Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kada įvedamas "kietas" maistas?

QUOTE(Brigitte @ 2009 03 17, 00:11)
unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif kad mano dukra kai 5men. sukako svere 6.1kg, o ugis 63 cm, bet pagal tuos svorio - ugio grafikus kur ligos istorijoj yra, tai ji dar nei per lengva nei per maza buvo  schmoll.gif Teisingai Košė-Malošė issireiske - ne parselius gi mesai auginam  drinks_cheers.gif
As pati nuo 5.5 men pradejau po sauksteli darzovienes duot ragaut. Nelaukiau tu rekomenduojamu 6men sukakties, nes mano mergina labai jau dideli nora pradejo rodyt suaugusiuju maista valgyt dar vos 4.5men budama  rolleyes.gif

jo. doh.gif ,del tu 3.5men,6kg. doh.gif ,ir dar primaitint as v soke doh.gif .mes iki5.5men.tik MP ir dabar diena tik darzoviene duodu ,valgom skaniai,bet gert nieko nepriverst doh.gif ,galvoju duot is puodelio bet vis dar rankos nedaeina lotuliukas.gif .atminties visai nebeliko doh.gif ,net dideli lapa paemiau kar vit D3 duot nepamirsciau,pagalvoju ir pamirstu,o dabar guli ant stalo ir pamirst neduoda blush2.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Obuoliuko daviau paragaut 4.5 mėn, o košytes pradėjom pamažu skanaut nuo 5.5mėn.
Atsakyti
sveikos mamyutes 4u.gif
turiu toki klausimeli ax.gif mano maziui yra 15 sav, maitinu ji misinuku nuo pat gimimo, bet paskutine savaite labai pradejo atpylineti po kiekvieno maitinimo unsure.gif , tai pradejau galvot gal jam jau laikas butu duot kosytes g.gif . Gal kas susidurete su tokia situacija ir galetumete ka man patart ax.gif .
aciu isanksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarak @ 2009 03 19, 12:32)
sveikos mamyutes 4u.gif
turiu toki klausimeli ax.gif  mano maziui yra 15 sav, maitinu ji misinuku nuo pat gimimo, bet paskutine savaite labai pradejo atpylineti po kiekvieno maitinimo unsure.gif , tai pradejau galvot gal jam jau laikas butu duot kosytes g.gif . Gal kas susidurete su tokia situacija ir galetumete ka man patart ax.gif .
aciu isanksto 4u.gif

Nemanau, kad del to jog atpilineja laikas kosytem. Kai pradedi duoti kosytes vaikas kiek zinau taip pat atpilineja(pradzioj). Siaip su savo gydytoja turi pasitarti kada pradeti damaitinti papildomai. Kiek zinau tai nuo 4 men jau galima pratinti prie kitokio maistelio smile.gif Galbut atpilineja delto, kad vaikelio zarnynas vis kaiciasi, formuojasi. Viskas susitvarkys
Atsakyti
maitinu MP, kosytes pradejom ragauti nuo 5.5 men mirksiukas.gif
Atsakyti
ash turiu tokia nuomone - iki kol kankina pilvo diegliukai, tol, manau, papildomo maistelio ivest nereiketu, nes pus pilvuka dar labiau schmoll.gif
mum 3 men, pilvukas nebe labai kamuoja, bet dar buna uzeina (labai padeda pankoliu arbatele, bet ja mes geriam kiekviena diena ir ji puikiai veikia) smile.gif
labai tikiuosi, kad iki 4 menesiu pilvo diegliukai visai praeis ir bandysim kosheles ax.gif
Atsakyti
Mums trys men ir 1 sav. Valgom kas 5 val. Siaip pastebejau, kad jai nuolat bloga. Atsirugsta, bet turbut nepilnai. Vis blaskosi muistosi. Galvoju gal del skysto maisto, gal jei pradesiu duoti kanors papildomai, tai nebus taip bloga. Maitinu misinuku. Ketinu nuo keturiu men. duoti kanors paragaut papildomai.
Atsakyti
O mums yra 4,5 men., tai mes valgom tik koseles, ryte pieniskos milupos koseles, per pietus darzoviu kosele (bulve+morka), pavakary - avizu kosele, o pries miegeli Ryziu-kukuruzu kosele, na ir per diena arbateles kiek nori geria.
Mano mazylis misineliu jau nuo 4men nebevalgo, kai tik duodu taip jis rekia, maniau kad netinka misinelis, isbandziau visokiu, netiko, rekia ir viskas, tai viena mama sako kad jis nori jau normalaus maisto. Tai va misineli naudoju tik avizu kosytes gamybai, na taip pat dar paskaninu darzoviu kosyte. rolleyes.gif
Atsakyti
mums iskilo panasi problema.pradejau duoti paragauti koses,jau 3-ia diena,kai daviau 3-4saukstelius,mergyte atsisake valgyt pieniuka schmoll.gif

kose gerai,o pieniuko ne i burna,klykia,rekia...tai tik vakare kai jau isalko suvalge.ir nakti valge,tai dabar arteja pietus ir bijau ta kose duot.vel pieno nevalgys g.gif

kosyte bandem bulve su obuoliu,o siaip aptamil 1 geriam,nes MP jau menuo kaip neturiu.bet kol koses nepradejom tai tas misinukas labai gerai buvo thumbup.gif
Atsakyti
Nuo kada jums jūsų gydytojos rekomenduoja primaitinti leliukus? Manajam dar tik trys mėnesiukai o gydytoja jau liepia primaitinti, nors ir svorio priauga pakankamai valgydamas MP ir šiaip visiškai sveikas. Tad man kažkaip ankstoka atrodo. Kada jūs pradėjot primaitinti?
Papildyta:
Atsiprašau, reikėjo šią temą skelbti vaikų mitybos temoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2009 05 16, 13:27)
Nuo kada jums jūsų gydytojos rekomenduoja primaitinti leliukus? Manajam dar tik trys mėnesiukai o gydytoja jau liepia primaitinti, nors ir svorio priauga pakankamai valgydamas MP ir šiaip visiškai sveikas. Tad man kažkaip ankstoka atrodo. Kada jūs pradėjot primaitinti?
Papildyta:
Atsiprašau, reikėjo šią temą skelbti vaikų mitybos temoje  blush2.gif

Mes papildomai pradejom ragauti kosyciu nuo 5,5men. smile.gif Manau,kad nuo tryju men. tikrai peranksti,tuo labiau ,kad svoris auga,yra sveikas ir valgo MP.Juk dar leliuko skrandukas labai autrus,kam ji apsunkinti.Dar spes prisiragauti ivairaus maisto mirksiukas.gif
Atsakyti
keista ta jusu daktare tai jau maziausiai mad.gif

jei maitinat savo pienuku, darzovienes ar trinto obuolio galesit pradeti duoti bent jau nuo 5 menesio, tikrai suspesit, juo labiau, kad svorio normaliai priaugat. Nera kur skubeti, patikekit mirksiukas.gif
Gelezies vaikas budamas pilvelyje prisikaupia iki 6 savo gyvenimo menesio. O visa kita jis puikiausiai gauna is MP, jei tik neesate vegetare.

Atsakyti