QUOTE(ramuner @ 2009 12 17, 16:45)
Sveikutes, skaiciau skaiciau jusu diskusijas ir vistiek nesupratau kaip man elgtis

mums 4,5 men, sveriam 7100 g, per si men priaugom 600 g. Maitinu tik MP, gydytoja patare nuo 5 men ivest darzoves ir dar gert vitaminus vaikuciui, tik nelabai supratau kam jie

Tai dabar ir nebezinau, ar toliau maitint tik MP, ar pridet viena maitinima misinuku, ar ivest darzoves
Patarkit, a
Jei abejoji mamyciu rekomendacijomis, labai siulau bent jau pasikonsultuoti su kita gydytoja (siuolaikiskesne). Garantuoju, kad sakys neskubeti. Tokio tipo gydytojos, kaip tavo

, daro viska, kad tik mamytes kuo trumpiau savo lialius maitintu pieneliu, jei kokia slogyte iskart persa antibijotikus, o be vitaminu, anot ju, isvis neimanoma isgyventi

.
Tu turi tiketi, kad maziui nieko nera geriau uz mamos papuli ir pieneli

. Sueis 6 men. vaikiukas pats prades rodyti susidomejima kitu maistu, va tada ir ragaukit i sveikatele
Papildyta:
Na o man kilo kitas klausimas... paskutine savaite mano zmogeliukas puikiai valgo obuoliuka ir dar duodu morkytes ir bulvytes kosyte. tik va nebezinau, kokiais laiko intervalais duoti ta maisteli, nes MP po to siurbia labai mazai, vos kelias minutes, taigi gaunasi kad beveik 2 maitinimai MP iskrenta, ar cia gerai?

gal pas ka nors panasi situacija?
[/quote]
As sakyciau, kad tai yra normalu jei tavo mazius nemazai suvalgo kito maisto. Deje, bet taip, po truputi, jie pereina nuo papuliu prie to kas yra perkama

.
Mano mazoji 6,5 men. dabar nebe taip godziai ragauja koseles kaip pacioje pradzioje, suvalgo tik pora sauksteliu, uz tai pienelio jai reikia. Nors ir tai jauciu, kad pavalgiusi koses trumpiau prie krutines buna