Įkraunama...
Įkraunama...

Suplyšo /nusmuko prezervatyvas!

Sita tema greiciausiai nebus populiari, bet gal kam nors teko su tuo susidurti.

Kadangi nuo kontr tableciu man nuolat prasideda depresija, abu labai to nenoredami nusipirkom su vyru prezervatyvu sad.gif
Visus tris jis , kaip cia pasakius, paliko pas mane.
Kazkadais turejau sugulova, kuris irgi kiekviena kart "pamesdavo"

Ir siandien prisiminiau, kas tarp ju abieju bendro - jie abu apipjaustyti. Man atrodo butent del to prezervatyvai ir krenta.

Gal kam teko su tuo susidurt?
Ar cia vyras zioplas ar apipjaustymas kaltas
Atsakyti
Man viena karta taip buvo su neapipjaustytu tongue.gif Gal per daug smarkiai varot? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (nerile @ 2004 09 30, 10:08)
Man viena karta taip buvo su neapipjaustytu tongue.gif Gal per daug smarkiai varot? laugh.gif

ka butent ir noriu pasakyt, kad pas juos abu krenta/krito kiekviena kart
tas ir neramina, cia ne vienas kartelis
Atsakyti
As irgi turejau toki viena kadra, kuris visad palikdavo mad.gif Labai nervindavo tas dalykas g.gif Bet gal cia del neminetino daikto dydzio? tongue.gif dry.gif Jei nelabai kuo gali vyrukas pasididziuoti, tai gal ir smunka jam gumyte rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
Kaip zinau, prezikai buna:
1) afrikietiski
2) europietiski
3) ir dar kazkokie
Pirmieji - didziausi. Tai gal reiktu ieskoti kitokiu, nei turite? O kur ten ant pakuotes raso- nelabai zinau unsure.gif
Atsakyti
Matyt vyreliai "zioploki" ar per daug save pervertina nusipirkdami per didelius wink.gif
Atsakyti
Su vyru jau 4 metai kartu - tik prezervatyvais naudojames. Ne karto neturejom jokiu problemu: nei plyshimu, nei kritimu, nei dar ko nors...
Atsakyti
QUOTE (nerile @ 2004 10 01, 08:40)
prezikai buna:
1) afrikietiski
2) europietiski
3) ir dar kazkokie

azijietiski
Atsakyti
vaje ohmy.gif o jeigu lieka "ten" tai kaip paskui isimat? unsure.gif g.gif
Atsakyti
baiges tegu vyras istraukia prezervatyva neprilaikydamas, ir suzinosi tongue.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Ieva-Pieva @ 2004 10 03, 16:49)
baiges tegu vyras istraukia prezervatyva neprilaikydamas, ir suzinosi tongue.gif wink.gif

Ieva-Pieva as ne tai klausiau,nesupratai manes,klausiau o kaip isimat kai lieka viduje?

Beje mes prezervatyvu nenaudojam wink.gif
Atsakyti
Prezervatyvas yra pati nemegiamiausia mano apsisaugojimo priemone. O gyvenant seimoj reiktu vis tik apie geresnes priemones pagalvot. Jei nuo vaistu depresija, prezai smunka, tai gal spirale butu geriausia iseitis?

As buvau isidejusi spirale ir penkis (tiksliau, visus sesis tongue.gif ) metus vargo neturejau
Atsakyti