Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kada įvedamas "kietas" maistas?

QUOTE(Izaa @ 2009 01 11, 16:44)
paaiskinkit prasau kaip jus suskaiciuojat kiek ml suvalgo bulves morkyte... g.gif ar jus primaitinat is buteliuko arsauksteliu??? mano vaikiukui dar tik keli men tad noriu suzinto kas ir kaip vyksta, kol kas dar neiisivaizduoju doh.gif

na aš tai visada į buteliuką supilu tą pagamintą daržovienę, kad žinočiau kiek ml yra mirksiukas.gif bet maitinti reikia tik šaukšteliu, jokiu būdu nei iš buteliuko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Izaa @ 2009 01 11, 16:44)
paaiskinkit prasau kaip jus suskaiciuojat kiek ml suvalgo bulves morkyte... g.gif ar jus primaitinat is buteliuko arsauksteliu??? mano vaikiukui dar tik keli men tad noriu suzinto kas ir kaip vyksta, kol kas dar neiisivaizduoju doh.gif

Tikrai taip, kosytes tik su sauksteliu reikia maitinti. O kas del kiekio, tai dar gali naudoti pirktiniu tyreliu indelius, ant kuriu nurodyti ml mirksiukas.gif
O siaip, jeigu nieko blogo nera, t.y. svoris auga normaliai ar kitokiu negalavimu nera, tai galit neskubeti su primaitinimu smile.gif
Atsakyti
as irgi su primaitinimais nelinkusi skubeti smile.gif nebent jei gydytoja liepia smile.gif
Atsakyti
planuoju nuo 6 men pradeti smile.gif
Atsakyti
As pradejau primaitinti nuo 5 men. ir sav. Duodu tiek kiek valgo. Kai nebenori pradeda muistytis.
Atsakyti
Na ka ir as esu primaitinimu auka verysad.gif ,liepe daktare duoti mazgei morkyciu po truputi,nors auga gerai,pienelio turiu,bet paklausiau,tai viena diena daviau sauksteli,antra du,trecia diena jau nekakojo,ketvirta jau nedaviau,vis dar nekakojo,o penkta diena pradejo raitytis,steneti,verkti,idejau muiliuko,tai paverke ir issitustino,kietai kietai,o galia zaliai su putom ir po valandos vel zaliaiom putom dare g.gif zodziu nusprendziau,kad daugiau jokiu primaitinimu,obuoliuko duosiu,bet ne kosiu doh.gif
Atsakyti
Na, tai dar matyt reiškia, kad pačiai nereikia, per jautrus pilvukas.
Atsakyti
Vakar daviau sauksteli slyvu tyreles,tai pakakojo mazoji thumbup.gif ,bet siandien jau tik MP ir vel nieko,per tas morkas visai isejom is grafiko,pilvuka vis dar pucia, verysad.gif, daviau vakare obuoliuko,ziuresim,kaip bus rytoj unsure.gif
Atsakyti
Nuo 4men., kasdien duodavau po laseli morku sulciu, po keliu dienu obuoliu sulciu. Paskui kai adaptavomes ir alergijos nepastebejau, daviau trinta obuoliuka, veliau darzoviene. Pirktines tyreles jam labiau patiko.
Nuo 5men. ir 1sav. jau valgome kiekviena diena (jei niekur neisvaziuojame) koses. Kaip uzpilamas taip ir pacios gamintas. Uzpilama valgom HIPP ir Milupa "Labos nakties" ryziu-kukuruzu. Mazyliui labai patinka. Taip pat ir pati gaminu, ryziu (reciau, nes kietina vyduriukus) arba avizine kosyte. Kartais dedu vaisius i kosyte, vaikas mieliau valgo.
Arbatu, sulciu ir vandenuko negeriam. Kazkaip nera poreikio, manau misinuko atsigert uztenka.
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2009 01 17, 22:34)
Vakar daviau sauksteli slyvu tyreles,tai pakakojo mazoji  thumbup.gif ,bet siandien jau tik MP ir vel nieko,per tas morkas visai isejom is grafiko,pilvuka vis dar pucia, verysad.gif, daviau vakare obuoliuko,ziuresim,kaip bus rytoj  unsure.gif

Tai gal nereikėjo duoti obuoliuko, jei pilvuką dar pučia... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2009 01 17, 22:34)
Vakar daviau sauksteli slyvu tyreles,tai pakakojo mazoji  thumbup.gif ,bet siandien jau tik MP ir vel nieko,per tas morkas visai isejom is grafiko,pilvuka vis dar pucia, verysad.gif, daviau vakare obuoliuko,ziuresim,kaip bus rytoj  unsure.gif

Patarciau isvis dar nieko neduoti, juk pastebejot, kad dar maziukei ne laikas ragauti kitoki maista, pats jos organizmas parode tai ax.gif Valgot MP, tai ir valgykit toliau, spesit dar prisiragauti visko 4u.gif
Atsakyti
nuo 5mėn.primaitinu,nes mano lelius gan mažiukas ira 4u.gif
Atsakyti