
Ewacka- ačiūūū

QUOTE(regna @ 2012 09 07, 14:52)
Ingauk,
Is cukinijos galima issivirti trinta sriuba su paukstiena,galima issikepti skanu pyraga,omletas skanus su cukinija,troskini darzoviu,uogiene issivirti su svarainiais.
Is cukinijos galima issivirti trinta sriuba su paukstiena,galima issikepti skanu pyraga,omletas skanus su cukinija,troskini darzoviu,uogiene issivirti su svarainiais.
apie sriuba nepagalvojau




QUOTE(ewacka @ 2012 09 07, 14:58)
kazkada taip dariau bet man nelabai

QUOTE(AkvileZ @ 2012 09 07, 19:32)
aciu

QUOTE(ingauk @ 2012 09 07, 15:27)
ka galima pasidaryt is cukinuju apart blynu kurie jau atsibode ir jas idaryt, o ju tokiu as pati nevalgau, man neskanu, daugiau nesugalvoju ka su jom veikti 

aš dedu į kugelį, mažesnę pusę cukinijų masės ir bulvės. Man patinka skystas, tai toks pats tas. Ir cukinija nesijaučia, ir kugelis labai skanus
QUOTE(lolichka @ 2012 09 09, 00:15)
aš dedu į kugelį, mažesnę pusę cukinijų masės ir bulvės. Man patinka skystas, tai toks pats tas. Ir cukinija nesijaučia, ir kugelis labai skanus
pritariu:) As labai megstu cukiniju-krapu sriuba:)
QUOTE(ingauk @ 2012 09 08, 17:13)
apie sriuba nepagalvojau
, del pyrago buvo minciu bet vietoj obuoliu manau gal butu ir visai nieko
omletai ir troskiniai pas mus nevalgomi apart manes tai del saves vienos nedarysiu tikrai
del uogienes irgi tokiu minciu nebuvo o ir nevalgomos ypatingai jos pas mus 
aciu




aciu

Cukiniju tortas labai skanu.Susiraskit forume

aciu mergaites uz patarimus


Merginos, ka sukonstruot is brie surio? Vienas jis ar su vynuogem neskanu, o daigiau kazkokiu patikrintu ir skaniu receptu as nezinau

QUOTE(Bridz
@ 2012 09 12, 14:28)

Merginos, ka sukonstruot is brie surio? Vienas jis ar su vynuogem neskanu, o daigiau kazkokiu patikrintu ir skaniu receptu as nezinau
Pakapokit riesutus, dekit medaus, rozmarino, ciobrelio, ismaisykit. Ant kepimo popieriaus ar folijos dekit puse riesutu mases ant jos suri(odele ipjaukit) ir vel riesutus. Viska uzlankstykit ir kepkit orkaitej kartu su riekelemis pjaustytu prancuzisku batonu apteptu alyvuogiu aliejumi (dar galima uzdeti kokio ciobrelio sakele) kol batonas paskrus. O valgant reikia ant batono deti surio rielele ir uzberti riesutais. Puiki uzkandele prie vyno

QUOTE(AkvileZ @ 2012 09 12, 15:57)
Pakapokit riesutus, dekit medaus, rozmarino, ciobrelio, ismaisykit. Ant kepimo popieriaus ar folijos dekit puse riesutu mases ant jos suri(odele ipjaukit) ir vel riesutus. Viska uzlankstykit ir kepkit orkaitej kartu su riekelemis pjaustytu prancuzisku batonu apteptu alyvuogiu aliejumi (dar galima uzdeti kokio ciobrelio sakele) kol batonas paskrus. O valgant reikia ant batono deti surio rielele ir uzberti riesutais. Puiki uzkandele prie vyno 

Net neabejoju kaD gaunasi labai skanuskanu, tik ar galima ja viena valgyti? Nes as maitinu, tai alkoholio net I burna neimu

QUOTE(Bridz
@ 2012 09 12, 16:10)

Net neabejoju kaD gaunasi labai skanuskanu, tik ar galima ja viena valgyti? Nes as maitinu, tai alkoholio net I burna neimu
Tai žinoma

Stovi šaldytuve šviežios dešrelės. Tos storosios. Gal patartumėte kaip jas skaniai paruošti? Kad būtų greita, nebrangu ir skanu.

QUOTE(Maze199 @ 2012 09 15, 15:39)
Stovi šaldytuve šviežios dešrelės. Tos storosios. Gal patartumėte kaip jas skaniai paruošti? Kad būtų greita, nebrangu ir skanu. 

Kept lauke ant zariju, man jos pacios skaniausios taip keptos. Daug skaniau uz visas rukytas
