Įkraunama...
Įkraunama...

Suplyšo /nusmuko prezervatyvas!

QUOTE (bea @ 2004 10 04, 12:21)
nu bet kiek protelio reik, kad pastojus neishsiimt, a??? kas cia per nesamones "gimdydama ishstume", bet koks normalus ginekelogas iskart ishimtu, tik nestumui prasidejus. tai gal ji ishvis nesilanke niekur, a???

Na tai budama nescia aisku,kad lankesi,bet supratau,kad ta spirale kazkaip istrigus buvo ir nenorejo ten jos draskyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE (ziuze @ 2004 10 04, 14:29)
Na tai budama nescia aisku,kad lankesi,bet supratau,kad ta spirale kazkaip istrigus buvo ir nenorejo ten jos draskyti blink.gif

Spirale gali priaugti prie sieneliu jei perilgai buna neisimta,o ne istrigti wink.gif wink.gif
Atsakyti
Virs 30 zinuciu - ne vienos i tema
Siaip idomumo delei paklausiau ar apipjaustymas turi ka nors bendra su prazervatyvu "pametimu", bet kalba nuejo apie spirales ir cezari, et... doh.gif
Atsakyti
Maniškis neapipjaustytas, bet kartais prezervatyvus pameta... ohmy.gif
Atsakyti
Siap apijaustymas neturetu itakoti prezervatyvo nusmukimo.. manau, gal netinkamas prezervatyvo dydis.. arba netinkami prezervatyvai.. ieskokite biggrin.gif , tik atsargiai, naudok papildomai dar kokia kontraceptine priemone, kol nerasyte tinkamu.. bet esu tikra, kad apipjaustymas cia ne prie ko
Atsakyti
Mums buvo "prezikas" nusmukes, nes buvo per mazas ir uzsimove tik iki puses. O vyras tikras lietuvis- neapipjaustytas. kur cia rasi kitoki... Nemegstu as tu prez... vienas vargas su jais. Taip ir neradom reikiamo dydzio. Lietuvoje turbut visi vieno dydzio, kaip ant vieno kurpalio...
Atsakyti
mums ne karto nenusmuko rolleyes.gif matyt pagal koto dydi nusipirkti pataikem laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaLina @ 2004 09 29, 23:49)
Sita tema greiciausiai nebus populiari, bet gal kam nors teko su tuo susidurti.

Kadangi nuo kontr tableciu man nuolat prasideda depresija, abu labai to nenoredami nusipirkom su vyru prezervatyvu sad.gif
Visus tris jis , kaip cia pasakius, paliko pas mane.
Kazkadais turejau sugulova, kuris irgi kiekviena kart "pamesdavo"

Ir siandien prisiminiau, kas tarp ju abieju bendro - jie abu apipjaustyti. Man atrodo butent del to prezervatyvai ir krenta.

Gal kam teko su tuo susidurt?
Ar cia vyras zioplas ar apipjaustymas kaltas

manau cia apipjaustymas nieko detas.maniskis irgi apipjaustytas ir niekada nebuvo palikes manyje,dabar nebesinaudojam prezervatyvais nes man nepatinka,nejauciu malonumo,bet siaip ne tame cia viskas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2004 10 10, 06:30)
mums ne karto nenusmuko  rolleyes.gif  matyt pagal koto dydi nusipirkti pataikem  laugh.gif

Сплюнь три раза doh.gif doh.gif doh.gif Я все смеялась над подругами, когда у них происходили аварии megalol.gif А тут за столько лет - ПРОИЗОШЛА У МЕНЯ doh.gif doh.gif и вот сейчас надо бежать umn.gif umn.gif в гинекологию. На до же такому случиться doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
As su savo vyru irgi ne karta patyriau ta "malonuma", kuomet nusmuko prezervatyvas. Bet jis nera apipjaustytas. Manau, kad tiesiog prezervatyvas buvo kiek per ankstas, nes ji ir uzmauti buvo gana sunku ir vyras jautesi suvarzytas. Beje, is patirties galiu pasakyti, kad pastoviai nusmukinejo "Durex" prezervatyvai. O kad yra ivairiu dydziu prezervatyvu - tai faktas. Vienasyk vaistineje perkant sargiu, vaistininke paklause, o kokio dydzio jums reikia ir kokiu budu ruosiates myletis, nes yra dar ir skirtu analiniam seksui, kurie yra pagaminti is storesnes gumos. Tada su vyru sutrikome. Sakeme, kad normalaus dydzio. Na itaike tasyk vaistininke. megalol.gif
O dabar sargiu atsisakeme visai. Sukurus seima jie kelia nepatogumu. Cia iki susituokiant mes su jais zaideme.
Atsakyti
esame isbande ivairiu firmu preziku, ir nei vieni nenusmuko.. ax.gif
Atsakyti
Mes jau 9 men. naudojam prezikus ir jokiu problemu, aisku teko isbandyk keleta rusiu, nes ne visi tiko.
Tik buvom pradeje juos naudot, gal buvo tik 2 kartas, tai buvo toks atvejis kad liko man viduj ir jokiu krasteliu nesimate, kaip cia kazkuri rase blink.gif
Bet ten kazkokie prezai levi buvo schmoll.gif
Dabar naudojam berods Life style'u tuos ultra plonus, pilkam ipakavime tai kaip sakiau viskas liuks thumbup.gif
Zodziu reikia isbandyt visus kiek imanoma tai butinai atrasit tokius kurie tiks ir jums. console.gif
Atsakyti