksta skirtingai-neprisitaikyk sau mano istorijos
)

QUOTE(brigitaaa @ 2008 01 03, 15:24)

Sėkmės tau

Sveikos mergaites,
kaip suprasti, ar cia gimda susitraukineja ar netikri saremiai? Ar cia tas pats? Kazkaip pati nebesuprantu..... Man daznai uzeina, kad suspaudzia visa pilva, o paskui atleidzia. Taip turi buti????
kaip suprasti, ar cia gimda susitraukineja ar netikri saremiai? Ar cia tas pats? Kazkaip pati nebesuprantu..... Man daznai uzeina, kad suspaudzia visa pilva, o paskui atleidzia. Taip turi buti????
nu va siandien buvau pas gine, uzrase lialiuko sirdies tonus, sake viskas gerai
dabar tik lieka laukti kada sugalvos lialius gimt, o del tu diegliuku, gimdos susitraukinejimu sake taip turi but, nes tai paruosiamieji saremiai, bet ui kokie jie nesaldus

QUOTE(ajuka @ 2008 01 02, 15:31)
Netikrieji saremiai yra nereguliarus. bet siap jie tokie pat kaip ir tikrieji, pilvukas sukieteja ir maudzia.

nu aš tundra tikrai tada

tai kai pilvas kietas kaip obuoliukas ir maudžia tai čia vadinasi sąrėmis?
o jeigu ta būsena būna - na koky 10-20 min pastoviai....
paskui praeina ir praeina.... ir taip dienoj kelis kartus :mauastau:
o tas dieglys lyg makstyje - as tai maniau, kad lelius ten kazkur "pasispardo"

man kazkur nuo 8 men. pamaudzia pilvo apacia kaip per mm, kartais silpniau, kartais stipriau, bet jokiu intervalu, tiesiog istisinis maudimas, ir labai nustebau, kai gyd. pasake, jog cia ir yra paruosiamieji saremiai...

QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 01 07, 22:22)

nu aš tundra tikrai tada

tai kai pilvas kietas kaip obuoliukas ir maudžia tai čia vadinasi sąrėmis?
o jeigu ta būsena būna - na koky 10-20 min pastoviai....
paskui praeina ir praeina.... ir taip dienoj kelis kartus :mauastau:
o tas dieglys lyg makstyje - as tai maniau, kad lelius ten kazkur "pasispardo"

jo, tai jau saremis

QUOTE(maman8 @ 2007 10 22, 17:14)
kazin kaip turetu skaudeti kai paruosiamieji saremiai, kaip per menesines, pilvo apacia? man praeita nakti taip nezmoniskai diege desne pilvo puse kad nezinojau kur detis, ir taip truko kokias dvi valandas su kokiu pora minuciu pertraukom. ar kam panasiai nutike? nes bijau vel pajust ta skausma
MAN BUVO PANASIAI PER PASKUTINI NESTUMA,jau net pagalvojau gydytojai skambint,bet kaip tai nurimo...o saremiai tie netikri- bent jau man visada pilvas sukietedavo,pasidarydavo kaip akmeninis