lauksiu patarimu, nes nesinori ismesti lauk
ka galima su jogurto buteliuku didesniu nuveikti (vysniu su sokolado gabaliukais skonio), taip nesinori kazkodel paprastai valgyti. sakau gal ka saldaus galikma juo sutepri (na kai tepame pvz vaflius su kondensuotu pienu)
lauksiu patarimu, nes nesinori ismesti lauk
lauksiu patarimu, nes nesinori ismesti lauk
gal kas galetu patart, kaip sunaudot balio likucius
. Turiu truputi vakaryksciu keptu saslyku, keptos vistienos (irgi truputis) ir liko virtu ryziu. viska sumesciau su darzovemis kokiomis ir butu troskinukas, tik kazi ar valgomas
. dabar galvoju, o ryziai ar i tema butu
. Mano seimyna troskinius tik su bulvem valgydavo ir niekada su ryziais nemakalavau. Gal kuri turi kokiu minciu
QUOTE(huga @ 2012 09 24, 12:34)
gal kas galetu patart, kaip sunaudot balio likucius
. Turiu truputi vakaryksciu keptu saslyku, keptos vistienos (irgi truputis) ir liko virtu ryziu. viska sumesciau su darzovemis kokiomis ir butu troskinukas, tik kazi ar valgomas
. dabar galvoju, o ryziai ar i tema butu
. Mano seimyna troskinius tik su bulvem valgydavo ir niekada su ryziais nemakalavau. Gal kuri turi kokiu minciu 
Išeis labai skanus plovas. Visada jei lieka šašlykų ar ant grotelių keptos mėsos, darau plovą. Ir man labai skanu supjausčius pora gabaliukų šašlyko, ant jo kepti kiaušinį
QUOTE(huga @ 2012 09 24, 11:34)
gal kas galetu patart, kaip sunaudot balio likucius
. Turiu truputi vakaryksciu keptu saslyku, keptos vistienos (irgi truputis) ir liko virtu ryziu. viska sumesciau su darzovemis kokiomis ir butu troskinukas, tik kazi ar valgomas
. dabar galvoju, o ryziai ar i tema butu
. Mano seimyna troskinius tik su bulvem valgydavo ir niekada su ryziais nemakalavau. Gal kuri turi kokiu minciu 
As daryciau ryziu uzkepele
QUOTE(Maze199 @ 2012 09 24, 15:04)
Išeis labai skanus plovas....
su plovu mintis gera, bet ar tiks jau virti ryziai, bijau, kad jie gali gadinti reikala, jeigu butu ne virti butu gal geriau
SunGuru, suintrigavai su ta uzkepele, bet neatidaro nuorodos
QUOTE(huga @ 2012 09 24, 12:24)
su plovu mintis gera, bet ar tiks jau virti ryziai, bijau, kad jie gali gadinti reikala, jeigu butu ne virti butu gal geriau
SunGuru, suintrigavai su ta uzkepele, bet neatidaro nuorodos
SunGuru, suintrigavai su ta uzkepele, bet neatidaro nuorodos
http://www.mamosrece...uzkepele-2.html gal sitaip atsidarys
QUOTE(SunGuru @ 2012 09 24, 15:35)
Huga- iš kokių ryžių Jūs tuomet darote plovą, jei manote, kad virti netiks?
Visada, jei garnyrui verdu ryžius, ir jei lieka, jie būna panaudoti plovui.
Visada, jei garnyrui verdu ryžius, ir jei lieka, jie būna panaudoti plovui.
QUOTE(Maze199 @ 2012 09 24, 16:50)
Huga- iš kokių ryžių Jūs tuomet darote plovą, jei manote, kad virti netiks?
Visada, jei garnyrui verdu ryžius, ir jei lieka, jie būna panaudoti plovui.
Visada, jei garnyrui verdu ryžius, ir jei lieka, jie būna panaudoti plovui.
As visada naudoju nevirtus ryzius plovui
QUOTE(huga @ 2012 09 24, 13:34)
gal kas galetu patart, kaip sunaudot balio likucius
. Turiu truputi vakaryksciu keptu saslyku, keptos vistienos (irgi truputis) ir liko virtu ryziu. viska sumesciau su darzovemis kokiomis ir butu troskinukas, tik kazi ar valgomas
. dabar galvoju, o ryziai ar i tema butu
. Mano seimyna troskinius tik su bulvem valgydavo ir niekada su ryziais nemakalavau. Gal kuri turi kokiu minciu 
arba plovas arba pica ir varskes apkepas su ryziais
QUOTE(huga @ 2012 09 24, 13:09)
Tikuosi patiks, nes mes labai megstam uzkepeles
QUOTE(huga @ 2012 09 24, 14:18)
As lygiai taip pat, tik nevirtus. I puodo dugna pritarkuoju morku ir pridedu pjaustyto svoguno, tada supilu truputi apkepta mesa, uzberiu ryzius, uzpilu verdanciu vandeniu ir verdu uzdengus nemaisydama, tik ant pacios pabaigos permaisau, paragauju, jei truksta prieskoniu pridedu






