Įkraunama...
Įkraunama...

Suplyšo /nusmuko prezervatyvas!

buvo ir mums pora sykiu nusmuke biggrin.gif begau greit pasiplaut ir viskas ok mirksiukas.gif paskui nusipirkau tas tabletytes ir kai prireike isgeriau smile.gif
Atsakyti
Buvo ir mums lotuliukas.gif Oho kaip išsigandom rolleyes.gif ... "Postinor" vartojau ir džiaugiuos, kad netapau nestuke.gif ... (dar per anksti smile.gif )
Atsakyti
Ir mums buvo plyse pora kartu... doh.gif Pirma karta Contex (jau situ tai isvis is tolo vengt reik, daugeliui is MB draugu buvo plyse), o antra karta Durexas g.gif Irgi Postinora reikejo praryt... verysad.gif
Atsakyti
mum ir pora kart buvo plyse..viena kart laimingai, o antra kart teko keliaut i vaistine nusipirkt POSTINORO...kaip dziaugiausi sulaukusi dienu ir netapusi nestuke.gif tikrai butu dar gerokai per anksti
Atsakyti
mums irgi viena kart buvo plyse, gal praejus 2 men po to kai baigiau maitininti krutimi. dar buvo nesusireguliavusios menesines, tai tiek streso buvo...galvojau prazilsiu blink.gif
bet viskas laimingai, nelabai noreciau vel pastoti nepraejus nei pusei metu nuo pirmo vaikucio gimimo...
Atsakyti
Tai ar niekas nežino, kaip čia yra, kad prezervatyvas labai apsitempęs būna ir net spaudžia, bet eigoje nuslysta?
Atsakyti
QUOTE(Egocentric @ 2007 05 25, 19:48)
Tai ar niekas nežino, kaip čia yra, kad prezervatyvas labai apsitempęs būna ir net spaudžia, bet eigoje nuslysta?

Gal per daug slapia pas moteri buna? g.gif Mums tai siaip niekad dar nebuvo nuslydes smile.gif
Atsakyti
o mum ir plyšo ir postinora isgeriau, ir vistiek turiu 2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Opusas @ 2007 05 29, 16:51)
postinora isgeriau, ir vistiek turiu 2.gif  biggrin.gif

blink.gif postinoras nesuveikė? unsure.gif
Atsakyti
na mums ir vien akarta netycia plyso... streso buvo pilnos kelnes.. puoliau skambint savo ginekologei, tai kaip liepe isploviau su klizma ir muiliuku, nes sarmas naikina spermatozoidus, dar patare iskart eiti i wc sisiuko, nes slapimas tipo taip pat juos naikina jei jie dar nedakeliavo iki kiausidziu.. o lialius tai planuotai atsirado pas mus smile.gif
Atsakyti
čia aš gal ne vietoj, bet gal kas žinot, kiek laiko spermiukai būna gyvybingi?

nes pvz kartais tai maniškis padaro ant kūno.. ir po to einu į dušą..ir taip susimastau, o jei netyčia subėgs kaipnors į mane..

kiek pvz laiko gali būti gyvybingi ant odos? ir ant kitų vietų?
Atsakyti
QUOTE(Egocentric @ 2007 05 25, 19:48)

Man atrodo, kad nuslysta, kai būna per mažas. Kartą pabandėm su akivaizdžiai per mažu ax.gif - nusmuko... Man atrodo, kad neturėtų jis spausti užmovus g.gif o turi būti ne tik ne per siauras, bet ir ne per trumpas...
Atsakyti