QUOTE (bea @ 2004 10 04, 12:21) |
nu bet kiek protelio reik, kad pastojus neishsiimt, a??? kas cia per nesamones "gimdydama ishstume", bet koks normalus ginekelogas iskart ishimtu, tik nestumui prasidejus. tai gal ji ishvis nesilanke niekur, a??? |
Na tai budama nescia aisku,kad lankesi,bet supratau,kad ta spirale kazkaip istrigus buvo ir nenorejo ten jos draskyti

QUOTE (ziuze @ 2004 10 04, 14:29) |
Na tai budama nescia aisku,kad lankesi,bet supratau,kad ta spirale kazkaip istrigus buvo ir nenorejo ten jos draskyti ![]() |
Spirale gali priaugti prie sieneliu jei perilgai buna neisimta,o ne istrigti

Siap apijaustymas neturetu itakoti prezervatyvo nusmukimo.. manau, gal netinkamas prezervatyvo dydis.. arba netinkami prezervatyvai.. ieskokite
, tik atsargiai, naudok papildomai dar kokia kontraceptine priemone, kol nerasyte tinkamu.. bet esu tikra, kad apipjaustymas cia ne prie ko

Mums buvo "prezikas" nusmukes, nes buvo per mazas ir uzsimove tik iki puses. O vyras tikras lietuvis- neapipjaustytas. kur cia rasi kitoki... Nemegstu as tu prez... vienas vargas su jais. Taip ir neradom reikiamo dydzio. Lietuvoje turbut visi vieno dydzio, kaip ant vieno kurpalio...
mums ne karto nenusmuko
matyt pagal koto dydi nusipirkti pataikem

QUOTE(mamaLina @ 2004 09 29, 23:49)
Sita tema greiciausiai nebus populiari, bet gal kam nors teko su tuo susidurti.
Kadangi nuo kontr tableciu man nuolat prasideda depresija, abu labai to nenoredami nusipirkom su vyru prezervatyvu
Visus tris jis , kaip cia pasakius, paliko pas mane.
Kazkadais turejau sugulova, kuris irgi kiekviena kart "pamesdavo"
Ir siandien prisiminiau, kas tarp ju abieju bendro - jie abu apipjaustyti. Man atrodo butent del to prezervatyvai ir krenta.
Gal kam teko su tuo susidurt?
Ar cia vyras zioplas ar apipjaustymas kaltas
Kadangi nuo kontr tableciu man nuolat prasideda depresija, abu labai to nenoredami nusipirkom su vyru prezervatyvu

Visus tris jis , kaip cia pasakius, paliko pas mane.
Kazkadais turejau sugulova, kuris irgi kiekviena kart "pamesdavo"
Ir siandien prisiminiau, kas tarp ju abieju bendro - jie abu apipjaustyti. Man atrodo butent del to prezervatyvai ir krenta.
Gal kam teko su tuo susidurt?
Ar cia vyras zioplas ar apipjaustymas kaltas
manau cia apipjaustymas nieko detas.maniskis irgi apipjaustytas ir niekada nebuvo palikes manyje,dabar nebesinaudojam prezervatyvais nes man nepatinka,nejauciu malonumo,bet siaip ne tame cia viskas

QUOTE(TauRe @ 2004 10 10, 06:30)
Сплюнь три раза

As su savo vyru irgi ne karta patyriau ta "malonuma", kuomet nusmuko prezervatyvas. Bet jis nera apipjaustytas. Manau, kad tiesiog prezervatyvas buvo kiek per ankstas, nes ji ir uzmauti buvo gana sunku ir vyras jautesi suvarzytas. Beje, is patirties galiu pasakyti, kad pastoviai nusmukinejo "Durex" prezervatyvai. O kad yra ivairiu dydziu prezervatyvu - tai faktas. Vienasyk vaistineje perkant sargiu, vaistininke paklause, o kokio dydzio jums reikia ir kokiu budu ruosiates myletis, nes yra dar ir skirtu analiniam seksui, kurie yra pagaminti is storesnes gumos. Tada su vyru sutrikome. Sakeme, kad normalaus dydzio. Na itaike tasyk vaistininke. 
O dabar sargiu atsisakeme visai. Sukurus seima jie kelia nepatogumu. Cia iki susituokiant mes su jais zaideme.

O dabar sargiu atsisakeme visai. Sukurus seima jie kelia nepatogumu. Cia iki susituokiant mes su jais zaideme.
esame isbande ivairiu firmu preziku, ir nei vieni nenusmuko..

Mes jau 9 men. naudojam prezikus ir jokiu problemu, aisku teko isbandyk keleta rusiu, nes ne visi tiko.
Tik buvom pradeje juos naudot, gal buvo tik 2 kartas, tai buvo toks atvejis kad liko man viduj ir jokiu krasteliu nesimate, kaip cia kazkuri rase
Bet ten kazkokie prezai levi buvo
Dabar naudojam berods Life style'u tuos ultra plonus, pilkam ipakavime tai kaip sakiau viskas liuks
Zodziu reikia isbandyt visus kiek imanoma tai butinai atrasit tokius kurie tiks ir jums.
Tik buvom pradeje juos naudot, gal buvo tik 2 kartas, tai buvo toks atvejis kad liko man viduj ir jokiu krasteliu nesimate, kaip cia kazkuri rase

Bet ten kazkokie prezai levi buvo

Dabar naudojam berods Life style'u tuos ultra plonus, pilkam ipakavime tai kaip sakiau viskas liuks

Zodziu reikia isbandyt visus kiek imanoma tai butinai atrasit tokius kurie tiks ir jums.