QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 14, 16:07)
gal ne prie antrųjų patiekalų, bet pakalsusiu ką doro eina paadryt iš šaldytų trintų braškių?
Blynai su braskiu idaru, visokie pyragai, gerimas su braskemis, su jogurtu valgyti galima sumaisius, ant surio deti......................
Papildyta:
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 01 14, 16:52)
Gal ir ne į temą pasisakysiu, bet už tai, kad iš trintų šaldytų uogų yra mažiau variantų ką gaminti, aš tokių niekada nešaldau. Šaldau tik sveikas uogas - į arbatą, želė, kompotą išvirti, saldžią sriubą... O iš trintų...Blynams padažas, gal dar į pyragą kokį įdėt. Geriau jau šaldyti sveikas uogas, o norint jas bus galima ir sutrinti
O sveikas uogas reikia dar mokėti ir šaldyti, nes aš ne kartą blogai sušaldžiau ir jos ištirpę tokios patižę būna ir skonį praranda, tai aš geriau renkuosi trintas uogas.